Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za porady. Nie wiem czy pamiętasz, ale obiecałeś mi kiedyś sprzedać dziecko po Tezie (tak, tak pluj sobie teraz w brodę - ale ja pamiętam :D).

Ja Cię trzymam za słowo i mam nadzieję, że jeśli teza za jakieś 5-6 lat będzie miała miot, to wiesz... ;)

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Wirka,pożyjemy-zobaczymy.Nie wmawiaj sobie,że bedziesz czekać na wilczarza ileś tam lat,bo i tak za długo nie wytrzymasz:).Jak bedzie Ci dane go mieć,to rok(góra dwa lata) i masz w domu wilczarza.Zobaczysz,co bedziesz pisać na forum po Świerklańcu,a to dopiero początek :wink:

Posted

Hehe... nie wykręcaj się.

A tak na poważnie, to rzeczywiście mocno liczę na Świerklaniec i na kontakt z chartami, najważniejsze, że moja druga połowa będzie ze mną to wyrazi swoje zdanie także... :D

Posted

Właśnie mnie kumpel prosil,żeby mu pozamieszczać ogłoszenie w internecie o sprzedaży wilczarzyków.Nie wiecie,gdzie można dać darmowe ogłoszenia?Mam czas,to moge powklejać.

Posted

Speed,

Poznalam nie dawno dziewczynę, która ma 3 miesięczego (jak dobrze pamiętam) wilczarza z hodowlii "Czrna Eva". Karmiła go Royalem, a psiak za dużo urusł i jest chory. Chodzila do wetów, a każdy mówi co innego (zmienila juz karmę). Może Ty wiesz co zrobić z tym fantem? :roll:

ostatnio nie udzialam się na dogomanii, bo znalazlam tutaj fajne,

charcie forum: :D :D

http://www.greytalk.com/~forums/index.php?s=5e537ae1fb49a570fe8958651305fc7b :D

Posted

whippetka,tak jak mówiłem,z małym wilczarzem trzeba uważać,a oni na pewno są ze sobą w kontakcie i coś poradzą.

P.S Pies jest już zdrowy.Właśnie sie dowiedziałem.Był przekarmiony.

Posted

Dogomania, Tresura.pl, 4 Łapy, Dogs.pl

No i ogólnie możesz wpisać w wyszukiwarce "sprzedam psa" i nagle wyskoczą Ci wszystkie stronki, na których są takie ogłoszenia i na których można je dodawać bezpłatnie

Posted

hejhej :)

a mi już na razie starczy psiego szczęścia :D momentami nawet (hmm głównie w nocy...) odczuwam jakby lekki przesyt... :D :D

jednak wiele psów mi się szalenie podoba (greye, galgo, wilczarze... i wiele wiele innych ;) ), i może kiedyś... ;) chociaż ni chcę mieć za dużo psów, aby nie stracić kontaktu psychicznego z nimi.

Speed:) mam jeszcze jakieś jego fotki, podeślę Ci jak chcesz :)

a szkoleniu obronnemu wilczarzy jestem przeciwna, no cóż

i jeszcze Wam sie pochwalę :D

2507.jpg

Posted

mag- no to się cieszę :)

na stałe mam osobiste 3 suczyska, czasem dołącza do nas psica mojej mamy :) (niestety nieczęsto, bo mieszkamy kawałek od siebie) Jeśli chcesz, mogę wstawić fotkę mojej trójki :)

a wiesz, że nawet nie wiem nic o Twoich psach?

Posted

Rotti

Najbardziej marzyłmi się polak i nie zawiódł jak na razie moich oczekiwań, to znaczy nie przypomina on jeszcze charta spokojnego, ułożonego itd. ale cały czas nad tym pracujemy :D

Ja też najlepiej chciałabym mieć po jednym charcie z każdej odmiany :oops: Wilczarz podoba mi się chyba jednak najbardziej po polaku, chociaż o to drugie miejsce cały czas walczy z afganem... ;) Ale jak na razie starczy, naprawdę o następnym psie marzę w dalekiej, dalekiej przysżłości - dwójka to i tak spore zmaiesznaie, przynajmniej dopóki się nie ułożą jako stado, bo osobno to one są kochane, ale razem to sie często podjudzają... ;)

Tilia,

piękne zdjęcia, wstawiaj dalej :)

Posted

Tilia,

oczywiscie, ze wstawiaj, bardzo chetnie obejrze Twoje pieski. Wstawiaj wszystkie jakie znajdziesz!

Ja mam AST, oto on:

4.jpg

5.jpg

Od niedawna marze o wilczarzu, poprostu zakochalam sie w tych psach.

Posted

Speed, wieczorkiem Ci podeślę fotki :)

mag- uroczy chłopak, fajnie, że ma uszy :) Podobają mi się ich "chomiczkowe policzki" :) :) Coś gdzieś czytałam, że planujesz drugiego?? :)

a wilczarze i amstafy zdaje się są w "Czarnej Ewie"? Speed?

Jeśli macie ochotę pooglądać fotki psów (moich i nie tylko), to zapraszam do galerii na www.lukrowi.pl :)

Posted

Czekam czekam Tilia :lol: .Wilczarze i amstaffy są w "czarna ewa" i mają się razem bardzo dobrze :lol: Ostatnio jeszcze jack russel dołączył.

Z twojej stronki trafilem na fajny link klubu wilczarza i deerhounda i właśnie z tej strony zdjęcie:

3v.jpg

Posted

Tila

wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam, ze nie bede miala jednak drugiego pieska. Byl tylko jeden szczeniak i udusil sie podczas porodu :cry: