Tilia Posted July 26, 2003 Posted July 26, 2003 mag :( ja na Małą prawie 5 lat czekałam... tu komplecik (no, bez Guapy, muszę im zrobić zdjęcie wszystkim razem :) 2 podobne kundlice i 2 deerki ) moich suk, gdzieś tak miesiąc temu: Quote
mag Posted July 28, 2003 Posted July 28, 2003 Tiilia, sliczne towarzystwo. Co im pokazalas, ze tak ladnie zebraly sie wszystkie w jednym miejscu? Quote
Tilia Posted July 28, 2003 Posted July 28, 2003 mag :lol: pokazałam im ... siebie ;) a tu pełen zestaw (fotka z wczoraj): (proszę nie zwracać uwagi na tą pośrodku :oops: ) Quote
wirka Posted July 28, 2003 Posted July 28, 2003 Hihi... fajne towarzycho.... A czy ta po środku chodzi kiedyś bez chustki? :wink: Quote
Tilia Posted July 28, 2003 Posted July 28, 2003 Wirka 8) to forum o psach :wink: (no, czasaaami) cieszę się, że Ci się dziewczyny podobają. Chciałabym kiedyś uchwycić też razem i koty, ale nie wiem czy dam radę... no chyba, że na łóżku ;) Quote
wirka Posted July 28, 2003 Posted July 28, 2003 No dobra już, dobra.... Wiecej nie będę taka ciekawska ;) A czy te twoje kundelki są jakos spokrewnione? Bo to tak fajnie na tej fotce wygląda: po jednej stronie dwa deerki, mały i duży, a po drugiej stronie dwa kundelki (bardzo do siebie podobne) też mały i większy... ;) Tylko ta po środku bez pary... No dobra, miałam się czepiać tlyko psów........ :lol: Quote
Tilia Posted July 28, 2003 Posted July 28, 2003 Wirka :D moja para jest trochę mniej do mnie podobna ;) a kundlice nie są spokrewnione ze sobą absolutnie, obie przygarnięte, z różnych miejsc i w różnym czasie (mniejsza- Zuza to nastolatka, a Guapa kończyła niedawno 3 lata) Wirka- może Ty też wstawisz jakąś swoją fotkę z piechami? Quote
wirka Posted July 28, 2003 Posted July 28, 2003 Bardzo bym chciała, ale nie mam nic na żadnym serwerze :( Planuję zrobić stronkę Siwemu to wtedy sprawa powinna być prostsza... Quote
Tilia Posted July 28, 2003 Posted July 28, 2003 Wirka- wrzuć coś do galerii na www.lukrowi.pl :) możesz też podesłać do mnie, ale wrzucę na stronę dopiero wieczorem. Quote
wirka Posted July 28, 2003 Posted July 28, 2003 Ok, postaram się sama coś wrzucić... Tylko na razie sama nie mam zbyt wiele zdjęć w kompie. Quote
Tilia Posted July 29, 2003 Posted July 29, 2003 mag, a jakie zdjęcia są "fajne"? mam jeszcze trochę wilczarzy, ale jeszcze nie są na stronie (zabieram sie do tej galerii od dawna...) Quote
wirka Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 Zawsze zapominam zadać to pytanie: Czy Wasze charty też są tak wyczulone na punkcie swoich łapek? Ja jak chcę Siwego pogłaskać po łapkach to on je bardzo gwałtownie zabiera, dopiero po chwili się przyzwyczaja, ale i tak znosi to chyba dość nerwowo. Czy charty wiedzą, że łapki to dla nich taki skarb i są na nie tak wyczulone :wink: czy może mój Siwulec to wyjątek? Quote
speed Posted July 30, 2003 Author Posted July 30, 2003 Wirka Teza też ma łapy wyczulone na dotyk,ale chyba wszystkie psy reagują podobnie.Wydaje mi sie,że je to łaskocze Quote
wirka Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 Przed chwilką rozmawiałam przez telefon z bagi i ona mi mówiła, że jej polaki mają to samo, więc to chyba jakaś cecha gatunkowa, bo u innych ras się z tym nie spotkałam... Na wystawie w Lubinie w niedzielę będą 2 wilczarze z okolic Głogowa :D Quote
Tilia Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 Wirka- to prawda, charty mają bardzo wrażliwe łapy. Moja "tańczy" podczas czesania np. Speed- dostałeś maila z wilczarzem? Super te Twoje zdjęcia (te, które tu wkleiłeś)! a moje dziewczyny wczoraj: i wersja grzeczna: Quote
wirka Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 Tilia, fajna ta wersja mniej grzeczna. Muszę nabyć sobie cyfrówkę, bo nie mam, a u mnie też jest tyyyyle super okazji do dobrych zdjęć. Dziś rano na spacerze dostały ochrzan, bo chciały zaatakować psa no i zaraz zawróciliśmy do chaty i w chacie komenda "do siebie" i jestem na nie obrażona, a te suię tak w siebie wtulił jakby miały być zaraz bite ;) Quote
Rotti Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 Speed Zdjęcia są rewelacyjne :D Wirka Z tymi łapami to może jest tak jak z nogami u konia. Koń jest bardzo wyczulony na punkcie swoich nóg. Zawsze stara się je chronić, przecież służą mu do biegania. Z chartem może być podobnie, w końcu chart też jest do biegania i najważniejsze są dla niego nogi. Tak sobie tylko pomyślałam :) Mój też często cofa łapy - zwłaszcza przednie - gdy chę ich dotknąć. Quote
speed Posted July 30, 2003 Author Posted July 30, 2003 Tilia,zdjęcia dostałem.Ładny i chętnie go zobacze na żywo na jakiejś wystawie.Będzie w Świerklańcu? Quote
Tilia Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 Speed- pewnie będzie, ale zapytam ich jeszcze. Dam Ci znać. Mi też się piechol podoba. Poszukam zdjęć poprzedniego, który był u nich na championacie- to była szafa! Przedpiersie miał jak 5razy moja Mała. Nie był jakiś gigantyczny na wysokość, ale rozbudowany pięknie. I włos obfity miał bardzo. Quote
mag Posted July 30, 2003 Posted July 30, 2003 mag, a jakie zdjęcia są "fajne"? mam jeszcze trochę wilczarzy, ale jeszcze nie są na stronie (zabieram sie do tej galerii od dawna...) Wszystkie!!!! :D Quote
Recommended Posts