Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

tego banerku obiecanego pewnie sie nie odoczekam...no coz, bede prosic kogo innego o pomoc...:shake: w koncu nie jest dla mnie, a dla potzrebujacego psa...

Posted

Przepraszam.. trzeba bylo walic mi na priv bo czasem wchodze tylko przelotnie na dogo...

moze byc cos takiego? czy kabinowac cos innego?

Posted

ciesze sie, bo ja sama z trzema piesami nie dalabym rady wyjsc, bo jak wyjsc z jednym, to juz ze wszystkimi trzeba;) a dzis dostalam zapytanie o yogiego, dam znac, co i jak

Posted

oj, oby, tak ciezko psu znalezc dom...szczegolnie takiemu starszawemu...sama go moge tam zawiezc, tylko niech go zechca, i niech to bedzie dobry dom

Posted

sluchajcie, ta kobieta ma male dziecko, a nie bylabym tego taka pewna, czy Yogi nadawalby sie do domu z dzieckiem, sadzac po jego charakterku:shake:zaproponowalam jej Karmi

Posted

patch75 napisał(a):
sluchajcie, ta kobieta ma male dziecko, a nie bylabym tego taka pewna, czy Yogi nadawalby sie do domu z dzieckiem, sadzac po jego charakterku:shake:zaproponowalam jej Karmi

Yogi na pewno nie nadaje się do domu z małym dzieckiem. Patch gdyby Pani uparła się na jakiegoś kudłacza to w schronisku jerst 3 letnia Kama, która bardzo przypomina Yogiego i lubi dzieci. Oczywiście pierwszeństwo ma Karmi, on już tak długo czeka.

Posted

Kama jest wlochata jak Yogi? Bo ta Pani napisala, ze pies nie moze byc jednak zbyt wlochaty ze wzgledu na siersc w domu (male dziecko, wzgledy higieniczne itp., choc wiemy, ze zainteresowala sie Yogim, ktory wlasnie jest wlochaty, ale musimy uszanowac jej wole). Poczekam na jej reakcje i zglosze sie do Ciebie o zdjatka jakies czy inne propozycje:cool3: ja od razu wiedzialam, ze Yogi sie nie nadaja do malego dziecka

Posted

pisalam na watku Shannona, ze po tym jak Pani otrzymala maila od emnei z propozycja Diany, okrzyknela ja wymarzonym psem, ze o takiego jej chodzilo. ja odpisalam z zapytaniem jaki termin odpowiada jej aby zlozyc wizyte przedadopcyjna, i Pani...przestala sie odzywac...Napisalam po dniu kolejny z zapytaniem, czy nadal jest zainteresowana adopcja, no bo to roznie bywa, ale nadal nie otzrymalam odpowiedzi....To nie jest dom dla zadnego psiaka, mialam watpliwosci co do adopcji przy polrocznym dziecku, ale zawsze chce ludziom dac szanse, bo warto najpierw kogos wysluchac zanim wyciagnie sie wnioski, ale to jest osoba, ktora 'dziala na kilka frontow', ciagle wypytuje sie o inne psy, ciagle zmienia zdanie, potem twierdzi, ze to jest ten pies i chce jak najszybciej zalatawic formalnosci zwiazane z adopcja i nagle..kontakt sie urywa...Tej pani nalezy sie czarny kwiatek ku pzrestrodze innym. Po co igrac z losem bezdomnego psa??? Po co urachamiac cala machine zwiazana z zalatwianiem wiyty przedadopcyjnej, transportu itp., przeciez to czas i pieniadze, ktorych nam wolonatriuszom nikt nie zwroci. A nikt nie robi tego dla siebie, ale dla psa, ktory potzrebuje pomocy... najwazniejszy w tym wszystkim jest pies-nie daj Boze trafilby w takie rece. Widac, ze problemem jest wizyta pzredaopcyjna, a ja, wiedzac, ze taki problem istnieje, nie oddam zadnego psa!Nie powazna osoba i tyle. Zastanawiam sie, co taka osoba sobie mysli i dlaczego tak postepuje-ciekawa jestem czy podobnie by postapila wiedzac, w jaki sposob koncza psy w schroniskach...

• 3 weeks later...
Posted

bardzo sie ciesze, bo ja z reguly sama przyjezdzam do schronu, poza dwoma ostatnimi wiytami, i nie jestem w stanie calej klatki zabrac na spacer, bo tak lepiej, zeby nie bylo problemu, kiedys widzialam jak dwie ciotki nowe go wyprowdadzaly, jedna to na pewno studentka weterynarii

Posted

patch75 napisał(a):
bardzo sie ciesze, bo ja z reguly sama przyjezdzam do schronu, poza dwoma ostatnimi wiytami, i nie jestem w stanie calej klatki zabrac na spacer, bo tak lepiej, zeby nie bylo problemu, kiedys widzialam jak dwie ciotki nowe go wyprowdadzaly, jedna to na pewno studentka weterynarii

Teraz więcej wolontariuszy przychodzi trójkami i można częściej wysyłać więcej psiaków na raz.

• 2 weeks later...
Posted

Ayia napisał(a):
w gore pokazac sie! :loveu: moze jakies nowe ogloszenia? :hmmmm:

bardzo prosze, jesli mzoesz...:loveu: ja odkad Shannon przybyl nie mam czasu, a dzis zamiast cieszyc sie niedziela, bede tlumaczyc tekst:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...