Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadzwoniła pani, że przybląkał się do niej pies... Pojechałam tam z kumplem. Piesek ma najwyżej półtora roku. Jest strasznie sympatyczny i radosny. Ta kobieta widziala go pierwszy raz miesiąc temu, a od ponad tygodnia go dokarmia, bo byl podobno bardzo wychudzony. spał poczatkowo na podwórku, a teraz Pani na noc zabiera go do domu. Ma jednak swoje dwa psy i kota wiec nie daje sobie rady z czwórką. dlatego prosi o pomoc w znalezieniu domku. odrobaczyła go i zafrontlinowała :) jest tez juz wykąpany
piesek jest przeuroczy, ona mowi na niego Kajtek, a dzieci z sasiedztwa, z którymi psiak lubi wychodzic na przechadzki - Max. Toleruje koty, na wlasne oczy widzialam jak pil z kotem wode z miski :)
jest super, tylko domku mu brakuje....

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałam właśnie z tą panią. Może go jeszcze przetrzymać tydzień. Trzeba działać, u mnie z działaniem będzie trudniej bo wyjeżdżam teraz służbowo na tydzień. Dam go na allegro i do wyborczej. Mariolka napisz w tytule, że pies ma tydzień czasu :-(

Posted

Dodam jeszcze, że Kajtek nie brudzi w domu, nie niszczy, pod nieobecność ludzi nie szczeka. Kocha ludzi, kocha dzieci. Uwielbia bawić się z 2letnim wnuczkiem pani.
Nie wykazuje żadnej agresji. Mozna mu mieszać w misce, zabierać żarcie. PIES IDEAŁ!
Kto pierwszy w kolejce cioteczki? :cool3: