pumcia02 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 asiuniap napisał(a):Kajtek pojechał wczoraj do nowego domu (nota bene tłumacz ludziom tysiąc razy a i tak zrobią swoje), ale po paru godz. wrócił, bo był za duży i....................... za stary :siara: dla emerytów. Na razie siedzi u tej kobiety, ale ile jeszcze będzie miała cierpliwości kto wie. Nikt się nie zgłasza. ale to był ktos z allegro, czy babka znalazła sobie kogos? hmmm on jest strasznie stary... ma max 1,5roku... nie no przepraszam ale kurwica mnie bierze. to niech se kurde maskotke małą kupią albo ja im zafunduje taką. i nawet nie bedzie sie starzala! kur.... :/ :mad::mad::mad::mad: Quote
asiuniap Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 MaxSta napisał(a):ludzie są bezmyślni mój pies też jest za duży i tak już jest od 4 lat :-). Za to 9 koszatniczek jest za małych a do tego 2 koty zbyt mało kocie. :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
asiuniap Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 mariolka napisał(a):ale to był ktos z allegro, czy babka znalazła sobie kogos? hmmm on jest strasznie stary... ma max 1,5roku... nie no przepraszam ale kurwica mnie bierze. to niech se kurde maskotke małą kupią albo ja im zafunduje taką. i nawet nie bedzie sie starzala! kur.... :/ :mad::mad::mad::mad:. Znajomi kolegi tej pani. A prosiłam, mówiłam że jak coś niech da mi znać, pogadam z nimi. Jak kosą o kamień. Dziwne ludzie, mieli psa, zmarł ze starości, hmmmmmm. Quote
pumcia02 Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 kurde do wiekszosci to sie w ogole mowi jak do sciany :/ Quote
asiuniap Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 No właśnie. Pani, która go przetrzymuje za 3 tygodnie wyjeżdża, czyli do 18-20 czerwca Kajtek MUSI znaleźć dom. Quote
pumcia02 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 to TYLKO 3 tyg!!! nikt wiecej sie nie odzywa w sprawie psiaka? Quote
pumcia02 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 gdzie ten domek?!?!? czy nadal cisza? Quote
asiuniap Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dzwoniła p. Lucyna. Chciała, żeby Kajtka zabrać jutro. Nie radzi sobie z wojującymi suczkami. Wczoraj nie dopilnowa ła i duża rzuciła się na małą, aż kłaki fruwały w powietrzu. Poza tym w przyszłym tyg. wyjeżdża. Jutro trzeba go zabrać :cool1: Quote
pumcia02 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 cholera :/ dzwoniłas juz do agi? a ona nie moze go przywiezc? Quote
asiuniap Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 O jakiej Adze myślisz? Jeśli o Agnieszce B. to dzwoniłam i ona nie ma szans. Jak nikt nie da rady, ja spróbuję się sprężyć, ale będzie mi b. ciężko. Quote
asiuniap Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Kajtek od wczoraj jest w domu tymczasowym w Zalesiu. Dom docelowy wczoraj go widział, nie mógł go wziąć od razu bo wziął już szczeniaczkę ONka, która została zaszczepiona i ma 2 tyg. kwarantannę. Niestety, okazało sie , że Kajtek goni koty!!!!!! W związku z tym został dziś przeniesiony do innego tymczasu z 3 psami i kotką. Znów prawie zżarł kotkę i starego psa!!! :mad: :mad: :mad: Został odizolowany od zwierząt. Docelowy dom martwił się o niego i dziś miał go odwiedzić. ALE nie wiem co będzie, bo te tymczasy są w tej samej miejscowiości i jak pójdzie fama, że to pies z ADHD to może go nie wezmą!! Tfu, tfu! :shake: Mam zdjęcia, wstawię jutro. Quote
pumcia02 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 dziwne to... tam byl taki super z kotem pil wode a tu co?... Quote
Kostek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 ale wczesniej Kajtek nie mieszkal w domu?tzn u tej pani ktora dala znac o Kajtoslawie do azylu? Quote
pumcia02 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 no wlasnie mieszkał. razem z kotem czy 2 kotami chyba (niepamietam) i psami Quote
Recommended Posts