wirka Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 Dzięki za porady. Nie wiem czy pamiętasz, ale obiecałeś mi kiedyś sprzedać dziecko po Tezie (tak, tak pluj sobie teraz w brodę - ale ja pamiętam :D). Ja Cię trzymam za słowo i mam nadzieję, że jeśli teza za jakieś 5-6 lat będzie miała miot, to wiesz... ;) Quote
speed Posted July 24, 2003 Author Posted July 24, 2003 Wirka,pożyjemy-zobaczymy.Nie wmawiaj sobie,że bedziesz czekać na wilczarza ileś tam lat,bo i tak za długo nie wytrzymasz:).Jak bedzie Ci dane go mieć,to rok(góra dwa lata) i masz w domu wilczarza.Zobaczysz,co bedziesz pisać na forum po Świerklańcu,a to dopiero początek :wink: Quote
wirka Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 Hehe... nie wykręcaj się. A tak na poważnie, to rzeczywiście mocno liczę na Świerklaniec i na kontakt z chartami, najważniejsze, że moja druga połowa będzie ze mną to wyrazi swoje zdanie także... :D Quote
speed Posted July 24, 2003 Author Posted July 24, 2003 Właśnie mnie kumpel prosil,żeby mu pozamieszczać ogłoszenie w internecie o sprzedaży wilczarzyków.Nie wiecie,gdzie można dać darmowe ogłoszenia?Mam czas,to moge powklejać. Quote
whippetka Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 Speed, Poznalam nie dawno dziewczynę, która ma 3 miesięczego (jak dobrze pamiętam) wilczarza z hodowlii "Czrna Eva". Karmiła go Royalem, a psiak za dużo urusł i jest chory. Chodzila do wetów, a każdy mówi co innego (zmienila juz karmę). Może Ty wiesz co zrobić z tym fantem? :roll: ________________________________________________________ ostatnio nie udzialam się na dogomanii, bo znalazlam tutaj fajne, charcie forum: :D :D http://www.greytalk.com/~forums/index.php?s=5e537ae1fb49a570fe8958651305fc7b :D Quote
speed Posted July 24, 2003 Author Posted July 24, 2003 whippetka,tak jak mówiłem,z małym wilczarzem trzeba uważać,a oni na pewno są ze sobą w kontakcie i coś poradzą. P.S Pies jest już zdrowy.Właśnie sie dowiedziałem.Był przekarmiony. Quote
wirka Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 Dogomania, Tresura.pl, 4 Łapy, Dogs.pl No i ogólnie możesz wpisać w wyszukiwarce "sprzedam psa" i nagle wyskoczą Ci wszystkie stronki, na których są takie ogłoszenia i na których można je dodawać bezpłatnie Quote
Tilia Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 hejhej :) a mi już na razie starczy psiego szczęścia :D momentami nawet (hmm głównie w nocy...) odczuwam jakby lekki przesyt... :D :D jednak wiele psów mi się szalenie podoba (greye, galgo, wilczarze... i wiele wiele innych ;) ), i może kiedyś... ;) chociaż ni chcę mieć za dużo psów, aby nie stracić kontaktu psychicznego z nimi. Speed:) mam jeszcze jakieś jego fotki, podeślę Ci jak chcesz :) a szkoleniu obronnemu wilczarzy jestem przeciwna, no cóż i jeszcze Wam sie pochwalę :D Quote
mag Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 Tilia bardzo pasujecie do siebie z Twoim psem. Podoba mi sie to zdjecie. Ile masz psow? Quote
Tilia Posted July 24, 2003 Posted July 24, 2003 mag- no to się cieszę :) na stałe mam osobiste 3 suczyska, czasem dołącza do nas psica mojej mamy :) (niestety nieczęsto, bo mieszkamy kawałek od siebie) Jeśli chcesz, mogę wstawić fotkę mojej trójki :) a wiesz, że nawet nie wiem nic o Twoich psach? Quote
wirka Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 Rotti Najbardziej marzyłmi się polak i nie zawiódł jak na razie moich oczekiwań, to znaczy nie przypomina on jeszcze charta spokojnego, ułożonego itd. ale cały czas nad tym pracujemy :D Ja też najlepiej chciałabym mieć po jednym charcie z każdej odmiany :oops: Wilczarz podoba mi się chyba jednak najbardziej po polaku, chociaż o to drugie miejsce cały czas walczy z afganem... ;) Ale jak na razie starczy, naprawdę o następnym psie marzę w dalekiej, dalekiej przysżłości - dwójka to i tak spore zmaiesznaie, przynajmniej dopóki się nie ułożą jako stado, bo osobno to one są kochane, ale razem to sie często podjudzają... ;) Tilia, piękne zdjęcia, wstawiaj dalej :) Quote
mag Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 Tilia, oczywiscie, ze wstawiaj, bardzo chetnie obejrze Twoje pieski. Wstawiaj wszystkie jakie znajdziesz! Ja mam AST, oto on: Od niedawna marze o wilczarzu, poprostu zakochalam sie w tych psach. Quote
wirka Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 mag Hehe, takiego połączenia jeszcze nie widziałam - AST & IW Dwie totalnie skrajne rasy. Ambitne... Brawo za nie cięcie uszu! Quote
speed Posted July 25, 2003 Author Posted July 25, 2003 To zdjęcie tez zrobilo kiedyś na mnie wrażenie: Quote
Tilia Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 Speed, wieczorkiem Ci podeślę fotki :) mag- uroczy chłopak, fajnie, że ma uszy :) Podobają mi się ich "chomiczkowe policzki" :) :) Coś gdzieś czytałam, że planujesz drugiego?? :) a wilczarze i amstafy zdaje się są w "Czarnej Ewie"? Speed? Jeśli macie ochotę pooglądać fotki psów (moich i nie tylko), to zapraszam do galerii na www.lukrowi.pl :) Quote
speed Posted July 25, 2003 Author Posted July 25, 2003 Czekam czekam Tilia :lol: .Wilczarze i amstaffy są w "czarna ewa" i mają się razem bardzo dobrze :lol: Ostatnio jeszcze jack russel dołączył. Z twojej stronki trafilem na fajny link klubu wilczarza i deerhounda i właśnie z tej strony zdjęcie: Quote
mag Posted July 25, 2003 Posted July 25, 2003 Tila wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam, ze nie bede miala jednak drugiego pieska. Byl tylko jeden szczeniak i udusil sie podczas porodu :cry: Quote
mag Posted July 26, 2003 Posted July 26, 2003 No mi tez, tyle miesiecy na niego czekalam, ze czuje sie jakby od dawna byl moj. Tilia i co z tymi zdjeciami Twoich suczek? Quote
Recommended Posts