ewatr Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 o rany jaki maluch :eviltong: toz to Krecik w wersji mini ;) Quote
Chikinchan Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Czesc Krecia! :buzi: Nie chowaj sie! :eviltong: Quote
Selenne Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Mam prośbę, wejdź na moją galerię (w podpisie). Mam bardzo podobną suczkę. Może mają wspólne korzenie? Quote
Cambel&Megi Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Wątpię, takich piesków jest dużo... :lol: Quote
Selenne Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Kiedy brałam Sarę była druga sunia - taka jak ona Oczywiście, może to być zwykły zbieg okoliczności, ale trzeba przynzać, że podobieństwo jest niewiarygodne. Kiedy patrzę na zdjęcia Krecikowej, to tak jak bym patrzyła na Sarę Quote
ewatr Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Krecik wczoraj sobie cos pomylił :eviltong: bo zaczął wyjatkowo łasic sie do cioteczki Chikinchan :loveu: a wczesniej to sie unikało unikało mimo ze wirtualna opiekunka chciała głaskac ;) /Jakosc zdjec fatalna ale to chyba dlatego ze mi sie rece trzesły z wrażenia :evil_lol:/ Quote
Chikinchan Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Rzeczywiście Krecikowej chyba sie coś pomyliło, bo wcześniej zwiewała gdzie pieprz rośnie jak tylko nas zobaczyła, a w sobotę najpierw zerkała trochę nieśmiało, a potem parę razy przyszła i pozwoliła się pogłaskać :multi: Jestem w szoku :-o Kreciku co to za odmiana?? ;) Quote
ewatr Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='psiulka']Kreti Wypatruje domku... http://lh4.ggpht.com/psiulka/SCC5mzeIbdI/AAAAAAAACuM/vJcRCmIA_LE/DSC08440.JPG?imgmax=640 raczej ma nas w nosie :eviltong: zeby nie napisac inaczej :evil_lol:;) Quote
Chikinchan Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ewatr napisał(a):raczej ma nas w nosie :eviltong: zeby nie napisac inaczej :evil_lol:;) Na koncu ogonka? ;):lol: Quote
ewatr Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Chikinchan napisał(a):Na koncu ogonka? ;):lol: Trafiłas w samo sedno :evil_lol:;) Quote
Cambel&Megi Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ale tak na serio to Krecia raczej wszystkie Cioteczki i Wujków nie ma w nosie tylko w środku serduszka...........:loveu: Quote
ewatr Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 4 dni nikt Krecika nawet nie odwiedzil :placz: Quote
Recommended Posts