Paulina_mickey Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Kreciku kochanie do góry skaczemy:multi: Quote
Moniek193 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Ale tu umilklo:shake: Trzeba podnosic nasze skarbki:multi: Quote
ewatr Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Moniek193 napisał(a):Ale tu umilklo:shake: Trzeba podnosic nasze skarbki:multi: no trzeba trzeba :multi: Quote
Chikinchan Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Czesc moja wirtualna Psinko! :loveu: Pamietam o Tobie i wpadam podniesc ;) :calus: Quote
Moniek193 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 To ja tez proponuje spacerek:multi:Zimno wprawdzie ale trzeba sie rozgrzac:loveu: Quote
Chikinchan Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czesc Kreciku! Wirtualna buzka dla mojej wirtualnej podopiecznej :buzi: :p Quote
ewatr Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 no to wirtualna opiekunko z nowych wiesci to jest to , że Krecik dzis zaszalał :evil_lol: i poraz pierwszy widziałam , że ona moze sie komus postawic w obronie swojej ukochanej pani :crazyeye: a ukochana pani to szefowa ktora ja wykarmiłą od oseska .... Chwile z kolezanka myslałysmy o co jej chodzi bo nagle w trakcie rozmowy Krecia sie podniosła , zjezyła i zawyrczała tak jak jeszcze nigdy ...:crazyeye: a chodziło o to ze ktoras z pan zbyt mocno gestykulowała w rozmowie z H. i Krecia eweidentnie uznała to za atak ... normalnie jestem z niej dumna :evil_lol: Quote
Chikinchan Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 ewatr napisał(a): chodziło o to ze ktoras z pan zbyt mocno gestykulowała w rozmowie z H. i Krecia eweidentnie uznała to za atak ... normalnie jestem z niej dumna :evil_lol: Jakby na moja ukochana pania ktos machal, to tez bym sie zjezyla ;):lol: A powaznie- tez jestem dumna, ze sie Krecik tak postawil :cool1: Szkoda, ze tyle odwagi nie ma jak nas widzi:eviltong:;) Ale kto wie? Moze Krecia zmieni zdanie... :oops: Buzia Kreciku! :buzi: Quote
ewatr Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Chikinchan'] Szkoda, ze tyle odwagi nie ma jak nas widzi:eviltong:;) Ale kto wie? Moze Krecia zmieni zdanie... :oops: Oby zmieniła :eviltong: teraz bede o niej mowic Kretka bojownik :evil_lol: Quote
Chikinchan Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='ewatr']Oby zmieniła :eviltong: teraz bede o niej mowic Kretka bojownik :evil_lol: Ooo! Strrrrasznie groznie zabrzmialo :lol:;) Quote
Kasieńka86 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ja się dzisiaj na dogo tylko chwalę :p Krecia przyszła do mnie się wygłaskać wczoraj :cool3: i się głaskałyśmy, głaskłyśmy, głaskałyśmy ... :cool3: Quote
Chikinchan Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kasieńka86 napisał(a): Krecia przyszła do mnie się wygłaskać wczoraj :cool3: i się głaskałyśmy, głaskłyśmy, głaskałyśmy ... :cool3: Az trudno uwierzyc w takie postepy ;) Kreciu, zaskakujesz mnie! :lol: Quote
ewatr Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='Kasieńka86']Ja się dzisiaj na dogo tylko chwalę :p Krecia przyszła do mnie się wygłaskać wczoraj :cool3: i się głaskałyśmy, głaskłyśmy, głaskałyśmy ... :cool3: Jednym słowem juz zostałaś Kasiu wciągnieta do grona stałych wolontaiuszy i to nie przez nas tylko przez psy :lol: a to juz zobowiazuje :eviltong: do częstszych odwiedzin i miziania ! Quote
Kasieńka86 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='ewatr']Jednym słowem juz zostałaś Kasiu wciągnieta do grona stałych wolontaiuszy i to nie przez nas tylko przez psy :lol: a to juz zobowiazuje :eviltong: do częstszych odwiedzin i miziania ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts