Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mag :( ja na Małą prawie 5 lat czekałam...

tu komplecik (no, bez Guapy, muszę im zrobić zdjęcie wszystkim razem :) 2 podobne kundlice i 2 deerki ) moich suk, gdzieś tak miesiąc temu:

2155.jpg

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wirka 8) to forum o psach :wink: (no, czasaaami)

cieszę się, że Ci się dziewczyny podobają. Chciałabym kiedyś uchwycić też razem i koty, ale nie wiem czy dam radę... no chyba, że na łóżku ;)

Posted

No dobra już, dobra.... Wiecej nie będę taka ciekawska ;)

A czy te twoje kundelki są jakos spokrewnione?

Bo to tak fajnie na tej fotce wygląda: po jednej stronie dwa deerki, mały i duży, a po drugiej stronie dwa kundelki (bardzo do siebie podobne) też mały i większy... ;)

Tylko ta po środku bez pary...

No dobra, miałam się czepiać tlyko psów........ :lol:

Posted

Wirka :D moja para jest trochę mniej do mnie podobna ;)

a kundlice nie są spokrewnione ze sobą absolutnie, obie przygarnięte, z różnych miejsc i w różnym czasie (mniejsza- Zuza to nastolatka, a Guapa kończyła niedawno 3 lata)

Wirka- może Ty też wstawisz jakąś swoją fotkę z piechami?

Posted

Zawsze zapominam zadać to pytanie:

Czy Wasze charty też są tak wyczulone na punkcie swoich łapek? Ja jak chcę Siwego pogłaskać po łapkach to on je bardzo gwałtownie zabiera, dopiero po chwili się przyzwyczaja, ale i tak znosi to chyba dość nerwowo.

Czy charty wiedzą, że łapki to dla nich taki skarb i są na nie tak wyczulone :wink: czy może mój Siwulec to wyjątek?

Posted

Przed chwilką rozmawiałam przez telefon z bagi i ona mi mówiła, że jej polaki mają to samo, więc to chyba jakaś cecha gatunkowa, bo u innych ras się z tym nie spotkałam...

Na wystawie w Lubinie w niedzielę będą 2 wilczarze z okolic Głogowa :D

Posted

Wirka- to prawda, charty mają bardzo wrażliwe łapy. Moja "tańczy" podczas czesania np.

Speed- dostałeś maila z wilczarzem?

Super te Twoje zdjęcia (te, które tu wkleiłeś)!

a moje dziewczyny wczoraj:

2612.jpg

i wersja grzeczna:

2615.jpg

Posted

Tilia, fajna ta wersja mniej grzeczna.

Muszę nabyć sobie cyfrówkę, bo nie mam, a u mnie też jest tyyyyle super okazji do dobrych zdjęć.

Dziś rano na spacerze dostały ochrzan, bo chciały zaatakować psa no i zaraz zawróciliśmy do chaty i w chacie komenda "do siebie" i jestem na nie obrażona, a te suię tak w siebie wtulił jakby miały być zaraz bite ;)

Posted

Speed

Zdjęcia są rewelacyjne :D

Wirka

Z tymi łapami to może jest tak jak z nogami u konia. Koń jest bardzo wyczulony na punkcie swoich nóg. Zawsze stara się je chronić, przecież służą mu do biegania. Z chartem może być podobnie, w końcu chart też jest do biegania i najważniejsze są dla niego nogi.

Tak sobie tylko pomyślałam :)

Mój też często cofa łapy - zwłaszcza przednie - gdy chę ich dotknąć.

Posted

Speed- pewnie będzie, ale zapytam ich jeszcze. Dam Ci znać. Mi też się piechol podoba. Poszukam zdjęć poprzedniego, który był u nich na championacie- to była szafa! Przedpiersie miał jak 5razy moja Mała. Nie był jakiś gigantyczny na wysokość, ale rozbudowany pięknie. I włos obfity miał bardzo.

Posted
mag, a jakie zdjęcia są "fajne"?

mam jeszcze trochę wilczarzy, ale jeszcze nie są na stronie (zabieram sie do tej galerii od dawna...)

Wszystkie!!!! :D