Gasyou Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 E czasem dobrze wyzyc sie na kims kto zrozumie niz sobie kłopotów narobic :) (tylko nie otwarta dłonia bo nie lubie) Quote
tunio Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Gasiu moze niektorzy wyzywaja sie na niewinnych ale ja do nich nie naleze...A co do bicia.Jesli bije to nie otwarta dlonia tylko prawym sierpowym 8) Quote
tunio Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 eh Cerus jak kazdy dobrze wychowany pies spi po spacerze.Ma strasznie obolale lapy po wczoraj...Ale nie dziwie sie mu bo w koncu to poczatki.. Zastanawiam sie ile ludzi w Polsce trzyma TYLKO w domu (tzn.wychodza na dwor na spacery,ale caly rok spia w domu itp itd)wilczarze ?Bowiem widzialam wczoraj wyrazna roznice w szacie Cerra i Maciusia (jego brat).Tak samo hodowca mowi ze ten pies "jeszcze nie mial tego co inne juz mialy".Wytlumaczenie jest tylko jedne.To ze on mieszka w domu a nie na dworze.A jak sie zachowuje Amo ? 8) Quote
Gasyou Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Amo jak to seter spi, chodzi po domu, domaga sie przytulania i czeka az załoze na plecy spacerkowy plecak :) Quote
whippetka Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 ojej, jak ja dawno na tym topicu nie pislam.... o czym teraz toczycie rozmowę?? :lol: OOOO...... i jest ktos nowy, Gasyou :lol: Quote
Gasyou Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 No nowy. Ale nie charciarz tylko miłosnik. Quote
tunio Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Wip przyznaje sie ze to ja Go zwerbowalam :wink: .Na dogsach nie ma ani jednego wlasciciela wilczarza a tu jest przynajmniej Speed....Poza tym tam sie dyskusja ani rozmowa zbyttnio w gr.X nie klei..... Quote
whippetka Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 carragan, bo dogsów nie odwiedzają już charciarze. Kiedyś tam bylo super, fajni ludzie i wogóle, a teraz wymarło towarzystwo :wink: Quote
tunio Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 szkoda bo chcialam sobie posty na dogsach nabic :wink: :wink: Quote
whippetka Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 hihi :wink: Ty to masz rozmach do pisania postów, zalogowałaś się nie dawno, a masz poznad 700 postów!!! :drinking: :drinking: :drinking: Quote
tunio Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 eh wiem Wip ale nie praw mi wiecej komplementow bo popadne w samouwielbienie :wink: .Poza tym co ma czlowiek robic kiedy nie ma sie gdzie wygadac ?Zalogowac sie na forum ! :wink: :wink: Quote
whippetka Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 to już Ci nie bede prawić komplementów 8) Quote
Gasyou Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Wip a ja jej pomagam nabijac posty :) zagadujac ja na rózne tematy :) Quote
whippetka Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Gasyou, to Ty moze pisales/pisalas na forum dogs, że jesteś fanem irlandzkich psów?? :lol: Quote
Gasyou Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Całkiem mozliwe (mogło byc podpisane Gasiu) bo mam jednego irlanda i marze o nastepnym. A dzieki charciarza tutaj zakochałem sie w całej grupie :) Quote
tunio Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Wip kiedy uslyszalam ze Gasiu jest fanem wilczarzow trzeba go bylo skierowac tam gdzie sie gada a nie tam gdzie sie nudzi czlowiek :roll: Quote
whippetka Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 na dogsach nudy.... ja tam nieurzęduje w sumie :) Quote
Gasyou Posted September 27, 2003 Posted September 27, 2003 Ja tam nie zdazyłem pourzedowac bo mnie Carragan sciągnęła tutaj (i nie załuje). Dobrze jest czasem pogadac z innymi psiarzami. Quote
tunio Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 eh Gasiu to do dziela na dogsach...Chociaz przyznaje ze dogsy mnie teraz rozczarowywuja :( Quote
Gasyou Posted September 28, 2003 Posted September 28, 2003 Staram sie udzielac ale chyba jestem jakis wstretny bo na jaki topik sie udam to on zamiera (Rotti i Wirka juz sie nie odzywaja) :) Quote
Recommended Posts