Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś chce zobaczyć Baksika ????
Byłam dziś zawieźć do Anetki Julka , jeszcze go nie ma na dogo ale jak ktoś chce może go poznać na fb https://www.facebook.com/events/280266485510248/283606871842876/?notif_t=like a przy okazji porobiłam trochę zdjęć psiakom, spotkałam się z Paulą i nie poznałam Baksika .
Chłopak od mojej ostatniej wizyty w hoteliku zmienił się nie do poznania, schudł, wypiękniał , wyradośniał :) nauczył się bawić zabawką . Super psisko z niego :)

Udało się też zrobić mu kilka fot :)

Posted

[quote name='Makila']Wypraszam sobie, jaka paróweczka :mad::eviltong:

Baksik jest po odchudzaniu :evil_lol:[/QUOTE]

ups :oops: a ile schudł :diabloti::eviltong:
Może on taki przypakowany a ja się nie znam :evil_lol:

Posted

Gosiu, dziękuję Ci ślicznie za zrobienie zdjęć Baksikowi i wrzucenie ich na forum:loveu:

Baksika jak zwykle najbardziej interesowały smakołyki, które przywiozłam, ale o tym chyba już nie muszę pisać, bo to łasuch, jakich mało:evil_lol: Powiem Wam, że aż mi się łezka w oku zakręciła, bo pierwszy raz widziałam, jak Baksik biega po ogrodzie z zabawką w pyszczku, jak aportuje sznurek i przynosi pod nogi, żeby rzucić mu jeszcze raz:placz: Jest taki szczęśliwy, taki beztroski, jaki powinien być zawsze:placz:

[quote name='AgusiaP']ups :oops: a ile schudł :diabloti::eviltong:
Może on taki przypakowany a ja się nie znam :evil_lol:[/QUOTE]

Naśmiewajcie się, naśmiewajcie:diabloti: A Baksika wcale, że schudł, potwierdzam;)

Posted

[quote name='Makila']Wypraszam sobie, jaka paróweczka :mad::eviltong:
Baksik jest po odchudzaniu :evil_lol:[/QUOTE]
To teraz taka mniejsza paróweczka :diabloti: