mestudio Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Najgorsze jest to, że nikt nie dzwoni. Załamać się można. Trochę zdjęć, większość dnia jesteśmy w ogrodzie z potworami. Quote
mestudio Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Ja tylko dodam, że to mestudio przytachała tego gówniarza do domu BEZ POZWOLENIA. To w ramach wyjaśnienia, jakby za bardzo pyskowała że brudzi.... :-D TZmestudio Quote
sylwija Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 o takiego rozkoszniaka nikt nie dzwoni?, dajcie spokój, powaliło ludzi.. Quote
mestudio Posted May 21, 2013 Author Posted May 21, 2013 Jedna panna dzwoniła, ale porażka jakaś. Jak zaczęła chwalić samą siebie i opowiadać, że ma sunię owczarka 4-miesięczną, a drugiego psa chce aby się ten pierwszy nie nudził to dzięki. Psy 12 godzin same w domu (2 szczeniaki!). Po dwóch godzinach wysłała mi sms, że już ma w domu kolejnego pieska - chłopak przyniósł..... Tacy dzwonią niestety. Quote
Gusiaczek Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 mestudio napisał(a):Jedna panna dzwoniła, ale porażka jakaś. Jak zaczęła chwalić samą siebie i opowiadać, że ma sunię owczarka 4-miesięczną, a drugiego psa chce aby się ten pierwszy nie nudził to dzięki. Psy 12 godzin same w domu (2 szczeniaki!). Po dwóch godzinach wysłała mi sms, że już ma w domu kolejnego pieska - chłopak przyniósł..... Tacy dzwonią niestety. Ręce opadają ..... :shake: Quote
mestudio Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 Maluch pięknie się uczy. Już nie szczeka na nas jak szalony, nie chowa się po kątach. Odważnie wychodzi na werandę jak idziemy na spacer i tam czeka na przypięcie smyczki. Wczoraj wieczorkiem posiedział nawet u mnie na kolanach z pół godziny,do momentu aż zrobiło mu się za gorąco od głupawych uścisków pańci. Jest już super pieskiem. Pracujemy nad czystością ciągle :-). Quote
Ziutka Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Gusiaczek napisał(a):Ręce opadają ..... :shake: Nie tylko ręce Gusiaczku...nie tylko, ehh Quote
mestudio Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Srajtek już jest do wzięcia. Wprawdzie jeszcze są pola minowe, ale widać że to tylko kwestia czasu. Jego zachowanie nie odbiega znacznie od innych szczeniaków. Na spacerze się pilnuje, je z kilku misek jednocześnie, Obszczekuje wszystkie psy zadziornie. I nawet wygania z legowiska Bunię bo to JEGO legowisko. Bierze w zęby legowisko i chce przenieść w inne miejsce, szczekając i warcząc naprzemiennie. czyli podsumowując: SZCZENIAK DO WZIĘCIA, KTOŚ CHĘTNY? TZmestudio Quote
mestudio Posted May 29, 2013 Author Posted May 29, 2013 Nie ma niestety żadnego odzewu z ogłoszeń, załamać się można. Do końca czerwca musimy zmniejszyć ilość psów - nieodwołalnie. Quote
mestudio Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Pomimo braku zainteresowania maluchem wstawiam rozliczenie z dziś: szczepienie wirusówki - 20 zł Dopisuję na pierwszej. Quote
Ziutka Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='mestudio']Pomimo braku zainteresowania maluchem wstawiam rozliczenie z dziś: szczepienie wirusówki - 20 zł Dopisuję na pierwszej.[/QUOTE] Już wysyłam pieniążki za szczepienia. Ewuś, wyślij mi jeszcze raz szczeniorka do ogłoszeń ;) Quote
mestudio Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='Ziutka']Już wysyłam pieniążki za szczepienia. Ewuś, wyślij mi jeszcze raz szczeniorka do ogłoszeń ;)[/QUOTE] Dziękuję:-). Podeślę wszystko na maila. Quote
Gusiaczek Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Witaj Szczekaczu :) Ciocia Ellig ma rację - zmykaj do domku! Quote
mestudio Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 Szczekacz dostał od Ziutki 20 zł więc pięknie dziękujemy. Z dziećmi jest ok, ale trzeba uważać bo czasami ma napady szaleństwa i lata jak nakręcony. Dziś zadzwonił bardzo sensowny pan i dłuższy czas rozmawialiśmy. Jeśli się cała rodzina zdecyduje to odezwie się w niedzielę. Zresztą sama poprosiłam aby jeszcze wszystko przemyśleli wspólnie. Pan prosił o wskazówki nawet na temat karmy jaką pies jada i dopytywał się o kastrację więc rokuje dobrze. Quote
Ziutka Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 No to kciuki trzymam :) Ja mam chętny domek na szczeniaka...tylko musze fotki powysyłać Quote
mestudio Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 We wrześniu przyjeżdża do nas w odwiedziny rodzina. Musimy pozbyć się do tego czasu najlepiej połowy zwierząt aby zrobić miejsce w domu dla nich. Także sio - do domu.... TZmestudio Quote
Ellig Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Ziutka']No to kciuki trzymam :) Ja mam chętny domek na szczeniaka...tylko musze fotki powysyłać[/QUOTE] Ziutka wysylaj fotki "migiem":) Quote
Gusiaczek Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Szczekaczu, może nareszcie DS ? za co trzymam kciuki, bo wrześniowy nalot jest tuż!tuż ! i warto by było (przy tej ilości Ogonków) chaupę odpsić ;) Quote
Ziutka Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Ellig']Ziutka wysylaj fotki "migiem":)[/QUOTE] Wysyłam Eluś, wysyłam :) Quote
Ellig Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='Ziutka']Wysyłam Eluś, wysyłam :)[/QUOTE] Cudownie:) Quote
Recommended Posts