Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Żeby tylko nie brykała, bo 85 letnia opiekunka może się zniechęcić!!!

Trzeba wierzyć, że Maksi będzie rozsądna i nie przesadzi z wygłupami.

Witaj Maksi, grzeczna jesteś?

Posted

a teraz troche nowinek,
maksi powoli czuje sie jak u siebie tzn zaczyna swobodnie chodzic po ogrodku juz bez chodzenia pod sciana czy plotem
dzisiaj poznala moja fane na ktora nawarczala :]
pani jest super z niej zadowolona bo maksi to pies nieprzeszkadzajacy czyli nie jest upierdliwa jak sie ja zawola to kita pomacha i czasami podejdzie neismialo ale sie nei narzuca
wybrzydza malpa w jedzeniu dostaje suche to marudzi wiec dostaje gotowane na ktore lypie oczami i wybiera co lepsze kesy...
do mnie tez dzisaij machala ogonem takze sie zdziwilam bo wczesniej byl taki w miare foch strzelony tzn machala ale na zawolanei odrwacala sie i sobie szla a dzisaij glaskalam czochralam a ta nawet sie usmiechnela;)

Posted

wyjezdzam i wracam dopiero w pon wieczorem takze najnowsze info czy zdjecia dopiero w poniedzialek albo srode bo wew torek znowu mnei nie ma;) takze ze spokojnem cioteczki

Posted

Aga, piękne życzenia i najlepsze dla Maksi. Tylko, żeby jej się udało, na razie jest zabezpieczona finansowo, ale wiecie same jak ciężko o domek dla psa po przejściach, wierzę jednak, że bursztynookiej Maksi się powiedzie!!!

Posted

mrowa wstala i wsiada w samochod bo jedzie po kota do wloclawka a potem do leszna a potem do poznania i jezlei pora bedzie ludzka to zajrze do maksi a jak nie to dopiero jutro...zwariowany ten tydzien;)