Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam nadzieje, ze Pani okaze sie super babeczką, która zabierze psiaka!!!
jednak w razie czego...
zdarzył się cud
właścicielka zgodizła się żeby jak coś zabrać go na tydzień. Jednak wówczas musicie mi pomóc w sprawach smyczowych i suzkaniowo-domowych. Cała się trzęsę, bo długo trwała rozmowa an temat tego, żebyśmy jak coś wzieli go na tymczas. Niesamowity sukces. Byłby jednak u nas TYLKO 5-7 dni. Ani dnia więcej.

Posted

mam andzieje,ze jest jakby co raczej bezproblemowy i nie pogryzie właścicielki mieszkania, bo wtedy ja bede do adopcji i mnie ktos bedzie musial zabrac na tymczas:/

Posted

sluchaj daj znac mi jutro co z tym psem, a konkretni z zainteresowaną Panią.
mój numer: 512 647 251
ja po prostu mam zajęcia i nie wiem kiedy bede mogla najwczesniej zerknac na dogomanie, a chce tez sie jakos przygotowac ewentualnie do przybysza w domu, bo on musi miec gdzie spac i co jesc, a ja do tej pory majac ABSOLUTNY zakaz sprowadzania czegokolwiek co sie rusza jestem niewyposażona:)

Ty tak po tym "nie gryzie" zrobiłaś trzy kropki cyz mi sie wydaje?:diabloti:

Posted

Te trzy kropki to mój nawyk:)
Piesek nie gryzie, za to podejrzewam, jako że jest strasznym pieszczochem, na początku będzie piszczał cały czas, ale jak się go głaszcze to się uspokaja.

Cały czas próbuję się dodzwonić do tej pani, jednak "abonent jest poza zasięgiem..."

Posted

niestety wlasnie Pani telefon milczy.
poniewaz jak pisalam Ci w smsie ja w sobote musze byc w domu do rana do wieczora, to wole go jak cos zabrac jutro wieczorem. o 18:00 oddaje do nowego domu mixa szczeniaka labradora(ufffff) i bede wolna.
dogadamy sie jeszcze i podjade na Wrzeszcz.

wlasciciel niestety sie nie znalazl narazie:( ale wciaz wierzymy ze jakos zacznie szukac psa!!!

Posted

Pieska ma już Betbet, udało mi się dodzwonić do pani która była nim zainteresowana, w poniedziałek wraca do trójmiasta i chce go zobaczyć.
Chociaż dobrze by było gdyby odnalazł się właściciel, pies ma za sobą już dłuuugą drogę...

Posted

ekhm, a jak się zmienia tytuł wątku? bo ja to z forami mam rzadko do czynienia:)

Gobi ma się dobrze, mieszkamy teraz w gdańsku, w nowym mieszkaniu, ma dużo miejsca, blisko do lasu.... Mój tata ją uwielbia, ale ja i tak bardziej:)