g_o_n_i_a Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='ewatr']Krecik wyłazimy z dziury :p Quote
g_o_n_i_a Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Wczoraj Krecik podlapala duuuza pilke, w dodatku taka ciezsza, bo na karme. Ale co tam, zabawa jest i to jaka! Kiedy juz Krecik zaniosla sobie pileczke w upatrzone miejsce, to ktos jej zabral... Dzieciaki :diabloti: niech sie bawia :eviltong: Quote
ewatr Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='psiulka']Kretka ma allegro? Jest ogłaszana? nic mi nie wiadomo o ogłoszeniach Krecika na allegro :shake: ja ja dałam na adopcje .org. ale juz długo tam jest ............. Quote
psiulka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Krecia ostatnio ganiała za piłeczką i nie dała szansy na złapanie jej, komu innemu :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ale Krecia posmutniała coś ostatnio, nie pcha się już na siłę, czeka w kacie az ktoś ją zauważy.. A szczeniory się nie krępują :shake: Nie dają szans Krecikowej :mad: Quote
matinestka Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Kretka <pomaluje Twój świat> w same najszczersze i najsoczysciejsze barwy..... tylko pozwól jej wyciągnąc do siebie Palete Jej Serca.... :bluepaw: Quote
ewatr Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Krecik tez rozrabiał na wybiegu przy montowaniu baseniku :eviltong: ale baseniku nie zaliczył bardziej intersowało ja ganianie w wysokich trawach :loveu: Quote
matinestka Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Krteka!!!!hahaha zamiast moczyć dupencję to wola trawkę!!ha ha a co bedzie potem mokra chodzić:eviltong: czy warte to dla chwili przyjemności??:eviltong:...hahahah Kretka Cwaniaro na samą górę:loveu: :bluepaw: Quote
matinestka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Kretuszka ....wzdycha gdzies tam w dal...:( :bluepaw: Quote
ewatr Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 psiulka napisał(a):Krecikowa czeka na domek na starość :loveu: A do tej starosci to jeszcze z 10 lat :eviltong: bo to roczna suczka ;) Quote
Recommended Posts