zaraa Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 dlaczego mnie zabiles? Ja chcialem jeszcze zyc! Maks zastanawiam sie czy wyslac takiego sms-a do 'weterynarza" , ktory mi zabil Maksia.Do tej pory nie moge sie pogodzic z Jego smiercią i uwazam ze cała wine ponosi za to "vet". Quote
Cynthia E. Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Weterynarz zabił twojego psa? Jakiś chory człowiek no... Naprawdę przykro mi z tego powodu... Tacy ludzie się zdarzają, ale nie mogę ci powiedzieć, żebyś mu wybaczył... To naprawdę bardzo przykre i szczerze ci współczuję..:((((((( Quote
ma_ruda Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Bardzo Ci współczuję. Nie trudno mi sobie wyobrazić, jak bardzo Ci trudno pogodzić się z odejściem Maksa. Zawsze jest trudno, nawet wtedy, gdy wydaje się, że był czas żeby się na to przygotować. Ty nie miałaś tego czasu. Pocieszeniem w tej sytuacji może być tylko wiara, że Maks jest już szczęśliwy za Tęczowym Mostem, na pewno nie cierpi. Ty zrobiłaś dla niego wszystko co możliwe, żeby go zatrzymać i żeby mu pomóc. Quote
Iri Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Maksiu<*> to dla Ciebie... trzymaj sie jakos, odwiedzaj nas czesciej, bedzie lzej na sercu.... Quote
zuziaM Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Strasznie przykre :-( ...... mogl jeszcze zyc :-( ...... A tym bardziej smutne, jesli wine ponosi lekarz .... przeciez wlasnie lekarze sa po to, zeby psiakom przedluzac zycie , a nie .... skracac :-( Maksiu , biegaj juz szczesliwy po zielonych lakach, piesku .... (*) (*) (*) Quote
Recommended Posts