Ayia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 w sumie tez czasu teraz nie mam ale dla Yogiego znajdzie sie troche i mu zrobie nowe ogloszonka :loveu:
Ania_i_Kropka Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Yogi wczoraj był na spacerku. Spacerek był króciutki z powodu deszczu, ale w zamian było długie mizianko.
patch75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 non stop allegro wznawiane i nic:shake:ogloszen tez troche mial i tez nic
samoglow Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Jesli moge cos szepnac....Yogi ma 2 aukcje na allegro - nie beda sie czepiac? Gdybym miala wybierac zostawilabym te, ktora ma jeszcze 10 dni. bardziej przyciaga wzrok....ale to tylko tak mowie, bo nie jestem pewna co do regulaminu. Byl na dogo do niedawna taki pies Cudus-Cudaczek, podobny do Yogi. Po bardzo dluuuugim czasie znalazl dom. Moze dziewczyny z Poznania by Wam cos doradzily, moze maja namiary na ludzi gustujacych w takich wspanialych kudlaczach
patch75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='samoglow']Jesli moge cos szepnac....Yogi ma 2 aukcje na allegro - nie beda sie czepiac? Gdybym miala wybierac zostawilabym te, ktora ma jeszcze 10 dni. bardziej przyciaga wzrok....ale to tylko tak mowie, bo nie jestem pewna co do regulaminu. wiemy, ze to ryzykujemy, ale co zrobic? probujemy jak mozemy aby mu znalezc dom, szczerze mowiac, nie myslimy o regulaminie:shake: najwyzej jedna usuna
patch75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 samoglow napisał(a): Byl na dogo do niedawna taki pies Cudus-Cudaczek, podobny do Yogi. Po bardzo dluuuugim czasie znalazl dom. Moze dziewczyny z Poznania by Wam cos doradzily, moze maja namiary na ludzi gustujacych w takich wspanialych kudlaczach nie mam zadnego punktu zaczepienia, nei wiem do kogo pisac, a tych psow jest tyle, ze one pewnie same zabiegane szukajac dom dla wielu innych:shake: historia lubi sie powatrzac, wiec moze i Yogiemu sie poszczesci:cool3:
samoglow Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Cudusiowi "patronowala" GoniaP. Z pewnoscia sie nie obrazi jak na PW podpytacie. Przeciez dogo to jedna rodzina :p
patch75 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 znasz ja:cool3: moze Ty jej szpeniesz, ze tutaj takie cudo czeka:cool3:
agata51 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 samoglow napisał(a):Byl na dogo do niedawna taki pies Cudus-Cudaczek, podobny do Yogi. Po bardzo dluuuugim czasie znalazl dom. Moze dziewczyny z Poznania by Wam cos doradzily, moze maja namiary na ludzi gustujacych w takich wspanialych kudlaczach Cudaczek wyjechał do Niemiec. Od tego czasu, zawsze jak odwiedzam Yogulka myślę o nim i nie tracę nadziei, że on też znajdzie dom. Niekoniecznie w Niemczech.
agata51 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Wiesz, Yogi, człowiek to nie był najszczęśliwszy pomysł pana Boga. Stworzył wszystko po kolei ładnie, pięknie, a w końcu wystrzelił z czymś takim jak człowiek. Ale pamietaj i chodź z podniesionym łbem - najpierw stworzył psa, dopiero potem człowieka. Żeby psem się opiekował. Oj, nie wyszło panu Bozi, nie wyszło. Idziemy na spacerek, podziwiać dzieło boże. Ktora to już twoja wiosna w schronie?
patch75 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 oj, to prawda z tym czlowiekiem, czlowiek to najgorsze zlo, jakie moglo sie przytrafic-dzis zadzwonila kolezanka, ze zawozac psa do hotelu w drodz epowrotnej zauwazyla faceta z psem, ktory siedzial podkulany i pzrerazony, okazalo sie, ze facet chcial go tam zostawic i otwarcie do tego sie przyznal, chcial go uwiazac w lesie:shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:zabraly go ze soba, co mialy zrobic, jednego w hotelu umeiscily, a tu drugi:shake::shake::shake::shake:
agata51 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Yogulku, śliczności, ja naprawdę nie rozumiem, dlaczego nikt cię nie chce. Może jednak trzeba pomyśleć o jakiejś zagranicznej podróży? Byłeś kiedyś za granicą? Nie? A chciałbyś?
patch75 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 gdzie za granice? o ile byloby to sprawdzone przez organizacje, czemu nie.Z tym ze pies trafil dwa razy do schroniska, a z Niemczech do Polski do schronu spowrotem trudno wrocic,jakby cos nie wyszlo
Ania_i_Kropka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 W przypadku Yogiego dom musi być wyjątkowy. Nie jest to łatwy pies. Musimy pamiętać, że Yogi potrafi pokazać różki. Yogi nie może zamieszkać z innym samcem.
agata51 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Yogulku, dlaczego jesteś tu taki sam? Ja zrobiłam swoim psom 10-dniowe wakacje. Gdzie się podziały wszystkie cioteczki? Też na wakacjach? Biegniemy na spacerek, śliczności ty moje.
patch75 Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 wyglada na to, ze yogi jest skazany na pobyt w schronisku, nikt nie jest zainteresowany
agata51 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 patch75 napisał(a):wyglada na to, ze yogi jest skazany na pobyt w schronisku, nikt nie jest zainteresowany Nie zgadzam się! Ludzie, zobaczcie, jaki on piękny! A może jednak spróbować wysłać go za granicę? Może tam się na nim poznają?
patch75 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 tak, ale musialby trafic do stanowczego wlasciela, ktory poradzilby sobie z nim prawie na 100%, a takiej pewnosci nie ma, stad moja obawa
samoglow Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Podaje Wam link do fundacji z Niemiec, przez ktora adoptuja psy z Polski, takze kalekie i chore (m.in. niewidomego Gizma). Moze sie przyda, moze potrafia znalezc odpowiedzialnego wlasciciela. Pies jest piekny :p HundeHilfe Polen
patch75 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 dziekuje, mowia po angielskiemu?:razz: bo ja po niemieckiemu nic;)
patch75 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Ayia napisał(a):super, czekam wiec na fotki i odnawaim ogloszenia :] ayia, jestem Ci wzdzieczna za to, ze go oglaszasz:loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts