agata51 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 A możesz chociaż napisać chwytliwy tekścić i podesłać komuś, kto pomaga w ogłoszeniach? Isadora baffi2 paros gosiaczek20 psiareczka78 Ja napiszę do Dinki. Ona robiła ogłoszenia dla Yogiego, ale pewnie już wygasły. Mizianko, Yogulku kochany! :loveu:
agata51 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Yogi, czekając na chwytliwy tekścik, pobiegniemy sobie na spacerek.
Ola164 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Yogi... Yogi to pies w typie briarda, niezwykle cierpliwy i wyrozumiały. Nikomu nie zrobił nigdy krzywdy, na nikogo nie popatrzył krzywym wzrokiem... A jednak ludzie na jego widok pytają "po co komu śmieć?"... Tak... Mówią, że Yogi to śmieć... Bo nie jest to pies pierwszej młodości, nie jest rasowy... Na widok człowieka cieszy się niezmiernie i każdą wolną chwilę spędziłby na wspólnych spacerach przytulając się i nastawiając brzuszek do głaskania... Chciałby zaznać wolności... Jego życie w schronisku zaczęło się w 2004 roku... Kiedy to byli jeszcze chętni na kudłaczka... Potem wszystko ucichło... Ludzie przechodzą obok jego pełnych nadziei oczu obojętnie... Biorą młodsze, ładniejsze... Raniąc serce tego wspaniałego psa... A może to właśnie na CIEBIE czeka Yogi? Może TY pokażesz mu co znaczy dom? Może TY dasz mu miskę, kocyk i odrobinę miłości za co Yogi pokocha Cię bezgranicznie? Niewiele potrzebuje do szczęścia a w zamian za to odda Ci całego siebie!
phase Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 `. Dziękować :p no już w sobotę do Yogulka :loveu: Oj mizianko będzie :)
agata51 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jeszcze jak dziękujemy!!!!! A wymiziasz Yogula ode mnie?
phase Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='agata51']Jeszcze jak dziękujemy!!!!! A wymiziasz Yogula ode mnie? `. No jasne :loveu: Oj to wymiziany będzie Yogulek. Jak nie zapomnę aparatu to porobię mu fotki ;)
phase Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 `. Ok. Nie ma sprawy. :cool3: Oj to chłopak się ucieszy :evil_lol: Zaraz lecę spakować aparat :razz:
phase Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 `.Cioteczki przepraszam, że nie wsadziłam fotek, ale miałam problemy z aparatem!! Wybaczcie! Ale obiecałam i zdjęcia są: Nasz kochany Yogulek :loveu:
phase Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 `. Mam nowe focie Yogiego, później postaram się je wstawić, bo na razie zamula mi komp.
agata51 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Chyba każdemu zamula! Cierpliwie czekamy na zdjęcia.
phase Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 `. Obiecane foteczki dla ulubionych cioteczek :loveu: Wybaczcie, że tak długo:oops: ... Cała trójka. :cool3:
agata51 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Dziękujemy, AguusS! Odrastasz, Yogulku! Śliczna grzywka sypnęła ci się nad oczkami! Tylko troszkę smutny jesteś, pieseczku. :-( A nie powinieneś - takie śliczne dziewczyny cię odwiedzają! ;)
phase Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 `. Sasza/Andzia się ciągle kręciła i zasłaniała Yogulka :razz: No, ale Yogulek i tak chciał ciągle, by go miziać :loveu: Dobranoc Yogi.
phase Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 `. Jak to nie można kochać takiego Yogulka... :shake:
agata51 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Wskakujemy w kalosze, Yogulu, i na spacer biegniemy!
agata51 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 AguusS__x33 napisał(a):`. A u Yogula dalej ciiicho... :shake: Nie martw się, niedługo taki ruch się tutaj zrobi, że jeszcze będziesz miała dość, bo wszystko na twojej głowie będzie! :diabloti:
phase Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 `. A więc... Zrobię dla Yogiego nowy wątek, ale wpierw będziemy musiał raczej ten zamknąć. A jeżeli chodzi o hotelik to.. Yogi w schronisku siedzi już parę lat, więc przyzwyczaił się do "schroniskowych" warunków.
Recommended Posts