Betbet Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 mam nadzieje, ze Pani okaze sie super babeczką, która zabierze psiaka!!! jednak w razie czego... zdarzył się cud właścicielka zgodizła się żeby jak coś zabrać go na tydzień. Jednak wówczas musicie mi pomóc w sprawach smyczowych i suzkaniowo-domowych. Cała się trzęsę, bo długo trwała rozmowa an temat tego, żebyśmy jak coś wzieli go na tymczas. Niesamowity sukces. Byłby jednak u nas TYLKO 5-7 dni. Ani dnia więcej. Quote
Betbet Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 mam andzieje,ze jest jakby co raczej bezproblemowy i nie pogryzie właścicielki mieszkania, bo wtedy ja bede do adopcji i mnie ktos bedzie musial zabrac na tymczas:/ Quote
anarchizmo Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Super, ja jutro do niej zadzwonie. A jakby co, smycz jest, a piesek nie gryzie.. Quote
Betbet Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 sluchaj daj znac mi jutro co z tym psem, a konkretni z zainteresowaną Panią. mój numer: 512 647 251 ja po prostu mam zajęcia i nie wiem kiedy bede mogla najwczesniej zerknac na dogomanie, a chce tez sie jakos przygotowac ewentualnie do przybysza w domu, bo on musi miec gdzie spac i co jesc, a ja do tej pory majac ABSOLUTNY zakaz sprowadzania czegokolwiek co sie rusza jestem niewyposażona:) Ty tak po tym "nie gryzie" zrobiłaś trzy kropki cyz mi sie wydaje?:diabloti: Quote
anarchizmo Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Te trzy kropki to mój nawyk:) Piesek nie gryzie, za to podejrzewam, jako że jest strasznym pieszczochem, na początku będzie piszczał cały czas, ale jak się go głaszcze to się uspokaja. Cały czas próbuję się dodzwonić do tej pani, jednak "abonent jest poza zasięgiem..." Quote
anarchizmo Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 teraz ja nie widzę. i nie wiem czy poszło... edit: już widzę. Quote
Elkisz Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 A wlasciciel sie nie odnalazl?! Moze jednak,ktos szuka psiaka???!!!!!!:roll: :roll: :roll: Quote
Betbet Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 niestety wlasnie Pani telefon milczy. poniewaz jak pisalam Ci w smsie ja w sobote musze byc w domu do rana do wieczora, to wole go jak cos zabrac jutro wieczorem. o 18:00 oddaje do nowego domu mixa szczeniaka labradora(ufffff) i bede wolna. dogadamy sie jeszcze i podjade na Wrzeszcz. wlasciciel niestety sie nie znalazl narazie:( ale wciaz wierzymy ze jakos zacznie szukac psa!!! Quote
anarchizmo Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Pieska ma już Betbet, udało mi się dodzwonić do pani która była nim zainteresowana, w poniedziałek wraca do trójmiasta i chce go zobaczyć. Chociaż dobrze by było gdyby odnalazł się właściciel, pies ma za sobą już dłuuugą drogę... Quote
Betbet Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 piesek juz jest w nowym domu.anarchizmo jak mozesz zmien tytul watku Quote
D O R K A Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Anarchizmo przepraszam, że nie na temat, ale co słychać u naszej kochanej Gobi? Quote
anarchizmo Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 ekhm, a jak się zmienia tytuł wątku? bo ja to z forami mam rzadko do czynienia:) Gobi ma się dobrze, mieszkamy teraz w gdańsku, w nowym mieszkaniu, ma dużo miejsca, blisko do lasu.... Mój tata ją uwielbia, ale ja i tak bardziej:) Quote
D O R K A Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Anarchizmo ucałuj Gobi od ciotek z Radomia!!!:buzi: Quote
Recommended Posts