Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Georgia]Nie było mnie kilka dni na dogo... przyszłam do swoich tęczowych dziewczynek i skamieniałam widząc wątek Maksi, tak bardzo mi przykro, szczęście było już tak blisko...[/FONT]

[FONT=Georgia]Piękna Maksi, [/FONT]
[FONT=Georgia]bądź szczęśliwa[/FONT]

Posted

zaraz zaczne robic rozpiske ile zostalo pieniedzy...na co przekazac pieniadze?bo ja wypadlam troche z rytmu i nie wiem jaki psiak bylby bardoz potrzebujacym i co sie dzieje teraz na dogo...troszke musialam nabrac sil...

Posted

Jeśli mogę prosić, to pieniążki dla Maksi przekaż z powrotem na AFN z dopiskiem psy z Ostrowca Świętokrzyskiego, iwop, która się nimi zajmuje, bardzo się ucieszy!!! Może pójdą na hotelik dla Lali, którą ona uratowała z wysypiska!

Posted

supergoga napisał(a):
Ja myślę, że nie ma co rozdrapywać ran i opisywać, co się stało. Pamiętajmy sunię jaka była. Kiedyś wszyscy się spotkamy. Tak musi być.

Też tak uważam...

Posted

zbieram sie od jakiegos czasu zeby to jakos opisac z rekoma i nogami ale ciezko mi to idzie wpadlam znowu w wir psiakow i nie chodzi o to ze chce zapomniec o maksi ale ciezko mi to przechodzi przez mysl....ciesze sie ze myszka juz jest szczeliwa i byla szczesliwa przez ten krotki czas...z pieniazkami uzgodnilysmy juz wszystko z agusiazet to co u mnei pojdzie na psiaka ktory byc moze trafi na dtp do tej pani a reszta pieniazkow na psy z ostrody o ktorych mowila agusia...dziekuje wam wszystkim za walke o maksi bez was myszka nie mialaby szans na chwile szczescia...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...