Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciezko przedstawic mi plan zanim poznam maksi, musze najpierw zobacyzc jak sie ma nasza dziewczynka i najwazniejsze- jak wplynie na nia wyjscie poza bramy schroniska i od tego zalezy jak bedzie przebiegala resocjalizacja :)

Posted

Dziękuję Agusiazet za wiadomość na Pw o Maksi niestety nie mam pieniążków aby wpłacić ale mała będzie miała u mnie Bazarek zaraz się wezmę za niego i podam link

Posted

beamicha napisał(a):
Dziękuję Agusiazet za wiadomość na Pw o Maksi niestety nie mam pieniążków aby wpłacić ale mała będzie miała u mnie Bazarek zaraz się wezmę za niego i podam link

Rozumiemy i dziękujemy za każdą formę pomocy, bazarek dobra rzecz!!!

Posted

Ja tak skromnie za jeden dzień dla Maksi dam... :oops: Czyli jak doczytałam 12 zł? Jeśli jutro zdążę, wpłacę. Trzymam kciuki, aby wszystko się udało!

Posted

Wielkie i piękne dzięki za bazarek.

Ja właśnie przelałam dla Maksi obiecaną kasę!!!

Teraz to już tylko trzymać kciuki, żeby maksi dała się oswoić Mrowie i pojechała do DT!!!:lol:

Posted

wklejam caz post
Cytat:
Napisał sugarr
https://www.mh-uni-ssl.pl/MF/webform1.aspx#

Mozna tu dostać jakieś bezpłatne:
Są tam przede wszystkim :

• opakowanie suchej karmy Pedigree® Junior 500g
  • cztery saszetki mokrej karmy Pedigree® Junior 100g
  • Pedigree® DentaStix™
  • książeczka "Wszystko, co powinieneś wiedzieć o swoim piesku"
Niestety z Pedigree, ale jak wypełni się większą część ankiety jest szansa na zapas karmy na 3 miesiące... Może dla jakiegoś schroniska się trafi? Jak dużo dogomaniaków wypełni to jest jakaś tam szansa, że karma trafi do potrzebujących :smile:

Dostałam właśnie tą paczkę, naprawdę myślę, że warto to zamówić.
Gdyby tak z 10 osób to dostało, to zabaweczki można sprzedać na bazarku a karmę przeznaczyć na jakieś najbiedniejsze szczeniory, może kieleckie?
Pedigree czy nie, zawsze to jedzenie i zawsze jakieś pieniądze, zabaweczka urocza, ale jako że mam teraz tymczasowicza, to będzie dla niego.

Już zamawiam na dane brata następną paczkę, co prawda nie ma psa... Ale przecież i tak trafi do psów :-D
Bo niestety na ten sam adres mi nie przyślą