Kaya93 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Krecia ślicznoto w góre, Dziś byłam w schronisku i chciałam troszke zdjęć jej porobić, ale co sie zaczaiłam to mnie zauważała i sie chowała:roll: chyba nie miała ochoty na sesje, no cóż może innym razem ;) Quote
DogMaster Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Kreciu czego foteczek nie chciałaś :eviltong: Quote
Selenne Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Krecia będzie następną psinką, którą opiszę na moim blogu, może ktoś przeczyta i się zglosi! Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Ja tez pisze o psiakach z dogo na moim blogu ale Kreci jeszce:diabloti:nie mam. Quote
Kaya93 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Moniek193 napisał(a):Ja tez pisze o psiakach z dogo na moim blogu ale Kreci jeszce:diabloti:nie mam. No to Moniek na co czekasz:razz:? Kreciula hop po domek:multi: Quote
ewatr Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Piszcie piszcie jak najwiecej a nuz sie uda :p a póki co Krecia w szerokim uśmiechu dla wirtualnej opiekunki żeby nie było ze sie nia nie zajmuje ;) bo nia sie nie da nie zajmowac :shake::evil_lol: po prostu włazi sama na kolana i tyle trza głaskac !!! Quote
Chikinchan Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ewatr napisał(a):Piszcie piszcie jak najwiecej a nuz sie uda :p a póki co Krecia w szerokim uśmiechu dla wirtualnej opiekunki żeby nie było ze sie nia nie zajmuje ;) bo nia sie nie da nie zajmowac :shake::evil_lol: po prostu włazi sama na kolana i tyle trza głaskac !!! Dziękuję Kreci za piekny usmiech :buzi: i ewatr za zamieszczenie zdjecia z usmiechem dla mnie :calus: Głaskać, głaskać kiedy tylko można ;) Troszkę też ode mnie, jeśli mogę prosić o przysługę :razz: Quote
Moniek193 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Jasne jasne powiem że od Ciebie i ją tak wymyziam:diabloti: Quote
DogMaster Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Kreciu gdzie twój domek jest ??:eviltong: Do góry maluchu:loveu: Quote
Moniek193 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Kebabik kochany stydziuszek na 1:loveu: Quote
Recommended Posts