pinczerka_i_Gizmo Posted August 8, 2014 Author Posted August 8, 2014 Ja rozmawiałam jakiś czas temu z Panią od Bonika, to opowiadała, że wszystko jest dobrze - Bomba wybrał ją na przewodnika, chodzi krok w krok, dużo śpi i prowadzi rozkoszne życie dziarskiego staruszka :) Zaufał już na tyle, że żeby zaoszczędzić mu stresów - Pani obcina mu sierść samodzielnie - jestem ciekawa fotograficznych efektów, po powrocie z urlopu Pani obiecała kilka zdjęć :) Quote
inka33 Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ja rozmawiałam jakiś czas temu z Panią od Bonika, to opowiadała, że wszystko jest dobrze - Bomba wybrał ją na przewodnika, chodzi krok w krok, dużo śpi i prowadzi rozkoszne życie dziarskiego staruszka :) Zaufał już na tyle, że żeby zaoszczędzić mu stresów - Pani obcina mu sierść samodzielnie - jestem ciekawa fotograficznych efektów, po powrocie z urlopu Pani obiecała kilka zdjęć :)[/QUOTE] No to czekamy z niecierpliwością! :p Quote
yunona Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Zapraszamy na bazarek na bidy jamnicze : http://www.dogomania.com/forum/topic/142989-mimozami-jesie%C5%84-si%C4%99-zaczyna-jamniki-zapraszaj%C4%85-do-101014-do-godz2200/ Quote
Lili8522 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 A ktooo tooo? Tak! To Nasz Bonik, pozdrawia Cioteczki i prosi o trzymanie kciuków bo tłuszczak którego miał na główce urósł i musi być konsultowany z wetem co dalej z nim robić. Oby to nie było jakieś złośliwe paskudztwo! Quote
inka33 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Bombowy Boniku, mizianki i kciukasy ogromne za zdrówko! Quote
Lili8522 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Bono obcięty i tłuszczak wycięty - pojechał do badania :) Miał też przegląd, wątroba + serduszko powiększone... Na serce leki a na wątrobę dietka ;) Quote
Lili8522 Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Bonuś poważnie się rozchorował - miał raka nerek... Choroba mimo leczenia szybko postępowała, opiekunowie ulżyli mu w cierpieniach... Chłopczyk biega za tęczowym mostem [*] :( Quote
Mattilu Posted December 1, 2015 Posted December 1, 2015 Boniku :( Byłeś najmłodszym duchem staruszkiem, mam nadzieję, że teraz hasasz beztrosko na łąkach gdzieś tam... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 7, 2015 Author Posted December 7, 2015 Śpij spokojnie Boniku... :( Quote
inka33 Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Nie mam pojęcia, jak to się stało, że dopiero teraz zauważyłam... Bono... [*] :((( Quote
Recommended Posts