Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rotti.

Chodzi mi o to.Znajomy ma konia ktory lubi psy i dzieki niemu Cerry sie oswoi.Tylko nie wiem za bardzo na ile im pozwolic itp itd.Chodzi mi o jazde w towarzystwie charta ale jeszcze nie mam upatrzonej stadniny ani konia :) .Stadnina w Zbro jest w tragicznym stanie (ta gdzie sa konie stadniny)wiec raczej odpada.Jeszcze jest Swierklaniec.Pozyjemy zobaczymy 8)

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Carragan

Jeżeli nie masz upatrzonej stadniny ani konia, to będzie raczej trudne. Moim zdaniem w stajniach rzadko są konie przystosowane do jazd w towarzystwie psa. Ale nie zaszkodzi go oswoić z koniem znajomego. Najlepiej jednak było by mieć własnego :)

Oj te marzenia... :lol:

Posted

te marzenia....Ale musze patrzec na dobro konia.Kon to nie pies.Nie bedzie ze mna mieszkal w domu a narazie czasowo bym nie dala rady nawiazac z nim wiezi.No ale moze kiedys..........

Posted

Czesc wam Charciarze :D

Dotarłem tu tropem wilczarzy i przeczytałem całą dysputę. Sam nie jestem włascicielem charta ale wielbicielem grupy :)

Pokrewny duchem seterkowiec Gasiu

Posted

Witaj Gasyou!

W końcu charty to też psy myśliwskie. Niestety nie polujące, ale instynkt to instynkt....

Ja osobiście zaraz po X grupie uwielbiam psy myśliwskie.

Posted

Carragan

Zdjecie Cerusia jest juz u mnie na tapecie :)

A doszedłem tak późno bo przeczytanie 40 stron troszke mi zajeło (czytam bardzo powoli:) bo mała dzidzia jestem)

Rotti i Wirka

Miło was powitac wraz z psiakami rzecz jasna.

Jak czytałem całą wasza rozmowe na temat chartów to cała X grupa strasznie awansowała w mym rankingu :D

Przedtem był tylko seter i miłosc do wilczarza a wczoraj przerobiłem całą X grupę z wzorcami zdjeciami itd :D

Mysliwskie psy sa zdecydowanie najpiekniejsze (oczywiscie w ruchu)

Posted

Carragan (a propos co to oznacza w jezyku naszych zielonych braci?)

Na zdjeciu ma ok 12 tygodni teraz juz ma 16 miesiecy (u setera to nadal wiek szczeniecy :) )

Rotti

Rozumiem ze nie zawsze jest czas. To taki zart był :)