Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj pojechalismy na PT.I co ?hehe Cerry wszystko praktycznie przespal ale w chwilach gdy nie spal pokazal klase (przynajmniej ja tak uwazam)bo slicznie siadal,szedl itp itd.Speed a Mala Teza nie byla czasem juz keidys na PT ?Chyba pisales ze byla....

Poza tym widzialam brata Cerra,Maciusia.Mniej potezny b.charci.Obwachaly sie ale Macius uciekl.Chyba jest niesmialy :wink: .A treser...Stwierdzil ze Cerry to szczenie i niech obserwuje i uczy sie za darmo.Hehe wyzel tez sie zalapal :lol: .Jako szczenie heh

Posted

My mielismy dziwna przygodę na spacerze. Wracajac spotkalismy bardzo fajną kobietę z buldogiem angielskim i Amo pierwszy raz w zyciu warczał na psa i zdecydowanie nie chciał sie z nim poznac. A babka mówi ze sie nie dziwi bo to juz kolejny pies którego własciciele sie dziwią ze warczy na jej Dyzia. Ostatnio był labrador :) Ciekawe czy to jakies fluidy czy co?

To fajnie ze Cerus bedzie grzeczny (niech go naucza nie zjadac schodów)

Posted

bo ktos k**** wywalil szczenna suczke. :evil: Porod lada dzien a babka ktora ja przygarnela nie moze jej trzymac bowiem ma ON-a ktory jej nie trawi.Ja jej nie moge wziac bo czwarty pies to male przegiecie w szczegolnosci ze Cerry to szczeniak a moja sunka nienawidzi innych suczek.Do zaprzyjaznionego schroniska postaram sie ja "wmanewrowac"ale nei bedzie miala super warunkow (schronisko nie datowane przez gmine :evil: :evil: :evil: .Tzw.dzikie :evil: ).Eh mam ochote pobic tych wlascicieli co ja wyrzucili....I wogule mam ochote dac komus w pysk :oops: