ewatr Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 :multi:A jutro do Kreci przyjeżdza z daleka jej opiekunka wirtualna :multi: juz jestesmy umowione w schronisku żeby tylko zbyt zimno nie było i samochód odpalił w drogę ;) Quote
ewatr Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Po dniu pełnym emocji najpierw trzeba było sie porzadnie wyspać a potem zawitac do pokoju biurowego i zrobic tam porzadek z mieszkancami bo pod nieobecnośc Kreci co badz sie porobiło ooooooooo:eviltong: po 1 Krecia została wyrolowana ze swojego fotela przez jaką mame ze szczeniaczkiem :mad: o to te winowajczynie : po 2 to nie dosc ze Krecia juz lezała na tej podłodze koło fotela : to jeszcze to małe chciało sie z nia bawić no tego juz było za wiiele musiała zareagować ale za sekunde znowu kamienna twarz :eviltong: Quote
ewatr Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='psiulka']http://lh4.google.pl/psiulka/R4UsP6G_IlI/AAAAAAAAAco/8JmUPhUH4qo/213.JPG?imgmax=512 [/quote] Bo Krecia to totalny pieszczoch :loveu: żeby jeszcze mniej sie stresowała nowymi sytuacjami życzę jej tego :p Quote
terra Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Taka wspaniała suczka, a tak długo czeka na własnego człowieka. Kto ją pokocha i zabierze do domku? Quote
ewatr Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Kretuszka robi postepy juz cale 5 metrów przemaszerowała na smyczy ...............no dobrze troche czołganiem do przodu ale liczy sie efekt :evil_lol: Quote
ewatr Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Krecia dzis czeka na odwiedziny swoich wirtualnych opiekunów :multi::multi::multi: Quote
ewatr Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Bliskie spotkanie :evil_lol: Kreci i Egidzi : Quote
ewatr Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 A tak uczę sie chodzic na smyczy :evil_lol: powachac moge ale chodzic na tym czyms nie bede :shake: zapomnij .... a moze wolisz mnie glskać oooooooooo no dobra spróbuje o widzisz tył juz idzie :diabloti: hura ide ide :multi::multi::multi: Quote
ewatr Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Ja czekam .......ja tęskinie ........... Quote
:: FiGa :: Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Krecia jak to jest że jeszcze nie masz domku :( Quote
ewatr Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Bosz jak sie Krecia ucieszyła jak mnie zobaczyła po tygodniu w schronisku ........jeszcze tak radosnej jej nie widziałam :loveu: Słonko moje nie odstepowała mnie na krok - nawet Marylke ze mna wyprowadziła na wybieg ;) i poniewaz została na zewnatrz to wiernie przez 40 minut siedziała przy bramce i czekała az wyjde ! Quote
matinestka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 najwierniejsyz i najkochanszy psiak - KRECIA:loveu: :bluepaw: Quote
matinestka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Krystynka nadal czeka i tęskni :( :bluepaw: Quote
Recommended Posts