Gasyou Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Rotti To ja zostane przy kibicowaniu czarnym :) Quote
Rotti Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Gasyou Bardzo dziękuję :lol: Carragan Takich znawców Ci u nas dostatek :lol: Quote
Gasyou Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Rotti to nie z grzecznosci tylko zawsze faworyzowałem czarne. Moze ja zwyczajnie białego nie lubie? :) Quote
tunio Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Rotti a ja tez faworyzuje czarne afgany,czarne owczarki itp itd.Jedynie wilczarze faworyzuje szaro pregowane bowiem czarnych nie ma.Po prostu tak jak Gasiu biale mnie nie pociaga :lol: Quote
tunio Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 a co do znaffcow.Dzisiaj uslyszalam ze moj "owczarek"jest szczudlowaty.hehe od znawcy ze skwerku :lol: Quote
Gasyou Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Własnie pomyslałem ze sie strasznie rozgosciłem na tym waszym charcim topiku :) Rozcharcony jestem :) Quote
Rotti Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Gasyou Złapałeś bakcyla :) Kiedy nabywasz charta ? :lol: Carry To Ty nie wiesz, że masz ofczarka ? :o Ja też mam :lol: Mój nawet potrafi aportować i zaganiać :lol: :lol: :lol: Quote
Gasyou Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Rotti Nie podpuszczaj mnie bo zaczne płakac. Wilczarz sni mi sie i tak po nocach :) A prócz tego mam ogromny problem bo jedna hodowczyni seterów bardzo chce bym wziął psa, bo nikomu innemu go nie chce powierzyc. A u mnie serce walczy z rozsądkiem :) A do znaffców to Amo w młodosci został posądzony ze jest "jamnikiem tylko skundlonym" :D Afgana jednak bym sie troche bał bo na naszych spacerkach obserwowalismy młodą afganke (jej historia jest dowodem głupoty ludzkiej) i wydała mi sie straszliwie niezalezna (zeby nie powiedziec nieusłuchana :) Quote
Rotti Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Gas To nie płacz, tylko kupuj :lol: A odnośnie afgana, to na prawdę trzeba włożyć duuuużo pracy, żeby było widać, że jest wychowany. Większość ludzi traktuje je jak psy z końca listy i nic nie robią. Efektem jest to, że często uciekają, gina pod kołami lub znajdują się w schroniskach. Może juz teraz nie, bo ta rasa stała się mało popularna, ale było tak. A co do niezależności, to masz rację. Takie są i nie należy tego myslić z głupotą. Quote
Gasyou Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Nie myle z głupotą Rotti bo juz dosyc sie naczytałem i nasłuchałem o seterach jako głupich i nieinteligentnych psach :) Włozyłem w wychowanie psa duzo sił i cierpliwosci ale to procentuje. Uwazam ze miłoscia i cierpliwoscia mozna wychowac kazdego psa (ni mówie o skazach genetycznych) P.S. Znalazłem fajne afgany w kolorze okreslonym jako czerwony (pasował by do rudzielca :) ) P.S2 Jakbys miała chwile czasu przyslij mi jakies zdjecie :) Quote
chrupka Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 witam po latach :) Gasyou dobrze ze nie widzailes mojego potfora na spacerze, to sie dopiero nazywa niezaleznosc :-? ale i tak nie jest zle ;) Quote
Gasyou Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Ewa jesli dobrze zdjecie odczytałem to masz wilczarza. A ja nie mam nic przeciwko tak slicznej niezaleznosci :) Quote
Rotti Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Chupka Witaj :) To jest niezależność połączona z młodym wiekiem. Niezły mix :lol: Gas Z przyjemnością :) A chrupka ma złotego afgana :) Quote
Gasyou Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Chrupka za pomyłke przepraszam :) niedoswiadczony w charciarstwie jestem Rotti gasyou@wp.pl Quote
chrupka Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 cmoki Rotti :) stesknilam sie .. i dziekuje za sprostowanie :) nie ma za co Gasyou :) chcoc to na zdjeciu nie przypomina wilczarza :wink: Quote
tunio Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Gasiu moze wlasnie na Ciebie czeka przesliczny szczeniak wilczarza w Czarnej Evie .A co do snow.Gasiu obawiam sie ze wilczarz sie w nim nie miesci :lol: Quote
chrupka Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 carragan czy na klubowce spacerowaliscie przed rozpoczeciem naokolo rinow? takie sliczne szczeniatko tam bylo... Quote
tunio Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Chrupko.Powtarzam jeszcze raz ze nie ja.Ja mam Czarnola a nie Saggitariusa.Poza tym moj jest dwa razy taki...... :lol: .Moze powiem dosadniej.Wtedy kiedy obrzydliwa wredna baba (ja)lazila po klubowce uciskany,meczony,zaglodzony pies (Cerry)siedzial w areszcie domowym (klatka).JA bede zapewne na Hubertusie i w Zabrzu.Jako widzowie 8) Quote
Gasyou Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Po blizszym przyjrzeniu sie stwierdzam ze nie przypomina :) Ja mam pojemne sny :) za chwile napisze wam o jedynej znanej mi afgance (czytaj o głupocie ludzkiej w stosunku do psów) Quote
chrupka Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 carragan wybaczysz? dawno nie czytalam forum i widac cos mnie ominelo :( Quote
Gasyou Posted September 25, 2003 Posted September 25, 2003 Spotykamy sie czasami z bardzo fajnym wetem. Gosc ma 2 gorony, ogara i włanie harfe. A charcica stad ze pewna polka mieszkajaca w roterdamie (podobniez jej wyglad wskazywał na wykonywana prace) kupiła w polsce afgana. Jednakze po pewnym czasie doszła do wniosku ze w sumie suczka powinna byc czarna bo nie pasuje do koloru mebli (czarne) powiedziała wiec wetowi zeby ja sprzedał albo zrobił co chce z suczka. Quote
Recommended Posts