agata :) Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Moim wielkim marzeniem jest wystawianie psów, a zwłaszcza debiut w Młodym Prezenterze. Niestety - mam psa co prawda z rodowodem, lecz PKPR... A na wystawy PKPR jeździć nie będę - wybaczcie, słyszałam, że to nie wystawy ale kółeczko wzajemnej adoracji... Dlatego byłabym ogromnie wdzięczna za nazwijmy to "udostępnienie" mi swojego psa do celów wystawiania go, najlepiej w MP. Wzorce ras z gr VIII mam w małym paluszku, gończe również. Oczywiście inne rasy też wystawię z przyjemnością. Więcej informacji na PW. Czy moje największe marzenie ma szansę bytu? Quote
Guest Reyes Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 A z kąd jesteś - ktoś moze Cię przeciesz podszkolić w figurach na Jh, a pies... Ja z własnym psem to chyba startowałam dwa razy w życiu :roll: Nie marz tylko działaj :] Quote
agata :) Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Dziękuję za rady, Reyes :) Przy okazji, to my się chyba znamy 8-) z forum o kropkach. Nie o same figury się tu rozchodzi - baaa, to już mam z psicą opanowane. Ale niestety, PKPR :roll: Jak na razie mogę działać tylko w ten sposób, chyba że połączą PKPR z ZKwP lub zorganizują JH na "wystawach" PKPR :P Quote
Agasia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 wybierasz sie na jakies wystawy zkwp? skad jestes? Quote
agata :) Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Mam w planach iść na krajówkę w Bytomiu 20 maja. Skąd? Śląsk. Konkretnie -> PW :) Quote
Light of Shin-Ra Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 agata:) - działaj, napewno ktoś się znajdzie. Ja mojego psa pożyczam na JH bo po pierwsze uważam, że psu to dobrze zrobi, zawsze to jedna okazja więcej zdobyć doświadczenie, a po drugie to lubie młode osoby, które mają jakąś pasję i trzeba to popierać. Quote
agata :) Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Prawdopodobnie będę miała w Ustroniu pointera bądź springera angielskiego, aczkolwiek pomoc byłaby wskazana :) A jakiej rasy jest Twój pies? Quote
EveL_ Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Agata, w końcu będziesz debiutować w Ustroniu? :) No i widzisz, jednak twoje marzenie ma szansę bytu :cool3: Ja niedawno też myślałam, że nie mogę nic zrobić, a jednak uparłam się i będę występować w MP już niedługo ;) Quote
agata :) Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Na dodatek moja koleżanka będzie miala setera anglika (z hod tesab) i moze zadebiutujemy na prawdziwym ringu <jupi> Quote
Light of Shin-Ra Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 agata :) napisał(a):Prawdopodobnie będę miała w Ustroniu pointera bądź springera angielskiego, aczkolwiek pomoc byłaby wskazana :) A jakiej rasy jest Twój pies? Mam grzywki. Quote
Guest Reyes Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ja jestem w ustroniu wiec jak coś możesz na mnie liczyć - tylko że jadę też z psami do handlingu wiec pewnie pod koniec sędziowania dopiero bo nawet nie wiem jak zdążę z młodym... Quote
agata :) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Dobra, tym razem postaram się z Tobą pogadać - bo w Bytomiu to taka zalatana byłaś, że nawet przeszkadzać nie chciałam ;) Quote
Guest Reyes Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 agata :) napisał(a):Dobra, tym razem postaram się z Tobą pogadać - bo w Bytomiu to taka zalatana byłaś, że nawet przeszkadzać nie chciałam ;) W Ustroniu też będe wiec się nie krępuj :] Quote
agata :) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Ok ;) Mam nadzieję że w Będzinie w końcu wystąpię (mówię to już od Łodzi, tracę cierpliwość do tego szukania psa) Quote
Guest Reyes Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 agata :) napisał(a):Ok ;) Mam nadzieję że w Będzinie w końcu wystąpię (mówię to już od Łodzi, tracę cierpliwość do tego szukania psa) A może razem poszukamy Ci czegoś :> ? Quote
agata :) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Całkiem niezły pomysł :] jak na razie mam widoki na tego -> http://www.goldenretriever.w.interia.pl/chivas.html psa... Chivas Regal, kurczę! Tego psa kojarzę już od roku - w zeszłym roku na bytomskiej wystawie go widziałam, nawet rozmawiałam z hodowcą w sprawie miotu, bo miałam mieć rodowodowego goldena. Ale wyszło jak wyszło - 'spaniel' :( no nic, przynajmniej może go będę miała na młodym :] Quote
Gazuś Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Agata, ja mam goldena, jak chcesz go na MP to śmiało mogę go porzyczyć. Mojemu psu się coś odwidziało i zacząół b ładnie pracować z obcymi (jak mają jedzenie :cool3: ) ;-) Jak coś to daj znać. Quote
agata :) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Ok, proszę napisz do mnie na gg - 2877263. Albo nawet sama napiszę do Ciebie :) Quote
marymek Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Agata - debiutujesz w Ustroniu? :cool3: Ja miałam debiutować w Raciborzu, później Krakowie ale na koniec powiedziałam sobie Ustroń i koniec kropka :lol: I takim sposobem zgłaszam się po raz pierwszy na MP, mam nadzieję że jednak nie ostatni :D Quote
agata :) Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Ja mialam w Łodzi, w Bytomiu, w Raciborzu, w Krakowie i gdzieś tam jeszcze po drodze Chorzów się pałętal ;) Teraz stawiam sobie za cel Ustroń, ale rodzice :shake: szkoda gadac :placz: Quote
pokoik1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 marymek napisał(a):Agata - debiutujesz w Ustroniu? :cool3: Ja miałam debiutować w Raciborzu, później Krakowie ale na koniec powiedziałam sobie Ustroń i koniec kropka :lol: I takim sposobem zgłaszam się po raz pierwszy na MP, mam nadzieję że jednak nie ostatni :D Marymek, a co powiesz na Kraków? Wiem że jedziesz z naszą wspólną koleżanką i może chcesz (jeśli zdążysz) zgłosić się do MP. Pożyczę Ci pinczera mini. :lol: Quote
marymek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 pokoik1 napisał(a):Marymek, a co powiesz na Kraków? Wiem że jedziesz z naszą wspólną koleżanką i może chcesz (jeśli zdążysz) zgłosić się do MP. Pożyczę Ci pinczera mini. :lol: Własnie przeczytałam propozycje Kasi, która oferuje mi Twojego pinczerka :cool3: Byłabym zaszczycona :loveu: ale ja nie zgłaszam się do Krakowa ze wzgledu na zbyt dużą wystawe jak dla mnie, dla debiutującej osóbki, ale mam nadzieje że będe jeszcze miała okazje wystąpić z Twoją pinczerką :loveu: :) Quote
Recommended Posts