Ania_i_Kropka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Yogi nie chciał pozować:evil_lol: udało się zrobić tylko 3 fotki:
patch75 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 ja uwazam, ze te dwie ostatnie to bomba! jak on sie usmiecha! zdjecia super, napewno sie ptrzydadza. To co z banerkiem?:razz:
Ayia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jaki on sliczny:o on jest wysokim psiakiem :o ZAKOCHALAM SIE W NIM :loveu:
patch75 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 on mi przypomina pewna rase-...tybetanski...musze sobioe przypomniec jaki jest piewrszy czlon nazwy tej rasy:lol:
patch75 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 yogi na http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=75331432
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 terier tybetański :lol: ale Yogi jest znacznie większy :loveu::loveu::loveu: ile on ma w kłębie albo ile waży mniej więcej?
patch75 Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 o! wlasnie-terier tybetanski!:lol:moze wazyc okolo 25 kilo, ale ile ma w klebie to nie powiem, nie wiem:roll:
patch75 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 tego banerku obiecanego pewnie sie nie odoczekam...no coz, bede prosic kogo innego o pomoc...:shake: w koncu nie jest dla mnie, a dla potzrebujacego psa...
Ayia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Przepraszam.. trzeba bylo walic mi na priv bo czasem wchodze tylko przelotnie na dogo... moze byc cos takiego? czy kabinowac cos innego?
Ayia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 wrzucilam Yogiego na ale.gratke: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1009564_yogi_sliczny_mix_teriera_prosi_o.html
Ania_i_Kropka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Wczoraj Yogi był na spacerku z Sylwkiem.
patch75 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 ciesze sie, bo ja sama z trzema piesami nie dalabym rady wyjsc, bo jak wyjsc z jednym, to juz ze wszystkimi trzeba;) a dzis dostalam zapytanie o yogiego, dam znac, co i jak
patch75 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 oj, oby, tak ciezko psu znalezc dom...szczegolnie takiemu starszawemu...sama go moge tam zawiezc, tylko niech go zechca, i niech to bedzie dobry dom
patch75 Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 sluchajcie, ta kobieta ma male dziecko, a nie bylabym tego taka pewna, czy Yogi nadawalby sie do domu z dzieckiem, sadzac po jego charakterku:shake:zaproponowalam jej Karmi
Ania_i_Kropka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 patch75 napisał(a):sluchajcie, ta kobieta ma male dziecko, a nie bylabym tego taka pewna, czy Yogi nadawalby sie do domu z dzieckiem, sadzac po jego charakterku:shake:zaproponowalam jej Karmi Yogi na pewno nie nadaje się do domu z małym dzieckiem. Patch gdyby Pani uparła się na jakiegoś kudłacza to w schronisku jerst 3 letnia Kama, która bardzo przypomina Yogiego i lubi dzieci. Oczywiście pierwszeństwo ma Karmi, on już tak długo czeka.
patch75 Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Kama jest wlochata jak Yogi? Bo ta Pani napisala, ze pies nie moze byc jednak zbyt wlochaty ze wzgledu na siersc w domu (male dziecko, wzgledy higieniczne itp., choc wiemy, ze zainteresowala sie Yogim, ktory wlasnie jest wlochaty, ale musimy uszanowac jej wole). Poczekam na jej reakcje i zglosze sie do Ciebie o zdjatka jakies czy inne propozycje:cool3: ja od razu wiedzialam, ze Yogi sie nie nadaja do malego dziecka
patch75 Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 pisalam na watku Shannona, ze po tym jak Pani otrzymala maila od emnei z propozycja Diany, okrzyknela ja wymarzonym psem, ze o takiego jej chodzilo. ja odpisalam z zapytaniem jaki termin odpowiada jej aby zlozyc wizyte przedadopcyjna, i Pani...przestala sie odzywac...Napisalam po dniu kolejny z zapytaniem, czy nadal jest zainteresowana adopcja, no bo to roznie bywa, ale nadal nie otzrymalam odpowiedzi....To nie jest dom dla zadnego psiaka, mialam watpliwosci co do adopcji przy polrocznym dziecku, ale zawsze chce ludziom dac szanse, bo warto najpierw kogos wysluchac zanim wyciagnie sie wnioski, ale to jest osoba, ktora 'dziala na kilka frontow', ciagle wypytuje sie o inne psy, ciagle zmienia zdanie, potem twierdzi, ze to jest ten pies i chce jak najszybciej zalatawic formalnosci zwiazane z adopcja i nagle..kontakt sie urywa...Tej pani nalezy sie czarny kwiatek ku pzrestrodze innym. Po co igrac z losem bezdomnego psa??? Po co urachamiac cala machine zwiazana z zalatwianiem wiyty przedadopcyjnej, transportu itp., przeciez to czas i pieniadze, ktorych nam wolonatriuszom nikt nie zwroci. A nikt nie robi tego dla siebie, ale dla psa, ktory potzrebuje pomocy... najwazniejszy w tym wszystkim jest pies-nie daj Boze trafilby w takie rece. Widac, ze problemem jest wizyta pzredaopcyjna, a ja, wiedzac, ze taki problem istnieje, nie oddam zadnego psa!Nie powazna osoba i tyle. Zastanawiam sie, co taka osoba sobie mysli i dlaczego tak postepuje-ciekawa jestem czy podobnie by postapila wiedzac, w jaki sposob koncza psy w schroniskach...
Ania_i_Kropka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Na takich ludzi szkoda słów. Yogi z całym towarzystwem z klatki wychodzi teraz regularnie na spacerki:lol:
patch75 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 bardzo sie ciesze, bo ja z reguly sama przyjezdzam do schronu, poza dwoma ostatnimi wiytami, i nie jestem w stanie calej klatki zabrac na spacer, bo tak lepiej, zeby nie bylo problemu, kiedys widzialam jak dwie ciotki nowe go wyprowdadzaly, jedna to na pewno studentka weterynarii
Ania_i_Kropka Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 patch75 napisał(a):bardzo sie ciesze, bo ja z reguly sama przyjezdzam do schronu, poza dwoma ostatnimi wiytami, i nie jestem w stanie calej klatki zabrac na spacer, bo tak lepiej, zeby nie bylo problemu, kiedys widzialam jak dwie ciotki nowe go wyprowdadzaly, jedna to na pewno studentka weterynarii Teraz więcej wolontariuszy przychodzi trójkami i można częściej wysyłać więcej psiaków na raz.
mulinka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Yogi jest taki piękny :loveu: może ogłoście go na forum www.miau.pl w dziale Zwierzyniec ogólny i na forum fundacji Niechciane i Zapomniane - S.O.S. dla Zwierząt: www.niechcianeizapomniane.org
patch75 Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 wstawie go w piatek ;)bo jutro jade do warszawy aby przywiezc piesa do adopcji
Ania_i_Kropka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Wczoraj Yogi był na spacerku z nowymi ciociami. Na początku próbował zjesć jedną z cioć, ale gdy zobaczył, że pokazując ząbki niczego nie osiągnie dał za wygraną.
patch75 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Ayia napisał(a):w gore pokazac sie! :loveu: moze jakies nowe ogloszenia? :hmmmm: bardzo prosze, jesli mzoesz...:loveu: ja odkad Shannon przybyl nie mam czasu, a dzis zamiast cieszyc sie niedziela, bede tlumaczyc tekst:shake:
Recommended Posts