bagi Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 Nie na miejscu na pewno nie bedzie mozna . Tak wiec lepiej zrobic juz to teraz . Quote
chrupka Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 no to dobrze ze to sprostowalas :) w kazdym razie moje afganiatko bedzie w szczeniakach :) Quote
Tilia Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 Zaraz zaraz, piszecie o klubówce? To jeszcze podniosą frekwencję 2 deerki (baby i otwarta) i borzojka (chyba już w pośredniej) :) :) :) Baaagiii, wiesz już coś o tym Lubinie? :drinking: Quote
bagi Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 O matko Karolina , pewnie ze wiem zupelnie zapomnialam . W czwartek byly zgloszone tylko dwa borzoje w klasie championow . We wteork jest koniec zgloszen , wiec zglaszajcie , chyba ze chcecie poczekac czy jeszcze jutro sie cos zglosi . Quote
Tilia Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 hmmm widzę że wylogowało mnie po drodze :o a myślałam, że jako gość nie da się pisać. to powyżej to byłam ja Quote
wirka Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 Chapsio My też się cieszymy, że Siwulec jest z nami. Fifi ma dobry wpływ na niego, nie mowiąc o tym, że zaczęła też zgapiać od młodziaka wiele rzeczy... Jak na to, co młody przeszedł to jego psychika jest wręcz doskonała. Jest karny, posłuszny, ale swój charakterek ma, wiec co chwila sprawdza czy dalej nie można zjadać jedzenia z naszych talerzy itp. Ale wystarczy tylko mój wzrok i Siwy wie o co chodzi. Jedyny problem to próba sczypania czy gryzienia wszystkich obcych. Sklutecznie mu to wybijamy z głowy ale to zajmuje chwilke czasu i mam nadzieję, ze do 3 sierpnia zdążymy już zrobić w tej dziedzinie postępy bo wtedy debiutujemy na wystawie w Lubinie i nie chciałabym być zdyskwalifikowana przez próbę ataku Siwego na sędziego... Czy załapałabym się na zdjęcie..................??? :modla: Już sie robi :) Quote
wirka Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 No to ci sie udalo :D Co do afganow , to jest podobno kilka, najwiecej polakow , bo 13 lub 14 , a reszta to po troche whippety , afgany i cos jeszcze . No to jeszcze jeden polak jedzie do Świerklańca, w moim towarzystwie :D Bagi zapomniałam spytać, wiesz może ile polaków jest jak na razie zgłoszonych w klasie mojego młodego w Lubinie? Quote
bagi Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 Na razie jest jeden , ale nie wiem czy nie bedzie jeszcze jednego pieska ode mnie z miotu - Czarta . On ma dosc blisko i sie odgrazali ,z ezglosza psa . Quote
wirka Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 odgrażali, hehehe.... pytam się, bo najbardziej się boje, że będzie dużo psów i Siwy zacznie fisiować, czasem próbuje skakać na inne psy, gnębimy to jak możemy, ale wiesz jak jest... poza tym CHOLERNIE sie boje, że ugryzie sędziego i co ja wtedy zrobię? :cry: pracuję z cwnaiakiem ile sie da, ale pies to pies a niecały miesiąc na pracę to nie jest dużo :( Quote
bagi Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 Spokojnie on idzie w szczenietach ,a takim to sie duzo wybacza . Quote
Chapsio Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 Tilia,jeżeli w sierpniu będę mieć już swój samochód ,to z tranportem może da się coś wykombinować................. :lol: w końcy jak się zmieszczą trzy setery ze swoimi dwunożnymi to Druga + 1dwunożna jeszcze się upchną..... :wink: Wczoraj grupę chartów w Augustowie wygrał chart polski 8) Bohater Ferrero... my przywieźliśmy złoto i CWC...... :lol: Wirka On jest pięęęęknyyyyy!!! zrobię jutro fotki naszej Kreci zobaczysz jaka jest podobna, ta maść mnie powala na kolana..... i nie bój się wystawy,przecież wszyscy będziemy trzymać kciuki za ten debiut :drinking: pozdrowionka Aga&Chaps Quote
wirka Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 Chapsio dzięki, mnie też on powala swą urodą, jest prześmieszniasty, ale ta jego morducha jest taka piękna, że nie raz nie dwa przy wydawaniu jakiejś komendy muszę sie ostro powstrzymywać by nie wybuchnać śmiechem, bo on zaczyna robić coś innego (ale w jak najbardziej dobrej wierze) :wink: Quote
anetta Posted July 14, 2003 Posted July 14, 2003 Chapsio, ja tez bylam w Augustowie :angel: Jesli ogladalas agility to moglas zobaczyc w akcji moja sunie 8) Quote
speed Posted July 22, 2003 Author Posted July 22, 2003 Wczoraj pierwszy raz dokładnie obejrzałem klip Osbourna "I just want you" :lol: i pod koniec mnie "rozwaliło" ujęcie z wstającym WILCZARZEM.Ma w domu pełno psów,a wiedział skubany jakiego ma wziąć do teledysku :evil: Quote
wirka Posted July 22, 2003 Posted July 22, 2003 Najpiękniejszego rozumie się.... :D Już nie mogę się doczekać Świerklańca, czyli moemntu kiedy zobaczę Twoją Tezę i wszystkie te charcie cuda. Ciekawe czy w Lubinie będą jakieś wilczarze? Quote
Tilia Posted July 22, 2003 Posted July 22, 2003 dzieńdoberek :D Chapsio :angel: dzię- ku- je - my za propzycję :) :) no i oczywiście gratulacje dla pięknego piecha :BIG: Quote
speed Posted July 22, 2003 Author Posted July 22, 2003 Ostatnio znowu sie umocniłem w przekonaniu,że te psy są wyjątkowe i chętnie bym wziął jeszcze jednego,ale trzeba sie uspokoić,bo i tak mnie nie raz w domu "na ziemie sprowadzali",że mi wystarczy psów na razie :lol: .Ale jak pójde na swoje to nieźle poszaleje... Wirka,do Świerklańca coraz bliżej! Jak bedą jakieś wilczarze w Lubinie to zaraz mi mów,skąd itd. :wink: Quote
wirka Posted July 22, 2003 Posted July 22, 2003 Chapsio No, proszę a branka Ferrero to mama Siwego :) Miałaś porobić zdjęcia kreci i co? Czekam z niecierpliwością... Quote
whippetka Posted July 22, 2003 Posted July 22, 2003 Zapomnieliście o czacie - http://www.chat-dogomaniakow.prv.pl/, oj coś pamięć was zawodzi charciarze 8) Quote
wirka Posted July 23, 2003 Posted July 23, 2003 Ja nie zapominam bywam ale tylko do 15.00 bo w domu nie mam internetu. no i jak wchodzę to tam ciagle są pustki :( Ale ogólnie tak ostatnio pokoj charciarzy to bryndza niesamowita, co jest? Wakacje macie czy jak? ;) Quote
mag Posted July 23, 2003 Posted July 23, 2003 No to ja napisze. Chyba bym chciala wilczarza, od wczoraj ogladam i czytam wszystko co mi wpadnie w rece ( w oczy). No rewelacja, dawno nie spodobala mi sie tak bardzo jakas rasa. Dziwne, zwlaszcza, ze charty zawsze kojarzyly mi sie z anoreksja, dziwnymi pyszczkami i raczej ciekawostka do ogladania niz z prawdziwym psem. Piszcie o tych wilczarzach wiecej. Quote
Recommended Posts