Cambel&Megi Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No i jak tu takiego cuda nie chcieć??? Quote
Magdalenkl Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 nikt nie chce takiej ksiazniczki:diabloti: Quote
terra Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Kto nareszcie przytuli do serca maleńką Krecię i zabierze ją na zawsze do domku? Quote
ewatr Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Kretuszka dzien dobry..............:loveu: Quote
ewatr Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 A nasza Krecia miała wczoraj święto :multi: przyszła do niej paczka od jej wirtualnej opiekunki ale Kretuszka była zaiteresowana co to bedzie w srodku : taka wielka paczka przyszła do Krecika :loveu: Krecia obserwowała bacznie co sie bedzie działo dalej ............ Zreszta jej kolezanki również .....Kangurek i Egidzia Quote
ewatr Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Trzeba było wszysko posprawdzac i obwachac bo Pani napisła list i powiedziała ze Krecik moze sie podzielic posłankami z innymi zwierzaczkami ze schroniska Ale Krecia chciała wybrac rozmiar dla siebie :loveu: Quote
ewatr Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 A Kretunia dostała tez smakołyki :multi: Quote
ewatr Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Kreciku pokazuj sie sliczna..............:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Krecia dziś widziałam Twojego klona w Grodzisku, normalnie mało nie padłam, myślałam że to Ty :calus: ALe to chłopak był :oops: Krecik i na Ciebie kiedyś przyjdzie czas :calus: Quote
Cambel&Megi Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Krecik i na Ciebie kiedyś przyjdzie czas :calus: Oby jak najszybciej... Quote
Recommended Posts