Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

ayia, proponuje wykorzystaxc ktores ze zdjec, jest ich pelno, nie ma potzreby robic nowych; wdzieczna bylabym za banerek;) a tak w ogole te moje nie dzialaja, czemu?:shake:trzeba je wznowic czy jak?

Posted

przepraszam ale jutro mam zaliczenie semestru w szkole i musze troche sie pouczyc :evil_lol: przynajmniej dobrze by bylo :roll::evil_lol:

tak na szybko zrobione, ale jakbys mogla podesli mi wieksze zdjecia Yogiego na maila: elfiktoja@gmail.com

Posted

dzis rzucilismy okiem na yogy;ego ze szkoleniowcem, ale jak sfinalizuje sie sprawa z burrito, przyjrzymu mu sie bardziej i postaramy sie bardziej poznac jego reakcje

Posted

o rany jaki piękny pies!!!!! :mdleje: :loveu: niemożliwe, że tyle razy wracał do schroniska :placz: ludzie są beznadziejni :angryy: Yogi wygląda jak duża wersja mojej Pepy :lol:

• 1 month later...
Posted

bylabym wdzieczna, bo ja sama jezdze do schronu i neiwiele moge zdzialac, cala trojke musialabym wyciagnac z klatki aby zdjecie jednemu psu zrobic, a potem wypadalo by z nimi pojsc na spacer, a z trojka to tak ciezko troche (nie chce dopwrowadzac do sytuacji, aby wyciagac i tym spamym faworyzowac jednego psa, w przypadku shannona tak robie, ale nie mam innego wyjscia iw iem, ze shanonowi nioc sie nie stanie jak go spwortoem wsadze do kaltki, a w klatce yogiego kama moze zareagowac troche zaborczo przy zaprowadzaniu yogiego do klatki)

Posted

ciesze sie, ze mu ciotka kibicujesz:loveu::loveu::loveu::loveu:, Ania obiecala zrobic fotki:cool3: pleeaassee:cool3:, bo ja nie mam aparatu, jak jestem w schronisku to zawsze pytam o aparat, ale albo jest nienaladowany, albo jest u Pani Dyrektor w pokoju, a jej akurat nie ma w tym momencie

Posted

cieszymy sie bardzo, teraz to juz nie liczy sie czy ebda dzis czy jutro, wazne ze beda;) i male pytanko o fotki gryzonia i strego psa z 40:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...