Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mówiła przez telefon, że jej pies też był tak zwariowany jak Pegi więc może jak ją zobaczy a okaże się jednak że to nie ona, to i tak ja weźmie bo przypomni jej się jej stary psiak :D

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety jeszcze nikt nie dzwonił ale czekam przy telefonie i trzymam kciuki, tym bardziej ze sama juz wiem na 100% ze jadę jedenastego wiec to juz tylko miesiac
swoja drogą obserwując Pegi jestem pewna ze wcześniej mieszkała z kimś w bloku bo bez problemu zachowuje czystosc w mieszkaniu i idać wzdłuż bloku chce wchodzić do każdej klatki

Posted

ania91sc napisał(a):
A jak w ogóle to się stało, że ona od znajomych dotarła do schroniska?

Tego nie wiem, nie zapytałam z tego wszystkiego..nie zapytałam o stare imie ani oto ile by teraz lat miała. Mam nadzieję, że zadzwoni. Coś mówiła, że chyba od 15:00 do 21:00 jest w pracy więc może jeszcze dziś zadzwoni..ja rozmawiałam z nią ok. 15:00 i tak wtedy też się spinała jak rozmawiała, więc pewnie w pracy jest :)

Posted

tak , Pani była po pracy nie chciała dzonić tak późno miała zadzonić rano, same podobieństwa wszystko wskazuje na to ze to jej Tola :) urodzona w 2006 roku
Pani oddała ją znajomym do domku z ogródkiem i innym pieskiem z powodu wyjazdu za granice
w 2007 roku teraz wróciła i nie chciała sie upominać po tak długim czasie bo pomyslałam ze pewnie jest tam zadomowiona. Mówiła tez ze Pegi z jej żywiołowością mogła zwiać ;) w chwili nieuwagi znajomych. W każdym razie jestesmy umówione na weekend :)

Posted

MagdaB napisał(a):
Kiedy ten weekend? Taka jestem ciekawa jak się skończy ta historia.

TEN :) weekend w niedziele o godzinie 12 w kato... wtedy wszystko sie okaże
ale myślę że Pani jest zdecydowana :) bo rozmawiałyśmy wczoraj ok 20 minut, wysłałam jej na @ z 50 zdjęć Pegi, dziś również dzwoniła i dogadałyśmy sie własnie na niedziele, mówiłam jej ze będe miała umowe, zeby zabezpieczyła sie w smycz, obróżkę i karmę jaką ja daje Pegi - powiedziała że jutro kupi, wiec... :)

Posted

no, no byłaby kolejna historia taka niebywała :) jednej informacji mi brakuje ... czy pani pytała znajomych o swojego psiaka, jak się ma? czy faktycznie zwiał i kiedy? nie odnalazłam tego wątku a istotnym się wydaje - chyba, że czegoś nie doczytałam?

Posted

Romina_74 napisał(a):
no, no byłaby kolejna historia taka niebywała :) jednej informacji mi brakuje ... czy pani pytała znajomych o swojego psiaka, jak się ma? czy faktycznie zwiał i kiedy? nie odnalazłam tego wątku a istotnym się wydaje - chyba, że czegoś nie doczytałam?

Nie Pani nie pytała ponieważ to nawet nie jej znajomi tylko znajomi znajomego, ale wróciła po dłuzszej nieobecnosci i uznała że teraz pies jest tam już na pewno zadomowiony i nie wypada sie o niego upominać. Teraz natomiast nie ma już kontaktu ani z nimi ani z w/w znajomym

Posted

Totusiowo napisał(a):
umówiłam sie jeszcze z nowa opiekunką Pegi ze zajrzę do Niej poczatkiem grudnia z Totkiem żeby sie ładnie pożegnały :)

Czy mogłabym zabrać się z Tobą? A swoją dogą to ciekawi mnie skąd ona wzięła się w Katowicach..

Posted

olka9628 napisał(a):
Czy mogłabym zabrać się z Tobą? A swoją dogą to ciekawi mnie skąd ona wzięła się w Katowicach..

Pewnie!! :) jak tylko będe miała dostępny samochodzik to sie zgadamy i pojedziemy