Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

e, kurcze pochwalę się Wam, a co! :wink:

Byłyśmy w sobotę z Małą na klubowej wystawie chartów w Dreźnie (brzuch mnie z nerwów bolał już prę dni wcześniej... ;) ) - Mała została najlepszą suką!!! Pokonała dwie multichampionki i sukę z młodzieży. Nie spodziewałąm się tego wcale. :angel: Mam zdjęcia ale niestety głównie pięknego otoczenia- impreza odbywałą się w pięknym barokowym parku.

nadal przeżywam cały ten wyjazd :D :D

Posted

Tilia

Gratulacje!!

Co do tego wilczarza z filmu,to rzeczywiście był farbowany(tak myślę) i zdecydowanie mi się nie podobał. :drinking:

Posted

dziękujemy za gratulacje :) :) :)

speed- będzie sporo zdjęć i wyniki wilczarzy jak Cię to interesuje, tylko miejsce mi sie skończyło na stronie, jutro wszystko powinno być gotowe, dam Ci znać.

Posted
Jakie zdjęcia? :o

Mag!

dostałaś od Tili jakieś zdjecia a ja nie??? :x

Ha ha ha !! Nie, zazdrosna Wirko!! Weszlam na strone lukrowi i tam sa zdjecia, bardzo ladne zreszta!!!

• 2 weeks later...
Posted

Pewnie, że możesz dołączyć! Co prawda ten temat zamilkł ostatnio, ale może dzięki Twojej obecności trochę odżyje.

Czy masz charta? Od kogo te pozdrowienia, jeśli można wiedzieć?

Jeśli chodzi o zdjęcie w emblemacie: na górze strony po prawej stronie masz kilka niebieskich ikon, wejdź w ikonę "profil" i tam na samym dole będziesz miał "panel kontrolny emblematów", gdzie jest kilka opcji (emblemat z komputera, bądź z istniejącej już galerii). Jeśli chcesz emblemat z kompa to naciśnij przeglądaj, a potem kliknij na daną fotkę u siebie na dysku i powinno się wszystko udać.

Pamiętaj tylko, że zdjęcie musi być określonego rozmiaru i określonej wielkości, dlatego lepiej najpierw w odpowiednim programie zedytować tą fotkę, tak by pasowała do wymogów adminów tego forum.

Powodzenia!

Posted

mam charta :D wilczarza z Czarnej Evy z tego nowego krycia :) i dlatego mowie ze Teza ma teraz na forum przyrodniego braciszka,ktorym tak apropo jest zachwycona :).Do Speeda :To do mnie dzwoniles mowic ze w Czarnej Evie sa szczeniaki :).Pozdrawiam

Posted

Jestem cały czas,tylko sie czaję:),a w ogóle to już żyję wystawą,pomimo,że pewnie przerżne z Tezą,bo sie leni i jej kłaki wypadły i że tak powiem nie wygląda imponująco,ale zobaczymy :fadein: