Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Normalnie nie mogę!!!!!

Będę miała charta! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Jutro hodowca zabierze go od tego gościa ze Słupska i zawiezie go do Rotti do Poznania, a w niedzielę rano ja już po niego przyjadę!

Boże, nigdy nie sądziłam, że to tak szybko nastąpi :D

Posted

zastanawiam sie czy bym cie nie mogla zawiesc do tego Poznania samochodem tam i spowrotem w niedziele . Bo jesli Agnieszka bedzie chciala zebym jej zrobila ten odbior miotu jutro , to w niedziele bede miala czas .

Posted

O proszę. Ja jadę w jedną stronę autobusem, a w drugą poprosiłam Rotti czy by mnie nie odwiozła, bo nie chcę psiaka meczyć. Ale jeśli Ty byś mogła pojechać (za paliwo Ci zwrócę kaskę) to nie robiłabym kłopotu Rotti. Tylko ja to muszę wiedzieć najpóźniej do 15.00, bo później znikam

Posted

STAŁO SIĘ!!! :angel: :angel: :angel:

Mam Charta Polskiego! :D

Wczoraj około 14.00 przywieźliśmy z Rotti moje nowe cudeńko - Siwego. Psiak jest CUDOWNY! Nawet polubił się z Fifką, tylko jeszcze poświęcają sobie zbyt wiele uwagi. Albo Siwy albo Fifka prowokuje harce... Wczoraj wieczorem, albo dzisiaj rano to po prostu miodzio. Najlepszy czas na zabawę :lol: Natomiast Rotti (afgan, który jest teraz u nas gościem) praktycznie wogóle nie bierze w tym udziału 8)

Mamy teraz więc 2 charty, które razem nie robią tyle hałasu i nie zajmują tyle miejsca co jedna Fifka :lol:

Psiak jest ładny, trzeba nad nim popracować, ale będą z niego całkiem fajni ludzie :wink:

Najbardziej rozczulił mnie moment, gdy dziś rano wstał z posłania i przyszedł się przywitać, był bardzo wylewny - całował mnie po buzi i strasznie machał ogonkiem :D

Posted

Dzięki, dzięki, dzięki :lol:

Oczywiście, że przyjadę z nim do Świerklańca :D Domek mamy zarezerwowany, więc spoko. Zresztą młody będzie debiutował w Lubinie na krajówce 3 sierpnia, zgłaszamy go bo to na miejscu, a on niech się obywa z ringiem, no i my :oops: A potem będzie Świerklaniec. Bagi namawia mnie żebym jeszcze z nimi pojechała na klubówkę do Drezna pod koniec sierpnia i tak mnie to kusi i kusi...

Radości w domu co nie miara, Fifi zafascynowana zamieszaniem, ogólnie jest super. Psiak bardzo mądry i karny, ale też uparty :wink:

Posted

Rotti

Zapomniałam dziś komórki, a muszę zadzownić do Aurelii. Możesz mi podać na priva numer do niej?

Wyobraź sobie, że dała mi książeczkę zdrowia swojego psiaka, a nie mojego :-?

Posted

bagi

Wiesz co Aurelia mi wcisnęła? Toż to żaden chart, tylko chyba jakiś owczarek! :lol:

Zobaczył wczoraj wołowinę i na nią (jako na smakołyki) wykonywał wszyskie polecenia prawie jak w cyrku. Nawet Fifi wczoraj tak szybko nie łapała jak on.

Posted

Wirka

Nie tylko Ty masz owczarka :) Mój Otiś też nim jest. Aportuje piłeczki :D

Powyższe nie dotyczy miękkich piłeczek. Z tymi po prostu ucieka i robi się głuchy :)

Posted

Ty to wogóle masz skrzyżowanie, owczarka z małpą i ze szmatą :wink:

Rotti jak u nas była 2 dni to całe wycieczki przychodził do nas oglądać Otisia :lol:

Posted

rrrrrrrrrranyyyyyyy

kilka dni tu nie zaglądałam i co widzę?? nowy pokój, no i... WIRKA!!! Zdjęcia! dawaj zdjęcia! poproszę znaczy :oops: strasznie się cieszę! gratuluję, powodzenia i w ogóle :) :) :) :)

Bagi- potrzebuję info na temat wystawy w Lubinie. Wydaje mi sie, że kiedyś pisałaś, że posiadasz szczegółowe informacje? jeśli tak to bardzo, bardzo proszę (tu, albo na priv)

a moje bobo rośnie, ma już 3 miesiące (równo) i 50 cm :)