agusiazet Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Przelałam dla Maksi pieniądze z bazarku 7,50 od Agnie Koty i 30 zł 50 gr od Alpiny!!! Kupeczka pieniążków w skarpecie Maksi pomalutku rośnie!!! Żeby tylko jej fajny domek znaleźć!!1 Quote
agusiazet Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 I co myślisz o tym wszystkim, co napisałyśmy? To Twoja Maksi!!! Quote
agusiazet Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Mrowa, czyli zwaliłyśmy problem Maksi na Ciebie:diabloti:, ale mamy zaufanie, więc nie zawiedź nas!!! Jeśli tylko pieniążki dla suni będą potrzebne musisz pisać na AFN i mieć rachunek np, na szczepienia, wizyty u weta i takie tam. Za DT też były by dobre rachunki z hoteliku na wypłatę pieniędzy!!! Quote
mrowa23 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 pozniej moze isc do dt choc mam plan ale to jak juz maksi zaufa mi :razz: a teraz na prawde dziewcyzny spokojna glowa wiem co mowie, widzialam rozne rzeczy a ta sprawa jest bardzo lagodna i nie ma czym siemartwic potrzebuje tylko troche czasu :) Quote
agusiazet Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Mróweczko, dbaj o Maksi!!! Hala, a Ty też o niej nie zapomnij!!! Mnie zostaje trzymać kciuki za powodzenie akcji!!! Quote
Agnie Koty Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :evil_lol: nikt o niej zapomni. Trzeba tę sprawę doprowadzić do końca. szczesliwego. Quote
AniaB Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 mrówa, dziewczyny - trzymajcie tam, reke na pulsie.. w sumie i hoteliki tez rózne sie trafiają - i lepsze i gorsze.. schronisko zawsze kojarzy sie źle ale tak nie musi być w tym przypadku.. jesli jesteście pewne ze maksi nic tam nie grozi to faktycznie niech zostanie.. nie ma co generować zbednych kosztów.. ale moze mozna by ją wesprzeć jakimis witaminami, porzadnie przebadac.. chociaż jakos tak pomóc.. Quote
solito Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ja robiłam wspólny bazarek dla Maksi i Uciechowa, więc teraz wszystkie pieniążki /póki co to nie jest ich dużo/ pójdą do Uciechowa, a jak przyjdzie odpowiednia pora, to zrobię jeszcze raz bazarek tylko dla Maksi! Mrowa, trzymam kciuki za Was!:loveu: Quote
agusiazet Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 agusiazet napisał(a):A Maksi ma już w skarpecie 602 zł!!!:grins: Zapomniałam napisać najważniejsze: Wszystkim przekochanym i ofiarnym Dogomaniaczkom i Dogomaniakom serdecznie dziękujemy za serce dla Maksi!!! Quote
mrowa23 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 jutro jade do maksi zapytam czy ewentualnei potrzebne sa pieniazki na jej badania, jedzonkio raczej nei bo dostaja wspolnie wszystkie, ewentualnie w pozniejszym okresie smakolyki :) Quote
Czarodziejka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Optymistycznie to brzmi :) Jaki jest koszt utrzymania Maksi w hoteliku i koszty leczenia? Quote
mrowa23 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 moment moment....maksi jest zdrowa- zapytam jeszcze dokladnei czy cos jej potrzeba z badan czy opieki wet. ale wszystko wskazuje na to ze maksi sie jest zdrowa jak rydz :) hotelik kosztuje 12 zl za dzien Quote
agusiazet Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 A czy ona ma szczepienia i książeczkę zdrowia? Quote
mrowa23 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 na pewno skoro jest nawet wysterylizowana :) ja sie przygotowalam na tragedie a spotkalam sie z jednym z najlepszych schronow w jakich bywalam....pieniadze sie nei przewalaja, wrecz ich brak ale radza sobie swietnie, jest duzo wolontariuszy psiaki sa wyglaskiwane i wykochane. od czasu do czasu sa kapane ale przy takiej pogodzie jak teraz to troche bez sensu kapac psiaka ktory po kapieli pojdzie na wybieg z blotem ;) jutro bede u malej postaram sie nei zapomniec o aparaciei bateriach do niego i porobie kilka fotek. no i jutro bede miala troche wiecej czasu a jakby nei padalo to byloby super mozna by wiecej zdzialac niz przemoczone i oblocone ciuchy ;) Quote
agusiazet Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czekamy zatem na fotoreportaż z wizyty u Maksi!!! Quote
Bodziulka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 trochę już się gubię we wszystkich wątkach, które czytam :oops: to Maxi jedzie do hoteliku? Quote
agusiazet Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Bodziulka napisał(a):trochę już się gubię we wszystkich wątkach, które czytam :oops: to Maxi jedzie do hoteliku? Z tego, co zadecydowała mrówa, najpierw Maksi będzie oswajana w schronie!!! Mam trochę wyrzuty sumienia, że tyle pieniędzy będzie leżało w skarpecie Maksi:oops:, ale może z czasem się przyda! Quote
Hala Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 pieniadze można przeznaczyć za zgodą osób które sie składały na innego bardziej potrzebujacego psa. Quote
Agnie Koty Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 oczywiście, pieniądze nie uciekną, to raz. Kto wie, moze jeszcze Maksi się przydadzą, to dwa. Quote
agusiazet Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 No, ciekawe, kiedy będzie Maksiowy fotoreportaż!!! Quote
Recommended Posts