pumcia02 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Zadzwoniła pani, że przybląkał się do niej pies... Pojechałam tam z kumplem. Piesek ma najwyżej półtora roku. Jest strasznie sympatyczny i radosny. Ta kobieta widziala go pierwszy raz miesiąc temu, a od ponad tygodnia go dokarmia, bo byl podobno bardzo wychudzony. spał poczatkowo na podwórku, a teraz Pani na noc zabiera go do domu. Ma jednak swoje dwa psy i kota wiec nie daje sobie rady z czwórką. dlatego prosi o pomoc w znalezieniu domku. odrobaczyła go i zafrontlinowała :) jest tez juz wykąpany piesek jest przeuroczy, ona mowi na niego Kajtek, a dzieci z sasiedztwa, z którymi psiak lubi wychodzic na przechadzki - Max. Toleruje koty, na wlasne oczy widzialam jak pil z kotem wode z miski :) jest super, tylko domku mu brakuje.... Quote
pumcia02 Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 niedługo trzeba będzie zabrać go do schronu :( Quote
Kostek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 czy nikt nie moze dac chociazby tymczasu?ja wiem ze azyl krzywdy psom nie robi ale to zawsze nie dom:-( Quote
asiuniap Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Rozmawiałam właśnie z tą panią. Może go jeszcze przetrzymać tydzień. Trzeba działać, u mnie z działaniem będzie trudniej bo wyjeżdżam teraz służbowo na tydzień. Dam go na allegro i do wyborczej. Mariolka napisz w tytule, że pies ma tydzień czasu :-( Quote
asiuniap Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dodam jeszcze, że Kajtek nie brudzi w domu, nie niszczy, pod nieobecność ludzi nie szczeka. Kocha ludzi, kocha dzieci. Uwielbia bawić się z 2letnim wnuczkiem pani. Nie wykazuje żadnej agresji. Mozna mu mieszać w misce, zabierać żarcie. PIES IDEAŁ! Kto pierwszy w kolejce cioteczki? :cool3: Quote
pumcia02 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 tylko 4 dni!!! jak sie dom nie znajdzie to w niedziele w drodze do azylu musze go zabrać i tam zawieźć :( Quote
pumcia02 Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 chociaz tymczas... :( albo domek pilnie, ze jak trafi do schronu zeby nie musial byc w nim długo!!! Quote
BasiaD Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 To taki słodki młody psiuniek, szkoda go do schronisku. Domek potrzebny na cito... Domku zgłoś się pliss..:modla: :modla: :modla: Quote
BasiaD Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 \niuniek do góry, Ty nie możesz wylądować w schronie...:placz: Quote
Recommended Posts