Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli moge cos szepnac....Yogi ma 2 aukcje na allegro - nie beda sie czepiac?

Gdybym miala wybierac zostawilabym te, ktora ma jeszcze 10 dni. bardziej przyciaga wzrok....ale to tylko tak mowie, bo nie jestem pewna co do regulaminu.

Byl na dogo do niedawna taki pies Cudus-Cudaczek, podobny do Yogi. Po bardzo dluuuugim czasie znalazl dom. Moze dziewczyny z Poznania by Wam cos doradzily, moze maja namiary na ludzi gustujacych w takich wspanialych kudlaczach

Posted

[quote name='samoglow']Jesli moge cos szepnac....Yogi ma 2 aukcje na allegro - nie beda sie czepiac?

Gdybym miala wybierac zostawilabym te, ktora ma jeszcze 10 dni. bardziej przyciaga wzrok....ale to tylko tak mowie, bo nie jestem pewna co do regulaminu.

wiemy, ze to ryzykujemy, ale co zrobic? probujemy jak mozemy aby mu znalezc dom, szczerze mowiac, nie myslimy o regulaminie:shake: najwyzej jedna usuna

Posted

samoglow napisał(a):

Byl na dogo do niedawna taki pies Cudus-Cudaczek, podobny do Yogi. Po bardzo dluuuugim czasie znalazl dom. Moze dziewczyny z Poznania by Wam cos doradzily, moze maja namiary na ludzi gustujacych w takich wspanialych kudlaczach

nie mam zadnego punktu zaczepienia, nei wiem do kogo pisac, a tych psow jest tyle, ze one pewnie same zabiegane szukajac dom dla wielu innych:shake: historia lubi sie powatrzac, wiec moze i Yogiemu sie poszczesci:cool3:

Posted

samoglow napisał(a):

Cudaczek wyjechał do Niemiec. Od tego czasu, zawsze jak odwiedzam Yogulka myślę o nim i nie tracę nadziei, że on też znajdzie dom. Niekoniecznie w Niemczech.

• 2 weeks later...
Posted

Wiesz, Yogi, człowiek to nie był najszczęśliwszy pomysł pana Boga. Stworzył wszystko po kolei ładnie, pięknie, a w końcu wystrzelił z czymś takim jak człowiek. Ale pamietaj i chodź z podniesionym łbem - najpierw stworzył psa, dopiero potem człowieka. Żeby psem się opiekował. Oj, nie wyszło panu Bozi, nie wyszło. Idziemy na spacerek, podziwiać dzieło boże.
Ktora to już twoja wiosna w schronie?

Posted

oj, to prawda z tym czlowiekiem, czlowiek to najgorsze zlo, jakie moglo sie przytrafic-dzis zadzwonila kolezanka, ze zawozac psa do hotelu w drodz epowrotnej zauwazyla faceta z psem, ktory siedzial podkulany i pzrerazony, okazalo sie, ze facet chcial go tam zostawic i otwarcie do tego sie przyznal, chcial go uwiazac w lesie:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:zabraly go ze soba, co mialy zrobic, jednego w hotelu umeiscily, a tu drugi:shake::shake::shake::shake:

Posted

Yogulku, śliczności, ja naprawdę nie rozumiem, dlaczego nikt cię nie chce.
Może jednak trzeba pomyśleć o jakiejś zagranicznej podróży? Byłeś kiedyś za granicą? Nie? A chciałbyś?

Posted

gdzie za granice? o ile byloby to sprawdzone przez organizacje, czemu nie.Z tym ze pies trafil dwa razy do schroniska, a z Niemczech do Polski do schronu spowrotem trudno wrocic,jakby cos nie wyszlo

• 3 weeks later...
Posted

Yogulku, dlaczego jesteś tu taki sam? Ja zrobiłam swoim psom 10-dniowe
wakacje. Gdzie się podziały wszystkie cioteczki? Też na wakacjach?
Biegniemy na spacerek, śliczności ty moje.

Posted

patch75 napisał(a):
wyglada na to, ze yogi jest skazany na pobyt w schronisku, nikt nie jest zainteresowany

Nie zgadzam się! Ludzie, zobaczcie, jaki on piękny!

A może jednak spróbować wysłać go za granicę? Może tam się na nim poznają?

Posted

tak, ale musialby trafic do stanowczego wlasciela, ktory poradzilby sobie z nim prawie na 100%, a takiej pewnosci nie ma, stad moja obawa

Posted

Podaje Wam link do fundacji z Niemiec, przez ktora adoptuja psy z Polski, takze kalekie i chore (m.in. niewidomego Gizma). Moze sie przyda, moze potrafia znalezc odpowiedzialnego wlasciciela. Pies jest piekny :p

HundeHilfe Polen

• 2 weeks later...
Posted

Ayia napisał(a):
super, czekam wiec na fotki i odnawaim ogloszenia :]

ayia, jestem Ci wzdzieczna za to, ze go oglaszasz:loveu::loveu::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...