Tilia Posted July 9, 2003 Posted July 9, 2003 Wirka :) :) dziękuję za fotki- Siwy jest prześliczny, bardzo lubię tą maść u polaków! A spojrzenie ma małego urwiska, jak moja Druga :D Bagin piszę Ci tu priva :) Quote
wirka Posted July 10, 2003 Posted July 10, 2003 Tilia - nie ma sprawy. Fajny batman z niego był jak był mały :D Siwy jest straszliwie natarczywy. Co by nie robiła Fifi on ZAWSZE ją będzie ciągnął za nogi, za ogon, albo za sierść. Ona ma niesamowitą do niego cierpliwość, nie wiem co na sobie myśli, ale pewnie tęskni do tego swojego spokojnego żywota sprzed kilku dni :wink: Poza tym młody jest baaardzo karny, jakiej komendy nie wydaję on zawsze ją z checią wykonuje, pięknie przychodzi na zawołanie. Najśmieszniejsze jest jak coś jemy a on przychodzi i wykonuje wszystko na przemian czego go nauczyliśmy, zaczyna siadać, kłaść się i dawać łapę, żeby tylko dostać smakołyka :lol: Wczoraj Damian został chamsko ściągnięty z urlopu już o 9 rano. Musiał po raz pierwszy zamknąć psy i wyjsć na długo z domu. Nie zdążył nawet pochować książek i innych kuszących pierdół. Jak przyszliśmy przed 16.00 do domu to zastaliśmy wszystko w stanie NIENARUSZONYM. Ani jedna rzecz nie ruszona, a młody nawet siku nie zrobił w domku :o Jak na razie to nie możemy dojść do tego :niewiem: za jakie czyny Ci debile raz po raz go oddawali, bo to jest złoty pies :lilangel: Wiem, wiem, że zaraz zaczniecie mnie uświadamiać, że nie należy chwalić dnia przed zachodem słońca, ale jak na te pierwsze 4 dni pobytu u nas to młody zaprzecza wszytkiemu co o nim mówiono :iloveyou: Quote
Ciapa Posted July 10, 2003 Posted July 10, 2003 Jak przyszliśmy przed 16.00 do domu to zastaliśmy wszystko w stanie NIENARUSZONYM. Ani jedna rzecz nie ruszona, a młody nawet siku nie zrobił w domku :o :shock: Niesamowite!!! Bardzo sie ciesze :P Quote
wirka Posted July 10, 2003 Posted July 10, 2003 :D Też jestem dumna, ale z niecierpliwością czekam co zastanę dzisiaj :-? Quote
anetta Posted July 10, 2003 Posted July 10, 2003 Wirka, strrasznie sie ciesze, ze tak sie to ulozlo :angel: To po pierwsze. A po drugie, kto Ci powiedzial ze ja szkicuje :o :oops: ,bardzo bym chciala taaaaaak szkicowac. Quote
wirka Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 Pomyliłam coś? :hmmmm: Cholera, starzeję się :Help_2: Quote
anetta Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 Nio, cosik sie Tobie pomylilo. A tam, nie przejmuj sie, wypij sobie :drinking: Quote
anetta Posted July 11, 2003 Posted July 11, 2003 Lo matko, i Ty sie jeszcze pytasz :o Masz podwojnego :drinking: :drinking: 8) Quote
Chapsio Posted July 12, 2003 Posted July 12, 2003 Wirka ,ale się cieszę że on do Ciebie trafił!!!!!!!!!! :angel: Czytałam ten apel na psach w potrzebie w dniu kiedy wylatywałam na tydzień na wakacje i cały tydzień męczyłam męża,że jak wrócimy to........a tu proszę!!Cieszę się baaaardzo :lol: Kocham charty polskie, w sumie od ośmiu lat mam ich na codzień trzy(a był moment że było ich 8 :wink: )Właściciel stajni w której mam konisia i siostry Szmurło(hodowla Celerimus) odtworzyli księgę główną tej rasy ,to ich wieloletnia praca przyczyniła się do wyrównania pogłowia chartów polskich.Po śmierci księdza ,polaka,który hodował charty polskie w Niemczech,trafiły do naszej stajni dwie jego suki a jedna znich obdażyła nas szczeniakami :wink: Wirka zdrówko Twoje i Siwego :drinking: Czy załapałabym się na zdjęcie..................??? :modla: pozdrowionka Aga&Chaps Quote
whippetka Posted July 12, 2003 Posted July 12, 2003 Dawno mnie nie bylo na dogomanii i teraz jestem nie w temacie :roll: Quote
Tilia Posted July 12, 2003 Posted July 12, 2003 sobotnie popołudnie... :fadein: ma ktoś ochotę na :drinking: ?? 8) Quote
Chapsio Posted July 12, 2003 Posted July 12, 2003 Tilia, Ja sobie chętnie :drinking: o czwartej rano jadę na wystawę do Augustowa............ :drinking: Aga Quote
Chapsio Posted July 12, 2003 Posted July 12, 2003 Przed chwilą oglądałam piękną sukę deerhounda,która została v-ce BISa Helsinki'98-Quebee,ale ona piękna............. :wink: Aga Quote
Tilia Posted July 12, 2003 Posted July 12, 2003 Chapsio :drinking: będziemy trzymać kciuki!!!! A jedziesz do Białegostoku? Druga będzie debiutowała w klasie baby :D hmmm a mówisz o Kilbourne Quebee?? piękny pies,ale... zajrzyj "pod ogonek" Quote
Chapsio Posted July 12, 2003 Posted July 12, 2003 właśnie ta!! do Białegostoku chyba pojadę, tam jest sędzia który lubi niegolone uszy u seterków :wink: Quote
Tilia Posted July 12, 2003 Posted July 12, 2003 Chaaapsiooo 8) jeszcze raz (teraz białe literki) to nie jest suczka- popatrz na brzuszek! :wink: :D no to sie może spotkamy, jak mi się uda załatwić transport... Druga byłaby w klasie baby :) Quote
bagi Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 UWAGA , UWAGA!!! Kto sie wybiera do Swierklanca ? Quote
bagi Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 a zgloszenie juz wyslane ? Bo jak nie , to wyslac . Bo na razie jest tylko 31 psow . Zglaszajcie i to szybko !!! czasu co prawda jeszcze duzo ,ale organizatorzy juz sie boja o frekwancje . Quote
chrupka Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 Ja zglosilam Thorina netem juz jakis czas temu, wiec nie bedziesz sama whippetko ;) i bedzie chyba caly miot mojego potfora :) Bagi wiesz cos o afganach? Quote
whippetka Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 Mam nadzieję, że wreszcie nauczę się wstawiać fotki :lol: Jeśli nie wsadził mi się czerwony krzyżyk, to to jest mamcia Duke :D Quote
bagi Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 No to ci sie udalo :D Co do afganow , to jest podobno kilka, najwiecej polakow , bo 13 lub 14 , a reszta to po troche whippety , afgany i cos jeszcze . Quote
chrupka Posted July 13, 2003 Posted July 13, 2003 dzieki bagi :) moze ludzie sie troche ociagaja bo do sierpnia chyba mozna zglaszac i podobno nawet na miejscu (tak slyszalam). Quote
Recommended Posts