paula_t Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 Poleciał kolejny przelewik za Baksika.... Quote
asiuniab Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 Paula_t a ktoś dzwoni, pyta, choć pewnie jakby tak było, co dałabyś znać?? Quote
paula_t Posted July 31, 2014 Author Posted July 31, 2014 [quote name='asiuniab']Paula_t a ktoś dzwoni, pyta, choć pewnie jakby tak było, co dałabyś znać??[/QUOTE] Pewnie, że bym napisała:( Nic, a nic :( Quote
Mysza2 Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 [quote name='paula_t']Pewnie, że bym napisała:( Nic, a nic :([/QUOTE] to samo u Aiszuni, ale doczekają się:):) Quote
Panna Marple Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Muszą się doczekać, a jak nie, to egzorcystę wezwiemy;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Czy ktoś chce zobaczyć Baksika ???? Byłam dziś zawieźć do Anetki Julka , jeszcze go nie ma na dogo ale jak ktoś chce może go poznać na fb https://www.facebook.com/events/280266485510248/283606871842876/?notif_t=like a przy okazji porobiłam trochę zdjęć psiakom, spotkałam się z Paulą i nie poznałam Baksika . Chłopak od mojej ostatniej wizyty w hoteliku zmienił się nie do poznania, schudł, wypiękniał , wyradośniał :) nauczył się bawić zabawką . Super psisko z niego :) Udało się też zrobić mu kilka fot :) Quote
Mysza2 Posted August 3, 2014 Posted August 3, 2014 Pewnie, że chcemy zobaczyć:) Super psisko i wypiękniał bardzo:):) Quote
AgusiaP Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Śliczne zdjęcia :) ale z niego paróweczka :) Quote
Makila Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Wypraszam sobie, jaka paróweczka :mad::eviltong: Baksik jest po odchudzaniu :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 [quote name='Makila']Wypraszam sobie, jaka paróweczka :mad::eviltong: Baksik jest po odchudzaniu :evil_lol:[/QUOTE] ups :oops: a ile schudł :diabloti::eviltong: Może on taki przypakowany a ja się nie znam :evil_lol: Quote
paula_t Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Gosiu, dziękuję Ci ślicznie za zrobienie zdjęć Baksikowi i wrzucenie ich na forum:loveu: Baksika jak zwykle najbardziej interesowały smakołyki, które przywiozłam, ale o tym chyba już nie muszę pisać, bo to łasuch, jakich mało:evil_lol: Powiem Wam, że aż mi się łezka w oku zakręciła, bo pierwszy raz widziałam, jak Baksik biega po ogrodzie z zabawką w pyszczku, jak aportuje sznurek i przynosi pod nogi, żeby rzucić mu jeszcze raz:placz: Jest taki szczęśliwy, taki beztroski, jaki powinien być zawsze:placz: [quote name='AgusiaP']ups :oops: a ile schudł :diabloti::eviltong: Może on taki przypakowany a ja się nie znam :evil_lol:[/QUOTE] Naśmiewajcie się, naśmiewajcie:diabloti: A Baksika wcale, że schudł, potwierdzam;) Quote
paula_t Posted August 4, 2014 Author Posted August 4, 2014 Anetko, dotarły pieniążki? Wpłynęła deklaracja od Bjuty, dziękuję ślicznie:loveu: I swoją deklarację również wpłaciłam ;) Quote
asiuniab Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 z tych zdjęć, tez bym powiedziała, że Baks przytył, ale rozumiem, że to aparat dodaje Mu 5kg;) Quote
paula_t Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 [quote name='Makila']Przelew dla Bakisika doszedł. Dziękuję[/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie:) Wpłynęła deklaracja od Dancik, dziękuję:loveu: Quote
Mysza2 Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Makila']Wypraszam sobie, jaka paróweczka :mad::eviltong: Baksik jest po odchudzaniu :evil_lol:[/QUOTE] To teraz taka mniejsza paróweczka :diabloti: Quote
Panna Marple Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 [quote name='Mysza2']To teraz taka mniejsza paróweczka :diabloti:[/QUOTE] Berlinka..., a raczej berlinek:diabloti: Quote
Makila Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 [quote name='Malgoska']śliczny :)[/QUOTE] I tego się trzymajmy :evil_lol: Quote
Recommended Posts