tunio Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 ohhh nie mozna.Z pewnych wzgledow nie moze byc jeszcze szczepiony.Chcialam ale jak zwykle mi nie wyszlo.W kazdym badz razie chyba bede musiala poskakac po wystawach jako widz bo chyba sprobuje mu dac szanse na ringu :) . Quote
speed Posted September 10, 2003 Author Posted September 10, 2003 Jak uważasz,ale myśle,że byCie wpuścili z psem,jako widza,poza tym może będzie w puppy jego brat Cogar. Quote
tunio Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 gdyby byl szczepiony nie ma problemu,ale mam "chyzia"na punkcie chorob i chyba bym umarla na zawal :) .Zaraz po powrocie kichnalby a ja bym juz podejrzewala jakies chorobsko 8) Quote
speed Posted September 10, 2003 Author Posted September 10, 2003 Cogar jest u Marcina(Czarna Ewa),bo sie zastanawiają jeszcze,czy u nich nie zostanie,a jak sama wiesz :lol: niezły miot sie urodził. Z tymi chorobami to sięnie dziwie,skoro miałaś juz taki przypadki,a co do tego chorego wilczarza(nie powiem skąd,bo sami sobie muszą wnioski wyciągnąć)to zdarzają się niestety i tacy "hodowcy".Pies trafił do naprawde wrażliwych ludzi i strasznie cierpieli,jak usypiali już ledwo żywe szczenię.Teraz mają "Maćka" od Marcina i ma sie super :D ! Teza jak zwykle terroryzuje otoczenie,ale taki juz ma charakterek! Quote
tunio Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 Wspolczucie dla wlascicieli ale przynajmniej teraz maja zdrowe psisko :). Quote
tunio Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 Czy ktos wie ile przypuszczalnie powinnnien miec wzrostu w klebie i ile kilo wagi 4m--czny wilczarz ? Quote
tunio Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 mam pytanko.Moglby mi ktos wyjasnic o ktorej godzinie rozpoczyna sie ta wystawa w Świerklańcu i jak dojechac ? :) Quote
bagi Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 Zaczyna sie pewnie ok godz. 10 , a dojechac mozna od strony Tarnowskich gor w kierunku Siewierza. Quote
tunio Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 dzieki.A jeszcze w jakim miejscu ?Wprawdzie mozna by sie spytac w ZK ale jakos nie lubie tamtych pan przy telefonie :) Quote
speed Posted September 11, 2003 Author Posted September 11, 2003 Carragan W Chorzowskim związku są bardzo miłe panie przy telefonie :lol: Dojechać mozna także od strony Piekar Śl.,a ludzi na pewno spotkasz,wystarczy pokręcić sie przy odpowiednich rasach :wink: Quote
tunio Posted September 11, 2003 Posted September 11, 2003 ze Stolarzowic przez Piekary Sl ? :wink: .A co do pan to moze nie mielismy farta :) .Kiedy dzwonilismy z sasiadem pytac sie o wyzly to cos nie bylo milo :).Poza tym dzieki.Chociaz przyznaje ze liczylam ze bedziemy z Cerem na tej wystawie,aby sie przynajmniej troche z ludem oswoil :wink: Quote
speed Posted September 11, 2003 Author Posted September 11, 2003 Carragan My wyjeżdżamy ze Zbro,tak że możesz sie z nami skontaktować,to pokażemy Ci drogę. Quote
tunio Posted September 11, 2003 Posted September 11, 2003 dzieki :) sprobuje namowic mojego szofera :) Quote
tunio Posted September 11, 2003 Posted September 11, 2003 Mam pytanko do wlascicieli chartow biegajacych przy koniu.Jak go z nim oswoic ?Osobiscie mam dosyc dluga przerwe w jezdzie ale zamierzam znow rozpoczac jazdy i dobrze by bylo gdyby psiul mi towarzyszyl,chocby aby wyladowac energie. Quote
Rotti Posted September 21, 2003 Posted September 21, 2003 Carry A pamiętasz takiego czarnego afgana z małym borzojem i jeszcze mniejszym czarnym afagnem ? Quote
Rotti Posted September 21, 2003 Posted September 21, 2003 Carry A jeżeli chodzi o konia, to myslę, że jednak najpierw konia należy przystosować. Z Rottim nie dało by się biegac przy koniu, ale z Borysem może tak. A w ogóle to Ci zazdroszczę :oops: Quote
tunio Posted September 21, 2003 Posted September 21, 2003 Rotti mam praktycznie wybranego konia ale ....Moge go tylko do niego przyzwyczajac "z ziemi"bowiem nie jest to kon jezdziecki a od kolesia z lesniczowki(maja tam cztery psy i kon psy lubi).Rotti widzialam malego borzoja ale nie wiem czy to Twoj 8),ale chyba nie bo nie widzialam Rottiego. Quote
tunio Posted September 21, 2003 Posted September 21, 2003 Rotti czego mi zazdroscisz ?Mojego Cerrusia ? :) Sama sobie go zazdroszcze :lol: 8) Quote
Rotti Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Carragan Zazdroszczę Ci konia :) Psy mam swoje :lol: Jeżeli widziałaś małego borzoja, to był mój. To był jedyny mały borzoj na wystawie. A Rotti mógł być upalikowany :) Był też na nami mały afgan. Quote
tunio Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Rotti nie mam konia :lol: .Moze dlatego ze nie mialabym az tyle czasu aby nawiazac z nim wystarczajaca wiez.A go do domu nie wezme :lol: . Quote
Rotti Posted September 22, 2003 Posted September 22, 2003 Carragan Czyli nie chodzi Ci o konne jazdy w towarzystwie charta. No cóż, jeżeli koń jest przyzwyczajony do psów, to nie powinno być problemów :) Quote
Recommended Posts