agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Mrowa, na te pytania może Ci odpowiedzieć tylko Hala, na pewno będzie!!! Quote
mrowa23 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ok ja dzisaij raczej caly dzien bede na necie bo migrena mnie zzera wiec mam dzien wegetacji ;) Quote
Agnie Koty Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ho, ho, ho. Chyba to wszystko ma ręce i nogi.... Quote
BasiaD Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wysłałam dzisiaj obiecaną 100,00 dla Maksi na AFN, jutro powinna juz być do dyspozycji. Trzymam kciuki za sunieczkę, oby szybko trafił na nia bardzo dobry domek! Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 BasiuD jak zwykle jesteś niezawodna, dziekujemy najpiekniej jak sie da!!!:loveu: Quote
Tola Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Trzymam kciuki za szybkie oswajanie Maksi:lol: Niech dziewczynka jak najszybciej zazna troche ciszy i spokoju. A potem tylko do włąsnego domku:lol: Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No i nareszcie się jakoś sytuacja wyklarowała. Jakiś szlak do Maksi przetarty! Mam nadzieję Mrowa, że jesteś wytrwała, a przez ten czas oswajania Maksi jakieś pieniążki na AFN wpłyną i ze spokojem można będzie powierzyć Maksi do hoteliku na resocjalizację!!! Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Gdzieś na wątku mrowa podawała swój numer komórki!!! Może wyślij jej wiadomość SMS-em!!! Quote
solito Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 I ja też będę miała parę zł z bazarku, i od siebie też coś dorzucę! Quote
mrowa23 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 jestem kolo 9 zadzwonie do pani oli znajomy bedzie ja trzymal tak dlugo jak bedzie tego wymagal jej stan i ani dnia krocej no oczywiscie wiaze sie to z tym ze bedzie mogla byc tam tak dlugo az nie wyjdzie ze swojego stanu i nie znajdzie domu a nie ze bedzie juz zresocjalizowana i buch za drzwi ;) jedzenie bedzie w cenie chyba ze maksi okaze sie miec np alergie badz cokolwiek innego i bedzie potrzebna specjalistyczna karma ale jezeli normalne jedzonko dla psiakow to znajac mojego znajomego to pewnie jeszcze gotowac bedzie ;) to troche taki wariat jak ja jezeli chodzi o psy ;) Quote
agusiazet Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hala napisał(a):Jeszcze znalazłam, że wirtualna opiekunka Maksi może wpłacać co miesiąc 50 zł. AnkaG wpłaciła 10. I AgusiaTerierka coś..ale nie wiem ile. Agusiazet...czy to 50 miesięcznie podtrzymujesz? Czyli licząc Anę289 i AgusięTerierkę mamy obiecane 585.50! Tak, podtrzymuję 50 zł miesięcznie i rzecz jasna bazarki, dopóki mi się fanty nie skończą!!! Poza tym pisało mi prywatnie wielu ludzi, że coś wpłacą, więc na pewno coś wpłynie. I z bazarku wpłynie coś więcej, bo Pucka dorzuciła jeszcze troszkę kasy. Pewnie uzbiera się na dwa miesiące za opłatę hoteliku!!! Quote
agusiazet Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Na Allegro? Pewnie po jakimś miesiącu resocjalizacji, albo wcześniej, jeśli sunia będzie robiła postępy! Quote
agusiazet Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A na AFN-ie jest już 182 zł. Dziękujemy przepięknie! Quote
agusiazet Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Na pewno Pucka69 za bazarek i dziewczyny, które deklarowały wpłaty comiesięczne. Wejdź na wątek AFN, wszystko jest czytelnie rozpisane, tylko z Maksi zrobiła się Maksia, ale to betka. Quote
agusiazet Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wiem, ale to twórca banerku zmienił i nie wnosiłam reklamacji!!! Quote
anula1959 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dziewczyny , nie martwcie się na zapas. W Łodzi też pył piesek Melanż niejaki , który w schronie miała deprechę , był zastraszany przez inne psy , siedział w budzie albo leżał koło niej i tyle . Trudno mu było znaleźć opiekuna ale jak już zgłosiła się dziewczyna z Warszawy i wzięła go do domu , to się okazało , że pies jest SUPER . Bawić się chce ,przytulać, spać w łóżku:crazyeye: , na spracerach energią tryska . No po prostu nie ten pies. Zmienił się o 360 stopni. Ustąpiła sytuacja stresująca i pies mógł wreszcie być sobą . Wiadomo w schronisku są specyficzne warunki , poczekajmy jak Maksi oceni szkoleniowiec już w nowych warunkach. Wierzę , że będzie dobrze:lol: Quote
mrowa23 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hala napisał(a):Dlaczego dopiero w czwartek? :( Tak się umówiłaś z panią Olą? no niestety bo jutro nie psaowalo pani oli dlatego dopiero na czwartek Quote
Agnie Koty Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 przecież to już pojutrze. wytrzyma chyba, na Boga..... z mojego bazarku jest tylko 42.50. Ale zrobię następny, nie dam się . Quote
ana289 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hala napisał(a):Pewnie że wytrzyma...a co ma nie wytrzymać. Tu raczej chodzi o to, że ja taka szczęśliwa.... :crazyeye: No ja chyba jeszcze bardziej :multi: :loveu: :sweetCyb: Jak już Maksi bedzie w DT prześlijcie mi proszę, na jaki numer konta realizować comiesięczne wpłaty :razz: Quote
solito Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No to wspaniale!:multi: Mrowa, jesteś kochana!:loveu: Quote
Recommended Posts