mrowa23 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 tez sie zdziwilam ze ta bidula zakrzyczana sama lata z kita do gory uniesiona i drze sie na biednego atosa.... lezala sobie z kozakiem zadowolona ze swojego chlopa ;) Quote
Hala Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Mrówa i co masz w takim razie zamiar zrobić? Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Sorki, rachunku nie dostałam, będzie dopiero 9 sierpnia. Córka ma przykaz wysłać go poleconym priorytetem. Szkoda, że nie przeczytałam, że Maksi już DTP - nie wiem, ale dostęp do netu pewnie za parę dni. Zajrzę i tak bardzo chciałabym przeczytać, że to już się stało? Quote
Aga76 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 agusiazet napisał(a):Sorki, rachunku nie dostałam, będzie dopiero 9 sierpnia. Córka ma przykaz wysłać go poleconym priorytetem. Szkoda, że nie przeczytałam, że Maksi już DTP - nie wiem, ale dostęp do netu pewnie za parę dni. Zajrzę i tak bardzo chciałabym przeczytać, że to już się stało? Agusia będzie dobrze, wypocznij troszkę na urlopie. Quote
Hala Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 własnie...wypoczynek nam wszystkim potrzebny Quote
Agnie Koty Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 cóż, ja generalnie czarno myślę i jakoś mam wrażenie, że Maksi to sobie jeszcze długo poczeka..... Mialam dla niej 28zł z bazarku i chyba szlag je trafił. Wpłaty jak nie ma tak nie ma a miała być! Nie lubię takich sytuacji....:angryy: Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Agnie Koty napisał(a):cóż, ja generalnie czarno myślę i jakoś mam wrażenie, że Maksi to sobie jeszcze długo poczeka..... Mialam dla niej 28zł z bazarku i chyba szlag je trafił. Wpłaty jak nie ma tak nie ma a miała być! Nie lubię takich sytuacji....:angryy: a ja właśnie doszłam do 30-ej strony szukając Maksi... Wciąż wierzę, że jednak Maksi niebawem zostanie wyciągnięta ze schroniska. Quote
mrowa23 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 jezeli chodzi o mnei to ja powiedzialam jak uporam sie z swoimi prywatnymi sprawami to wezme maksi dogomaniacy przytakneli ze ok nie ma sprawy jezeli ktos czuje sie niepewnie ze swoimi 28 zl czy bog wie ile ja chetnei je zwroce na konto wplacajacego, wczoraj bylam u maksi ktora maw d....caly swiat siedzi za kozakiem- duzym wyzlem i obszczekuje zza niego sobie swiat, bede tam w sobote dzisiaj jade jeszcze pozalatwiac kilka spraw i mam nadzieje ze juz koniec niebawem tego cyrku na kolkach... Quote
Agnie Koty Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 fajnie, że jesteś:lol: . Hm, napisałam tylko, że szlag trafił 28zł z bazarku, :oops: . Po prostu dla mnie każdy grosik sie liczy. I nie zaprzerzaj się, na Boga, :evil_lol: . Quote
Aga76 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Mrówa, grzecznie czekamy :calus: Rozumiemy, że masz dużo na głowie i musisz sie z tym uporać. Quote
mrowa23 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 przperaszam was :oops: ja czytam 5 przez 10 teraz bo spalam 2 h wczoraj 3 a dzisiaj pewnie tez cos okolo tego...ale dam rade :] dam...nie ma ze boli...w sobote bede u maksi z jakimi wiesciami do niej pojade nie mam pojecia...mam nadzieje ze z dobrymi :) Quote
Hala Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Mrówa..a wiesz, że Laponka została kupiona przez kowala!!?? To dla niej cudowne wieści. Quote
Agnie Koty Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Mrówa, jesteś dla niej jedyną nadzieją, tak czy siak. I będziemy czekać. A ja muszę pomarudzić bo stara ciotka jestem, :oops: Quote
mrowa23 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 maksi co raz mniej grzeczna jest zza kozaka daje popalic innym;) lobuzica mala, w sobote zawiesze aparat na karku to moze w koncu nie zapomne go zabrac na wybieg ze soba :roll: Quote
Aga76 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 mrowa23 napisał(a):maksi co raz mniej grzeczna jest zza kozaka daje popalic innym;) lobuzica mala, w sobote zawiesze aparat na karku to moze w koncu nie zapomne go zabrac na wybieg ze soba :roll: Maksi aniołek rogaty :evil_lol: Quote
agusiazet Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Witajcie! No i co Maksi nadal w schronie, jak rozumiem! Szkoda, każdego psa w schronie szkoda!!! Quote
Aga76 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 agusiazet napisał(a):Witajcie! No i co Maksi nadal w schronie, jak rozumiem! Szkoda, każdego psa w schronie szkoda!!! Witaj Agusiu, Maksi w schronie, ale już niedługo... Quote
Aga76 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 martaa2 napisał(a)::thumbs: :thumbs: :thumbs: Wciąż mocno trzymamy kciuki za Maksi i Mrówę Quote
Recommended Posts