Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tylko dodam, że to mestudio przytachała tego gówniarza do domu BEZ POZWOLENIA. To w ramach wyjaśnienia, jakby za bardzo pyskowała że brudzi.... :-D

TZmestudio

Posted

Jedna panna dzwoniła, ale porażka jakaś. Jak zaczęła chwalić samą siebie i opowiadać, że ma sunię owczarka 4-miesięczną, a drugiego psa chce aby się ten pierwszy nie nudził to dzięki. Psy 12 godzin same w domu (2 szczeniaki!). Po dwóch godzinach wysłała mi sms, że już ma w domu kolejnego pieska - chłopak przyniósł.....
Tacy dzwonią niestety.

Posted

mestudio napisał(a):
Jedna panna dzwoniła, ale porażka jakaś. Jak zaczęła chwalić samą siebie i opowiadać, że ma sunię owczarka 4-miesięczną, a drugiego psa chce aby się ten pierwszy nie nudził to dzięki. Psy 12 godzin same w domu (2 szczeniaki!). Po dwóch godzinach wysłała mi sms, że już ma w domu kolejnego pieska - chłopak przyniósł.....
Tacy dzwonią niestety.

Ręce opadają ..... :shake:

Posted

Maluch pięknie się uczy. Już nie szczeka na nas jak szalony, nie chowa się po kątach. Odważnie wychodzi na werandę jak idziemy na spacer i tam czeka na przypięcie smyczki. Wczoraj wieczorkiem posiedział nawet u mnie na kolanach z pół godziny,do momentu aż zrobiło mu się za gorąco od głupawych uścisków pańci. Jest już super pieskiem. Pracujemy nad czystością ciągle :-).

Posted

Srajtek już jest do wzięcia. Wprawdzie jeszcze są pola minowe, ale widać że to tylko kwestia czasu. Jego zachowanie nie odbiega znacznie od innych szczeniaków.
Na spacerze się pilnuje, je z kilku misek jednocześnie, Obszczekuje wszystkie psy zadziornie. I nawet wygania z legowiska Bunię bo to JEGO legowisko. Bierze w zęby legowisko i chce przenieść w inne miejsce, szczekając i warcząc naprzemiennie.

czyli podsumowując: SZCZENIAK DO WZIĘCIA, KTOŚ CHĘTNY?

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Pomimo braku zainteresowania maluchem wstawiam rozliczenie z dziś:
szczepienie wirusówki - 20 zł

Dopisuję na pierwszej.[/QUOTE]
Już wysyłam pieniążki za szczepienia.

Ewuś, wyślij mi jeszcze raz szczeniorka do ogłoszeń ;)

Posted

[quote name='Ziutka']Już wysyłam pieniążki za szczepienia.

Ewuś, wyślij mi jeszcze raz szczeniorka do ogłoszeń ;)[/QUOTE]

Dziękuję:-).

Podeślę wszystko na maila.

Posted

Szczekacz dostał od Ziutki 20 zł więc pięknie dziękujemy.

Z dziećmi jest ok, ale trzeba uważać bo czasami ma napady szaleństwa i lata jak nakręcony.

Dziś zadzwonił bardzo sensowny pan i dłuższy czas rozmawialiśmy. Jeśli się cała rodzina zdecyduje to odezwie się w niedzielę. Zresztą sama poprosiłam aby jeszcze wszystko przemyśleli wspólnie.
Pan prosił o wskazówki nawet na temat karmy jaką pies jada i dopytywał się o kastrację więc rokuje dobrze.

Posted

We wrześniu przyjeżdża do nas w odwiedziny rodzina. Musimy pozbyć się do tego czasu najlepiej połowy zwierząt aby zrobić miejsce w domu dla nich. Także sio - do domu....

TZmestudio

Posted

[quote name='Ziutka']No to kciuki trzymam :)
Ja mam chętny domek na szczeniaka...tylko musze fotki powysyłać[/QUOTE]
Ziutka wysylaj fotki "migiem":)