Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tez sie zdziwilam ze ta bidula zakrzyczana sama lata z kita do gory uniesiona i drze sie na biednego atosa.... lezala sobie z kozakiem zadowolona ze swojego chlopa ;)

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorki, rachunku nie dostałam, będzie dopiero 9 sierpnia. Córka ma przykaz wysłać go poleconym priorytetem. Szkoda, że nie przeczytałam, że Maksi już DTP - nie wiem, ale dostęp do netu pewnie za parę dni. Zajrzę i tak bardzo chciałabym przeczytać, że to już się stało?

Posted

agusiazet napisał(a):
Sorki, rachunku nie dostałam, będzie dopiero 9 sierpnia. Córka ma przykaz wysłać go poleconym priorytetem. Szkoda, że nie przeczytałam, że Maksi już DTP - nie wiem, ale dostęp do netu pewnie za parę dni. Zajrzę i tak bardzo chciałabym przeczytać, że to już się stało?

Agusia będzie dobrze, wypocznij troszkę na urlopie.

Posted

cóż, ja generalnie czarno myślę i jakoś mam wrażenie, że Maksi to sobie jeszcze długo poczeka.....
Mialam dla niej 28zł z bazarku i chyba szlag je trafił. Wpłaty jak nie ma tak nie ma a miała być! Nie lubię takich sytuacji....:angryy:

Posted

Agnie Koty napisał(a):
cóż, ja generalnie czarno myślę i jakoś mam wrażenie, że Maksi to sobie jeszcze długo poczeka.....
Mialam dla niej 28zł z bazarku i chyba szlag je trafił. Wpłaty jak nie ma tak nie ma a miała być! Nie lubię takich sytuacji....:angryy:

a ja właśnie doszłam do 30-ej strony szukając Maksi...

Wciąż wierzę, że jednak Maksi niebawem zostanie wyciągnięta ze schroniska.

Posted

jezeli chodzi o mnei to ja powiedzialam jak uporam sie z swoimi prywatnymi sprawami to wezme maksi dogomaniacy przytakneli ze ok nie ma sprawy jezeli ktos czuje sie niepewnie ze swoimi 28 zl czy bog wie ile ja chetnei je zwroce na konto wplacajacego, wczoraj bylam u maksi ktora maw d....caly swiat siedzi za kozakiem- duzym wyzlem i obszczekuje zza niego sobie swiat, bede tam w sobote dzisiaj jade jeszcze pozalatwiac kilka spraw i mam nadzieje ze juz koniec niebawem tego cyrku na kolkach...

Posted

przperaszam was :oops: ja czytam 5 przez 10 teraz bo spalam 2 h wczoraj 3 a dzisiaj pewnie tez cos okolo tego...ale dam rade :] dam...nie ma ze boli...w sobote bede u maksi z jakimi wiesciami do niej pojade nie mam pojecia...mam nadzieje ze z dobrymi :)

Posted

maksi co raz mniej grzeczna jest zza kozaka daje popalic innym;) lobuzica mala, w sobote zawiesze aparat na karku to moze w koncu nie zapomne go zabrac na wybieg ze soba :roll:

Posted

mrowa23 napisał(a):
maksi co raz mniej grzeczna jest zza kozaka daje popalic innym;) lobuzica mala, w sobote zawiesze aparat na karku to moze w koncu nie zapomne go zabrac na wybieg ze soba :roll:

Maksi aniołek rogaty :evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Witajcie! No i co Maksi nadal w schronie, jak rozumiem! Szkoda, każdego psa w schronie szkoda!!!

Witaj Agusiu,

Maksi w schronie, ale już niedługo...