Rotti Posted August 7, 2003 Posted August 7, 2003 Wirka Witaj :) Zmieniłaś zdjęcie ? Dalczego chcesz teraz robić za amatora ? :D A zdjęcie znowu super :) Może ja też już muszę zmienić na nowszy model. Tynka To wszystko wiem. Widocznie jednak motorolka jest pod tym zwględm gorsza :( Może jeszcze będzie okazja, żeby Twoj chłop ją obejrzał :) Quote
damch Posted August 7, 2003 Posted August 7, 2003 Piękne dzięki Rotti za pamięć.A tego , że o trzeciej nad ranem koleżanka uczyła mnie charta wystawiać i to nie całkiem po trzeźwemu to już nie pamietamy?Damian z tej strony :wink: :D Quote
tynka Posted August 7, 2003 Posted August 7, 2003 Rotti - miejmy nadzieję acha - powiem Ci na ucho że ten nowy z Siwym to wirkowy chłop! Quote
damch Posted August 7, 2003 Posted August 7, 2003 Ktoś się tu bawi w donosicielstwo :wink: :roll: Quote
Rotti Posted August 7, 2003 Posted August 7, 2003 Cześć Damch :D :D :D Myslałam, że to Wirka coś pokombinowała :D Pamietam nauczanie, ale nie pamietam, że to była juz ta godzina :) :) :) Widzę, że też się wciągnałeś :) Quote
speed Posted August 8, 2003 Author Posted August 8, 2003 Dokładnie,jak moja suka(niedługo wrzuce nowe zdjęcia Tezy): Quote
wirka Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 :o :o :o Padnę z wrażenia! REWELACJA!!! :lol: Quote
tynka Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 Bomba!!! ja też wstawię pozycję odpoczynkową Fabii - tylko muszę zdjątko wrzucić do sieci! Quote
Rotti Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 Speed Zdjęcia super :) Mogę tylko dodać, że afgany sypiają identycznie :lol: Quote
Tilia Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 Speed :lol: :lol: jakbym widziała moje szare chude!! :D Quote
damch Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 Witaj Ciapulcu.Co to za ukrywanie się pod gościem :wink: Kiedy do nas zawitacie na :drinking: i nie tylko Będziemy bardzo :D :D :D i :klacz: :klacz: Pozdrów Michała!!! Quote
Ciapa Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 Kiedy do nas zawitacie na :drinking: Pozdrów Michała!!! :lol: Teraz to Wy do nas musicie zawitac 8) Obrzępała Michał tez Cie pozdrawia i czeka na :drinka: Quote
tynka Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 Ciapa :) też jestem za ściągnięciem ich do Wawy!!! Nie mają robaczki wyjścia!!! Quote
wirka Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 Hehe... nie no pewnie.... Przyjedziemy do Was we dwójkę + dwa psy a Wy będziecie najszczęśliwszymi ludźmi pod słońcem.... :lol: Quote
wirka Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 :D :D :D Myślicie, że byśmy nie chcieli? Baaaaaaaaardzo byśmy chcieli, ale na razie kicha :( No, ale nie rozluźniajcie się zbytnio. W Wawce i Poznaniu będą wystawy to się Wam wtedy na pewno przypomnimy ;) Quote
wirka Posted August 8, 2003 Posted August 8, 2003 No bardzo nam miło, że ktoś nas tu tak kocha... :oops: Quote
whippetka Posted August 14, 2003 Posted August 14, 2003 No, tak dzisiaj się dowiedzilam od Rotti, że mojego Duke prowadzila (byla jego wetką) znana hodowczyni afganów i c.p - Dominika Borkowska :lol: Quote
mag Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 I co taki zastoj ze zdjeciami? :wink: :D Widzieliscie 13stego wojownika? Czy tam przy koniach chodzily wilczarze? Tak myslalam, ale byly rude. Quote
Tilia Posted August 25, 2003 Posted August 25, 2003 mag- ktoś mi mówił, że ten wilczarz był farbowany! :o Quote
Recommended Posts