Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ohhh nie mozna.Z pewnych wzgledow nie moze byc jeszcze szczepiony.Chcialam ale jak zwykle mi nie wyszlo.W kazdym badz razie chyba bede musiala poskakac po wystawach jako widz bo chyba sprobuje mu dac szanse na ringu :) .

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

gdyby byl szczepiony nie ma problemu,ale mam "chyzia"na punkcie chorob i chyba bym umarla na zawal :) .Zaraz po powrocie kichnalby a ja bym juz podejrzewala jakies chorobsko 8)

Posted

Cogar jest u Marcina(Czarna Ewa),bo sie zastanawiają jeszcze,czy u nich nie zostanie,a jak sama wiesz :lol: niezły miot sie urodził.

Z tymi chorobami to sięnie dziwie,skoro miałaś juz taki przypadki,a co do tego chorego wilczarza(nie powiem skąd,bo sami sobie muszą wnioski wyciągnąć)to zdarzają się niestety i tacy "hodowcy".Pies trafił do naprawde wrażliwych ludzi i strasznie cierpieli,jak usypiali już ledwo żywe szczenię.Teraz mają "Maćka" od Marcina i ma sie super :D !

Teza jak zwykle terroryzuje otoczenie,ale taki juz ma charakterek!

Posted

Carragan

W Chorzowskim związku są bardzo miłe panie przy telefonie :lol:

Dojechać mozna także od strony Piekar Śl.,a ludzi na pewno spotkasz,wystarczy pokręcić sie przy odpowiednich rasach :wink:

Posted

ze Stolarzowic przez Piekary Sl ? :wink: .A co do pan to moze nie mielismy farta :) .Kiedy dzwonilismy z sasiadem pytac sie o wyzly to cos nie bylo milo :).Poza tym dzieki.Chociaz przyznaje ze liczylam ze bedziemy z Cerem na tej wystawie,aby sie przynajmniej troche z ludem oswoil :wink:

Posted

Mam pytanko do wlascicieli chartow biegajacych przy koniu.Jak go z nim oswoic ?Osobiscie mam dosyc dluga przerwe w jezdzie ale zamierzam znow rozpoczac jazdy i dobrze by bylo gdyby psiul mi towarzyszyl,chocby aby wyladowac energie.

• 2 weeks later...
Posted

Carry

A jeżeli chodzi o konia, to myslę, że jednak najpierw konia należy przystosować.

Z Rottim nie dało by się biegac przy koniu, ale z Borysem może tak. A w ogóle to Ci zazdroszczę :oops:

Posted

Rotti mam praktycznie wybranego konia ale ....Moge go tylko do niego przyzwyczajac "z ziemi"bowiem nie jest to kon jezdziecki a od kolesia z lesniczowki(maja tam cztery psy i kon psy lubi).Rotti widzialam malego borzoja ale nie wiem czy to Twoj 8),ale chyba nie bo nie widzialam Rottiego.

Posted

Carragan

Zazdroszczę Ci konia :) Psy mam swoje :lol:

Jeżeli widziałaś małego borzoja, to był mój. To był jedyny mały borzoj na wystawie. A Rotti mógł być upalikowany :) Był też na nami mały afgan.