wirka Posted June 12, 2003 Posted June 12, 2003 Masz już tego swojego deerka? Wspominałaś mi kiedyś w mailu jak pisałaś o jakimś miocie, że może jeden będzie Twój. Dobrze myślę? Quote
Rotti Posted June 12, 2003 Posted June 12, 2003 Ja wiem ! Ja wiem ! :D To jest boskie wilczarstwo :D Quote
chrupka Posted June 12, 2003 Posted June 12, 2003 a ja mysle ze to kolejny cudowny SKARB :lilangel: Quote
speed Posted June 12, 2003 Author Posted June 12, 2003 Jestem prawie pewien,że to deerek. To fajnie Tilia,że sobie razem wasze psy biegają.Też chętnie bym zobaczył Ode na żywo. Quote
Tilia Posted June 12, 2003 Posted June 12, 2003 :angel: to siostra mojej Małej czyli Druga :lol: jeśli macie ochotę, to jeszcze kilka zdjęć jest na www.lukrowi.pl w galerii "Druga" Quote
Tilia Posted June 12, 2003 Posted June 12, 2003 Speed- już sie nie mogę doczekać, żeby zobaczyć Odę. Podobno bidulka coś chorowała na kręgosłup :( Chrupka :D :D co do tego "angel" to bym polemizowała... :wink: to już nie jest spokojna Mała... Quote
speed Posted June 12, 2003 Author Posted June 12, 2003 Też słyszałem,że miała jakiś uraz przy zabawie z towarzyszem spacerów:( Oby nic poważnego Quote
Rotti Posted June 12, 2003 Posted June 12, 2003 Jak możecie szczuć ludzi takimi zdjęciami ??? :lol: Ja też chcieć takiego angel. Nawet jak już stał się bardziej :evil: Piecholstwo jest po prostu niesamowite. A i zdjęcia super. A tam szkoda mówić... :) "Takich psów po prostu nie ma" :o :D To ostatnie to był cytat jednego pana, który zobaczył afgana :) Quote
chrupka Posted June 12, 2003 Posted June 12, 2003 ma taki cudowny pysio! eh... ja wlasnie przegladalam zdjecia sprzed 2 miesiecy i zaczelam sie zastanawiac co za potfoor mieszka ze mna ;) Rotti zdjecia poszly, troche marne i obciete... ale pewnie jeszcze cos dosle:) Quote
Rotti Posted June 13, 2003 Posted June 13, 2003 Chrupka Potfoor jest cudowny, aż by się go chciało zjeść :) A te owłosione fafle... po prostu miodzio :loveu: Quote
wirka Posted June 13, 2003 Posted June 13, 2003 Pięęękna! Fajne te zdjątka na lukrowych :fadein: Quote
Tilia Posted June 13, 2003 Posted June 13, 2003 Cieszę się, że Wam się pirania spodobała :) :) na zdjęciach wygląda tak niewinnie :angel: :lol: Wy też macie jakieś fotki??? Chrupka?? To ja też poproszę, koniecznie :D Quote
chrupka Posted June 13, 2003 Posted June 13, 2003 Rotti Thorin prosil przekazac podziekowania za slowa uznania oraz ze chcialby najpozniej we wrzesniu sam cie ucalowac ( bez odgryzania czegokolwiek) :) Tilia zdjecia poszly :) Quote
Rotti Posted June 13, 2003 Posted June 13, 2003 Tilia Jak mogłaby się komukolwiek niepodobać. Nie ma takiej opcji :D Chrupka Z wielką przyjemnością. Należy coś ustalić :D :multi: Quote
wirka Posted June 13, 2003 Posted June 13, 2003 Czyżbym wypadła z kręgu handlarzy psimi fotkami? :cry: Ja też poprosze!!! Quote
bagi Posted June 15, 2003 Posted June 15, 2003 Mam super wiadomosc BIS wystawy w kaliningradzie wzial wilczarz irlandzki z polski naszego kolegi Karola . GRATULUJE !!! Quote
Tilia Posted June 15, 2003 Posted June 15, 2003 Jak już pisałam na psy.pl- przyłączam się do OGROMNIASTYCH GRATULACJI!!!!!! Chrupka- Twój maluch jest REWELACYJNY :) ogromnie podobają mi sie maluchy-afganiątka z tymi śmiesznymi bokobrodami i wiecznie zdziwioną i zawadiacką minką :) :) :) Quote
chrupka Posted June 15, 2003 Posted June 15, 2003 jak juz mowilam na 'psach' byle tak dalej, serdeczne gratulacje :) Tilia dziekuje, zmienil sie bardzo od bydgoszczy? :) Quote
Tilia Posted June 15, 2003 Posted June 15, 2003 chrupka, wydaje mi się że urósł? wydaje mi się, że bardzo urósł! i sierść ma dłuższą??? czy mi się źle wydaje?? wtedy wydawał mi się takim małym dzieciaczkiem, a teraz już bardziej "młodzieżowy" się robi :D a Mała zrobiła wczoraj wreszcie licencję coursingową :) :) z czego jestem niesamowicie dumna (i żałuję, że nie zrobiłam jej tej licencji wcześniej, ona uwielbia biegać) Quote
chrupka Posted June 15, 2003 Posted June 15, 2003 Faktycznie "wygladowo" troche wydoroslal, ale psyche ma ciagle i pewnie jeszcze dlugo, niesfornego dzieciaka. gratulacje dla Malej :) moja bestia uwielbia sie ganiac z psami, robi to troche nieporadnie, jakby sie potykal o wlasne tylnie lapy ;) no a poza tym to inne psy go robia strategicznie, leca ' na skroty' inaczej by go nie zlapaly ;) Quote
Rotti Posted June 16, 2003 Posted June 16, 2003 Nie rozumiem dlaczego coś mnie ominęło :o Gratuluję baaaaardzo ! :D Quote
speed Posted June 17, 2003 Author Posted June 17, 2003 Widziałem w końcu siostre Tezy z Warszawy-Ode.Szczuplejsza od mojej,ale wielkość imponująca 90cm! Quote
Rotti Posted June 20, 2003 Posted June 20, 2003 Halo ! Co tu tak cicho ? Napiszcie coś o swoich pociechach. Przecież chcemy wiedzieć. Quote
Recommended Posts