Onaa Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 (edited) Duże schronisko, zero wolontariatu, minimalne szanse na adopcje, deski, mała ledwo się trzymająca sie budka, kraty , ciągle kraty, i ona - mała troszke kudłata troszke szorstkowłosa bardzo smutna sunieczka. FRUZIA. Niedługo jej zdjęcia. Fruzię wypatrzyła osoba, która tam czasami bywa, żeby zabrać jakiegoś szcześciarza do domku, a najczęściej do hoteliku no bo jak znajdywać domy psom o których nikt nie chce nic powiedzieć, o których nic nie wiadomo oprócz tego co można zobaczyć podczas kilkunastu sekund przechodząc obok boksu. Nazwała sunie Fruzią.. Od krótkiego czasu próbuje pomagać biedakom które zobacze na zdjeciach na ogólnym watku z tego schroniska. Ostatni piesek jest w hoteliku tydzień i - już znalazł własny dom :). Fruzia ma kilka latek, czeka w schronisku dłuższy czas. Możeby tak teraz dać jej jakąś szansę ? Nieśmiało prosze ....... [SIZE=2] Wydatki: 86zł - badanie Fruzi, sedacja, oczyszczenie rany, leki (antybiotyk, przeciwbólowe, przeciwswędzeniu) 55zł - kontrola, leki 28zł - kontrola, odrobaczenie Razem: 169zł Zdjęcia rachunków: http://images65.fotosik.pl/62/4997c2f57f74c153.jpg http://images65.fotosik.pl/63/78fe45b3e9e63b25.jpg Wpłaty: 169zł - częściowy spadek, po Nico Edited August 27, 2013 by Dogo07 Quote
Onaa Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Narazie mam takie zdjęcie. To ta sunia po lewej. Quote
Bazyliszek Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 Może przydałby się suni ogłoszenia? Jeśli byłby ktoś zainteresowany zafundowaniem to zapraszam na swój bazarek link w podpisie Quote
iwonamaj Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Ale tu cisza... Czy ja dobrze widziałam na wątku Bezy fotki Fruzi? Quote
Dulska Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Dogo07, przeniosę stałą deklarację dla Nico na Bezię, a na Fruzię deklaruję 20 zł stałej od czerwca. Jakbym zapomniała - bo cokolwiek się gubię - to krzycz!. Też mam "podhalankę" - może nawet w sąsiednich kojcach siedziały... Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Cichutko u malucha.......A Ona taka cudna jest...... Quote
iwonamaj Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Czy Fruzia ma wydarzenie na FB? Trzeba jej pomóc, takie małe kudłate cudeńko znajdzie domek, na pewno... Quote
Onaa Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='Dulska']Dogo07, przeniosę stałą deklarację dla Nico na Bezię, a na Fruzię deklaruję 20 zł stałej od czerwca. Jakbym zapomniała - bo cokolwiek się gubię - to krzycz!. Też mam "podhalankę" - może nawet w sąsiednich kojcach siedziały...[/QUOTE] Dziękujemy :). [quote name='iwonamaj']Czy Fruzia ma wydarzenie na FB? Trzeba jej pomóc, takie małe kudłate cudeńko znajdzie domek, na pewno...[/QUOTE] Nie , nie ma. Mnie też żal tej sunieczki obok niej.. Zaraz wstawię więcej zdjeć. A mogłabym prosić o fb :) ? Quote
Aśka Belkowska Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Ona taka sznupkowata. Pokaż ją malawaszce. Śliczna. Quote
iwonamaj Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Dogo07']Dziękujemy :). Nie , nie ma. Mnie też żal tej sunieczki obok niej.. Zaraz wstawię więcej zdjeć. A mogłabym prosić o fb :) ?[/QUOTE] Mogę zrobić FB sunieczce, tak jak zawsze, tzn. bedziesz wpół adminem, a ja będę dodawać fotki, ok? Bo ja teraz jestem z doskoku na Dogo i FB... Quote
iwonamaj Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Zapraszam https://www.facebook.com/events/164322103744901/?context=create# Quote
Anula Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Chyba Fruzię można zaliczyć do sznupków po odpowiednim obcięciu.Może malawaszka oceni Fruzię swoim doświadczonym okiem.Jest bardzo ładna tylko wiadomo,nic o niej nie wiemy tj.ile ma w kłębie,waga i wiek. Quote
Onaa Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='iwonamaj']Mogę zrobić FB sunieczce, tak jak zawsze, tzn. bedziesz wpół adminem, a ja będę dodawać fotki, ok? Bo ja teraz jestem z doskoku na Dogo i FB...[/QUOTE] Tak oczywiście, dziękuję :lol:. Quote
iwonamaj Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Dulska']Dogo07, przeniosę stałą deklarację dla Nico na Bezię, a na Fruzię deklaruję 20 zł stałej od czerwca. Jakbym zapomniała - bo cokolwiek się gubię - to krzycz!. Też mam "podhalankę" - może nawet w sąsiednich kojcach siedziały...[/QUOTE] Może zaczniemy zbierać deklaracje? Pierwsza już jest.... Quote
iwonamaj Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Beza w domku, Nico w domku, chyba czas na Fruzię. Dobra passa trwa, trzeba to wykorzystać ;) Jeśli trzeba FB zrobię, ale nie poprowadzę, bo od 27 czerwca do 11 lipca nie mam dostępu do internetu. Quote
terra Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 iwonamaj napisał(a):Beza w domku, Nico w domku, chyba czas na Fruzię. Dobra passa trwa, trzeba to wykorzystać ;) Jeśli trzeba FB zrobię, ale nie poprowadzę, bo od 27 czerwca do 11 lipca nie mam dostępu do internetu. Bezia jest w dt ;) ale moze jej się szybciutko poszczęści. Quote
Onaa Posted June 22, 2013 Author Posted June 22, 2013 iwonamaj napisał(a):Beza w domku, Nico w domku, chyba czas na Fruzię. Dobra passa trwa, trzeba to wykorzystać ;) Jeśli trzeba FB zrobię, ale nie poprowadzę, bo od 27 czerwca do 11 lipca nie mam dostępu do internetu. Beza jest w płatnym DT , jeszcze nie w domku. Oprócz Bezy i Fruzi , po swoje nowe zycie pojechał jeszcze jeden psiak ale nie ma żadnych deklaracji dosłownie nic, a już jest w hoteliku ( tam gdzie był Rudasek a gdzie miała jechać Bezia) i puściutko na jego wątku. Quote
Recommended Posts