Sznaucer-Bruce Dantes Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witam ! Pomagam mojej przyjaciółce, znaleźć handlera do owczarka niemicekigo ! =] Quote
Agasia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Alu - handler to cos wiecej niz pusta reklama, powoli do celu.. naucz sie wystawiac idealnie swojego Bruce'a , potem inne psy.. a dopiero potem sie reklamuj. Powodzenia :) Quote
Agnieszka K. Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Droga Alicjo vel Piotrze,:mad: O ile mnie pamięć nie myli, to psa BRUCE Dantes wystawia zawsze ten sam pan (jest też na Piotra O. zarejestrowany). A psa pamietam jak byl wystawiany jeszcze w szczeniakach, i na wszystkich wystawach, na których go widziałam / zdjęciach z wystaw jest wystawiany przez pana, a nie panią: http://katowice2007.jpg.pl/?257821,16825,397314 i albo zmienilaś płeć, albo po prostu ściemniasz.:mad: I jesli dla Ciebie porażka to zajęcie drugiego miejsca, to tez nie możesz napisać, że Twój pies ZAWSZE był pierwszy (bo nie był). Quote
Neiven Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 dokładnie... zależy jak kto rozumie słowo "porażka" Quote
Agnieszka K. Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Agasia napisał(a):Alicja to corka p.Piotra... :) Co nie zmienia faktu, że ja nie widziałam, aby tego psa wystawiał ktoś inny niż właściciel - oczywiście podczas oceny w ringu. A zamieszczanie nowych wątków dotyczących tego samego tematu, kilkakrotne zmienianie napisanych postów jest dla mnie dziecinne. I przynajmniej jedno się wyjasniło - nie zrobił tego dorosly, myśący właściciel psa, a jego nudzace się dziecko:mad: . http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63371 Sznaucer-Bruce Dantes napisał(a):Witam !! Nazywam się Alicja. Posiadam sznaucera miniaturowego o barwie pieprz i sól. Nazywa sie Bruce Dantes, ma świetne geny ! PIES rodowodowy, ma tytuł REPRODUKTOR'a..... Jeździ na wystawy, rozpoczął Ch.PL. Planujemy Ch.Rs, Ch.BLR, Ch.LT , Intch.... I pewnie wiele innych =] Poszukuję suczki do krycia. Serdecznie zapraszam : GG : 2245581 E-mail : brucedantes@o2.pl[/quote] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63267 [quote name='Sznaucer-Bruce Dantes']Witam !Sznaucer-Bruce Dantes napisał(a): Mam sznaucera miniaturowego pieprz i sól. ~~>BRUCE DANTES<~~ Poszukuje dla niego znajomych :evil_lol: A szczególnie poszukuję suczki do krycia :loveu: Dodam, ze jest już REPRODUKTOREM, jeździ na wystawy =] Pochodzę z Warszawy GG :2245581 E-mail : brucedantes@o2.pl Stronę mojego psiaka podam własnie na e-maila lub gg :) Dziecko drogie, lepiej weż psa i idź z nim na dłuuuuuugi spacer, to może Ci takie "mądrości" z głowy wywieje.:mad: :diabloti: Quote
Ola12 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ja z checia wysatwie twojego owczarka. mam ku temu wprawe(wysatwialam juz kilka razy takiego psa). jak cos to pisz e na e-mail pieseczkiolci2@wp.pl Quote
Sznaucer-Bruce Dantes Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Przepraszam PANIĄ AGNIESZKA.K.... Obraża mnie pani Kiedyś mój tata go wystawiał...a teraz robie to ja! Co nie zmienia faktu, że ta nota to nieprozomienie, ponieważ... Koleżanki zrobiły mi taki mały kawał. Tzn. nie kawał tylko gdy u mnie była i źle sie czułam, Miała mi napisać o tym, że szukam dla niego suczki. Ale ona powiedziała, ze dobrze, ale super wystawiam swojego ja powiedziałam, zeby nie przesadzała ale dziekuje. Nie miałam pojecia, ze to napisała =-) Przepraszam za nieporozumienie =-/ Naszczescie skasowałam tę notkę ;) Pozdrawiam :* Quote
Agnieszka K. Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Sznaucer-Bruce Dantes napisał(a): Przepraszam PANIĄ AGNIESZKA.K.... Obraża mnie pani A możesz mi napisać, czym Cię obraziłam?:oops: Bo chyba nie stwierdzeniem, że to co napisałaś (czy nawet koleżaniki) mija się w większości z prawdą? Sznaucer-Bruce Dantes napisał(a): Kiedyś mój tata go wystawiał...a teraz robie to ja! A możesz napisac ile razy to wystawiałaś swojego psa i gdzie? Raz?:razz: Bo jeśli to "kiedyś" było jeszcze w Katowicach (czyli 1,5 miesiąca temu) to nie bardzo mogłaś "zaszaleć" z wystawianiem psa.:cool3: Quote
kasia124 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 wiecie co ja mysle? ze moze ta dziewczyna rzeczywiscie chodzi na schadzki z jakimis suczkami ze swoim (wlasciwie ojca) psem i pobiera za to jakas oplate (moze ma za male kieszonkowe?) mysle ze warto powiadomic o tym jej ojca, zeby przyjrzal sie dokladnie co robi jego dziecie z jego psem? Agnieszka.k chyba Ty znasz go? Quote
Agnieszka K. Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Znać go nie znam, kojarzę tylko z wystaw. Jeśli chodzi o "schadzk:razz: i" to myślę, że raczej nie, bo każdy rozsądny hodowca będzie chciał rozmiawać z właścicielem psa, po za tym trzeba podpisać "papierki" - umowę krycia, kartę krycia, którą trzeba zanieść potem do związku i.t.p. Ale też jestem ciekawa, czy tata wie, co porabia jego dziecko na forum?:razz: :cool1: Quote
Elitesse Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 jesli dobrze kojarze to dziewczynka ta zagaduje do hodowcow na gg i namawia na krycie swoim psem :roll: Quote
Agnieszka K. Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Elitesse napisał(a):jesli dobrze kojarze to dziewczynka ta zagaduje do hodowcow na gg i namawia na krycie swoim psem :roll: Pewnie taaaak, bo też to słyszałam :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :mad: . Jak nic przydałoby się powiadomić tatusia. Quote
kasia124 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 sluchajcie to ze ona namawia hodowcow to pol biedy ale mi sie wydaje ze ona moze za 100 czy 200 zl kryc swoim pieskiem jakies kundelkowate sunie i na allegro pozniej widzimy pieski po "czempionach" za 200 zl a pozniej w schroniskach....mysle zewarto aby wlasciciel psa wiedzial do czego jego pies jest wykorzystywany, bo nie podejrzewam aby ojciec sam to wymyslil..... Quote
Recommended Posts