Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz już tego swojego deerka? Wspominałaś mi kiedyś w mailu jak pisałaś o jakimś miocie, że może jeden będzie Twój. Dobrze myślę?

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Speed- już sie nie mogę doczekać, żeby zobaczyć Odę. Podobno bidulka coś chorowała na kręgosłup :(

Chrupka :D :D co do tego "angel" to bym polemizowała... :wink: to już nie jest spokojna Mała...

Posted

Jak możecie szczuć ludzi takimi zdjęciami ??? :lol:

Ja też chcieć takiego angel. Nawet jak już stał się bardziej :evil:

Piecholstwo jest po prostu niesamowite. A i zdjęcia super. A tam szkoda mówić... :) "Takich psów po prostu nie ma" :o :D

To ostatnie to był cytat jednego pana, który zobaczył afgana :)

Posted

ma taki cudowny pysio! eh... ja wlasnie przegladalam zdjecia sprzed 2 miesiecy i zaczelam sie zastanawiac co za potfoor mieszka ze mna ;)

Rotti zdjecia poszly, troche marne i obciete... ale pewnie jeszcze cos dosle:)

Posted

Cieszę się, że Wam się pirania spodobała :) :) na zdjęciach wygląda tak niewinnie :angel: :lol:

Wy też macie jakieś fotki??? Chrupka?? To ja też poproszę, koniecznie :D

Posted

Rotti

Thorin prosil przekazac podziekowania za slowa uznania oraz ze chcialby najpozniej we wrzesniu sam cie ucalowac ( bez odgryzania czegokolwiek) :)

Tilia

zdjecia poszly :)

Posted

Jak już pisałam na psy.pl- przyłączam się do OGROMNIASTYCH GRATULACJI!!!!!!

Chrupka- Twój maluch jest REWELACYJNY :) ogromnie podobają mi sie maluchy-afganiątka z tymi śmiesznymi bokobrodami i wiecznie zdziwioną i zawadiacką minką :) :) :)

Posted

chrupka, wydaje mi się że urósł? wydaje mi się, że bardzo urósł! i sierść ma dłuższą??? czy mi się źle wydaje?? wtedy wydawał mi się takim małym dzieciaczkiem, a teraz już bardziej "młodzieżowy" się robi :D

a Mała zrobiła wczoraj wreszcie licencję coursingową :) :) z czego jestem niesamowicie dumna (i żałuję, że nie zrobiłam jej tej licencji wcześniej, ona uwielbia biegać)

Posted

Faktycznie "wygladowo" troche wydoroslal, ale psyche ma ciagle i pewnie jeszcze dlugo, niesfornego dzieciaka.

gratulacje dla Malej :) moja bestia uwielbia sie ganiac z psami, robi to troche nieporadnie, jakby sie potykal o wlasne tylnie lapy ;) no a poza tym to inne psy go robia strategicznie, leca ' na skroty' inaczej by go nie zlapaly ;)