Rotti Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 Mi się też wydawało, że to był wilczarz, tylko jakiś był mały i właśnie rudy :o :D Quote
Tilia Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 e, kurcze pochwalę się Wam, a co! :wink: Byłyśmy w sobotę z Małą na klubowej wystawie chartów w Dreźnie (brzuch mnie z nerwów bolał już prę dni wcześniej... ;) ) - Mała została najlepszą suką!!! Pokonała dwie multichampionki i sukę z młodzieży. Nie spodziewałąm się tego wcale. :angel: Mam zdjęcia ale niestety głównie pięknego otoczenia- impreza odbywałą się w pięknym barokowym parku. nadal przeżywam cały ten wyjazd :D :D Quote
wirka Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 A ja nie mogłam zdzierżyć tego filmu do końca!!!! I żadnego wilzcarza nie widziałam... Quote
wirka Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 Tilia Fantastycznie!!! Gratulujemy i ściskamy Małą!!! :angel: :angel: :angel: :BIG: :smilecol: Quote
speed Posted August 25, 2003 Author Posted August 25, 2003 Tilia Gratulacje!! Co do tego wilczarza z filmu,to rzeczywiście był farbowany(tak myślę) i zdecydowanie mi się nie podobał. :drinking: Quote
Tilia Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 dziękujemy za gratulacje :) :) :) speed- będzie sporo zdjęć i wyniki wilczarzy jak Cię to interesuje, tylko miejsce mi sie skończyło na stronie, jutro wszystko powinno być gotowe, dam Ci znać. Quote
Rotti Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 Tilia Gratulacje :lol: :lol: :lol: Byle tak dalej. A zdjęcia ja też chcę, tzn. poproszę :) Quote
Tilia Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 Rotti :) :) dziękujemy. Niestety nie robiłam zdjęć, tylko hodowcy i to właśnie większość wilczarzy. Poza tym (wrrr) niesktóre zdjęcia nie wyszły- bateria siadała :( Ale jak będą to dam znać :) tu jest na razie tylko kilka fotek: http://www.lukrowi.pl/galeria/index.php?p=2&id_section=207&id_picture=2790#section Quote
speed Posted August 25, 2003 Author Posted August 25, 2003 Tilia i reszta charciarzy W parku w Świerklańcu jest równie ładnie ,jak w tym w Dreźnie :lol: Quote
Rotti Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 Tilia Z góry dziękuję :) Speed Nie mamy wątpliwości :) Quote
mag Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 Tilia, gratulacje!!!! A zdjecia sa naprawde piekne, zwlaszcza bestie mi sie spodobaly. Quote
wirka Posted August 26, 2003 Posted August 26, 2003 Jakie zdjęcia? :o Mag! dostałaś od Tili jakieś zdjecia a ja nie??? :x Quote
mag Posted August 26, 2003 Posted August 26, 2003 Jakie zdjęcia? :o Mag! dostałaś od Tili jakieś zdjecia a ja nie??? :x Ha ha ha !! Nie, zazdrosna Wirko!! Weszlam na strone lukrowi i tam sa zdjecia, bardzo ladne zreszta!!! Quote
tunio Posted September 9, 2003 Posted September 9, 2003 mozna sie dolaczyc ? :) poza tym jak dolaczyc zdjecie do podpisu bo jestem anty-talentem informatycznym :D Quote
tunio Posted September 9, 2003 Posted September 9, 2003 zapomnialam dodac pewna rzecz.Pozdrowienia od naszego malenstwa dla starszej,przyrodniej siostrzyczki :D Pozdrawiamy :) Quote
wirka Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 Pewnie, że możesz dołączyć! Co prawda ten temat zamilkł ostatnio, ale może dzięki Twojej obecności trochę odżyje. Czy masz charta? Od kogo te pozdrowienia, jeśli można wiedzieć? Jeśli chodzi o zdjęcie w emblemacie: na górze strony po prawej stronie masz kilka niebieskich ikon, wejdź w ikonę "profil" i tam na samym dole będziesz miał "panel kontrolny emblematów", gdzie jest kilka opcji (emblemat z komputera, bądź z istniejącej już galerii). Jeśli chcesz emblemat z kompa to naciśnij przeglądaj, a potem kliknij na daną fotkę u siebie na dysku i powinno się wszystko udać. Pamiętaj tylko, że zdjęcie musi być określonego rozmiaru i określonej wielkości, dlatego lepiej najpierw w odpowiednim programie zedytować tą fotkę, tak by pasowała do wymogów adminów tego forum. Powodzenia! Quote
speed Posted September 10, 2003 Author Posted September 10, 2003 Wirka Temat ruszy po Świerklańcu.Już moja w tym głowa :wink: Quote
wirka Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 O speed! Dawno Cię nie było. Trzymam Cię za słowo. Quote
tunio Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 mam charta :D wilczarza z Czarnej Evy z tego nowego krycia :) i dlatego mowie ze Teza ma teraz na forum przyrodniego braciszka,ktorym tak apropo jest zachwycona :).Do Speeda :To do mnie dzwoniles mowic ze w Czarnej Evie sa szczeniaki :).Pozdrawiam Quote
wirka Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 Aaa! N oto już mówi więcej. Jakie umaszczneie, ile ma teraz miesięcy, jak ma na imię, jak sie sprawuje itd. itd. Quote
tunio Posted September 10, 2003 Posted September 10, 2003 Cerry (Carragan),4m-ce,szary pregus,zachowani cudowne .Psi ideal !!!!! :D Quote
speed Posted September 10, 2003 Author Posted September 10, 2003 Jestem cały czas,tylko sie czaję:),a w ogóle to już żyję wystawą,pomimo,że pewnie przerżne z Tezą,bo sie leni i jej kłaki wypadły i że tak powiem nie wygląda imponująco,ale zobaczymy :fadein: Quote
speed Posted September 10, 2003 Author Posted September 10, 2003 Oooo witamy witamy! Carragan,weź go na wystawę do Świerklańca i nie próbuj się wymigać! Quote
Recommended Posts