Jump to content
Dogomania

Bardzo smutna Fruzia .......... ma dom i cztery pańcie do kochania :).

Recommended Posts

Posted (edited)

Duże schronisko, zero wolontariatu, minimalne szanse na adopcje, deski, mała ledwo się trzymająca sie budka, kraty , ciągle kraty, i ona - mała troszke kudłata troszke szorstkowłosa bardzo smutna sunieczka.
FRUZIA.
Niedługo jej zdjęcia.

Fruzię wypatrzyła osoba, która tam czasami bywa, żeby zabrać jakiegoś szcześciarza do domku, a najczęściej do hoteliku no bo jak znajdywać domy psom o których nikt nie chce nic powiedzieć, o których nic nie wiadomo oprócz tego co można zobaczyć podczas kilkunastu sekund przechodząc obok boksu. Nazwała sunie Fruzią..
Od krótkiego czasu próbuje pomagać biedakom które zobacze na zdjeciach na ogólnym watku z tego schroniska.
Ostatni piesek jest w hoteliku tydzień i - już znalazł własny dom :).
Fruzia ma kilka latek, czeka w schronisku dłuższy czas.
Możeby tak teraz dać jej jakąś szansę ?
Nieśmiało prosze .......
[SIZE=2]
Wydatki:
86zł - badanie Fruzi, sedacja, oczyszczenie rany, leki (antybiotyk, przeciwbólowe, przeciwswędzeniu)
55zł - kontrola, leki
28zł - kontrola, odrobaczenie
Razem: 169zł

Zdjęcia rachunków:
http://images65.fotosik.pl/62/4997c2f57f74c153.jpg
http://images65.fotosik.pl/63/78fe45b3e9e63b25.jpg

Wpłaty:
169zł - częściowy spadek, po Nico

Edited by Dogo07
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07, przeniosę stałą deklarację dla Nico na Bezię, a na Fruzię deklaruję 20 zł stałej od czerwca. Jakbym zapomniała - bo cokolwiek się gubię - to krzycz!. Też mam "podhalankę" - może nawet w sąsiednich kojcach siedziały...

Posted

[quote name='Dulska']Dogo07, przeniosę stałą deklarację dla Nico na Bezię, a na Fruzię deklaruję 20 zł stałej od czerwca. Jakbym zapomniała - bo cokolwiek się gubię - to krzycz!. Też mam "podhalankę" - może nawet w sąsiednich kojcach siedziały...[/QUOTE]

Dziękujemy :).

[quote name='iwonamaj']Czy Fruzia ma wydarzenie na FB? Trzeba jej pomóc, takie małe kudłate cudeńko znajdzie domek, na pewno...[/QUOTE]

Nie , nie ma. Mnie też żal tej sunieczki obok niej..
Zaraz wstawię więcej zdjeć.
A mogłabym prosić o fb :) ?

Posted

[quote name='Dogo07']Dziękujemy :).

Nie , nie ma. Mnie też żal tej sunieczki obok niej..
Zaraz wstawię więcej zdjeć.
A mogłabym prosić o fb :) ?[/QUOTE]

Mogę zrobić FB sunieczce, tak jak zawsze, tzn. bedziesz wpół adminem, a ja będę dodawać fotki, ok?
Bo ja teraz jestem z doskoku na Dogo i FB...

Posted

Chyba Fruzię można zaliczyć do sznupków po odpowiednim obcięciu.Może malawaszka oceni Fruzię swoim doświadczonym okiem.Jest bardzo ładna tylko wiadomo,nic o niej nie wiemy tj.ile ma w kłębie,waga i wiek.

Posted

[quote name='iwonamaj']Mogę zrobić FB sunieczce, tak jak zawsze, tzn. bedziesz wpół adminem, a ja będę dodawać fotki, ok?
Bo ja teraz jestem z doskoku na Dogo i FB...[/QUOTE]

Tak oczywiście, dziękuję :lol:.

Posted

[quote name='Dulska']Dogo07, przeniosę stałą deklarację dla Nico na Bezię, a na Fruzię deklaruję 20 zł stałej od czerwca. Jakbym zapomniała - bo cokolwiek się gubię - to krzycz!. Też mam "podhalankę" - może nawet w sąsiednich kojcach siedziały...[/QUOTE]

Może zaczniemy zbierać deklaracje? Pierwsza już jest....

• 3 weeks later...
Posted

Beza w domku, Nico w domku, chyba czas na Fruzię. Dobra passa trwa, trzeba to wykorzystać ;)
Jeśli trzeba FB zrobię, ale nie poprowadzę, bo od 27 czerwca do 11 lipca nie mam dostępu do internetu.

Posted

iwonamaj napisał(a):
Beza w domku, Nico w domku, chyba czas na Fruzię. Dobra passa trwa, trzeba to wykorzystać ;)
Jeśli trzeba FB zrobię, ale nie poprowadzę, bo od 27 czerwca do 11 lipca nie mam dostępu do internetu.

Bezia jest w dt ;) ale moze jej się szybciutko poszczęści.

Posted

iwonamaj napisał(a):

Beza jest w płatnym DT , jeszcze nie w domku.
Oprócz Bezy i Fruzi , po swoje nowe zycie pojechał jeszcze jeden psiak ale nie ma żadnych deklaracji dosłownie nic, a już jest w hoteliku ( tam gdzie był Rudasek a gdzie miała jechać Bezia) i puściutko na jego wątku.