Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja tak przegladam i przegladam.. i nie wiem jaki kontakt dac do Yogi :oops:
wrzucilam go na "brittany" a co niech widza ze to rasowiec bedzie wiecej moze chetnych :) w koncu cos z niego ma jak czytalam :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='przemas-ol']Już podaje:

www.schronisko-olsztyn.bloog.pl

www.schronisko.olsztyn.pl

Wiecie co przeglądałam te strony. Na stronie schroniska wogóle nie ma psów które są do adopcji tak aby coś o nich pisało wiecej. Suka pies w jakim wieku. Jest tylko galeria ale tam jakoś tak i mało i nie wiadomo co. Na blogu jest fajniej bo sa najwazniejsze informacje, ale jest tam tylko kilka psów, a myślę ze w schronie jest wiecej do adopcji.

Posted

LALUNA napisał(a):
Wiecie co przeglądałam te strony. Na stronie schroniska wogóle nie ma psów które są do adopcji tak aby coś o nich pisało wiecej. Suka pies w jakim wieku. Jest tylko galeria ale tam jakoś tak i mało i nie wiadomo co. Na blogu jest fajniej bo sa najwazniejsze informacje, ale jest tam tylko kilka psów, a myślę ze w schronie jest wiecej do adopcji.

Laluna ja dzisiaj bede bloga robił i dodawał piesy, a jak nie dzisiasj to jeszcze jutro, bo zostało mi troszke do sfotografowania :)

Posted

ja tu probuje goraczke zwiazana z pakowaniem opanowac, a widze, ze tu sie wszysto ladnie kreci; dziekuje wam za to:loveu::loveu::loveu:

przemek, dobrze ze podales swoj, bo ja nie bede mogla odbierac telefonow przez 10 tygodni

wczoraj swoje piesy oddalam na czas mojego wyjazdu-jednego do hotelu, drugiego do mamy:-( pusto tu jakos teraz,lapie sie natym, ze ich szukam

Yogi podziez ty cholero do domu! :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...