agusiazet Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Mrówo, zaufanie jest, bo musi być i czekamy na Ciebie, bo jak sama wiesz jesteś na miejscu i tylko Ty możesz coś zdziałać. My jesteśmy tylko siła doradcza i zbierająca pieniądze, nic więcej nie możemy z powodu odległości. Jeśli możesz i nadal DTP chce wziąć Maksi, to nasza wdzięczność nie ma granic. Wyciągaj ją jak najszybciej. Czy mam realizować kolejny rachunek na ok 500 zł? Dzięki, że wróciłaś - w Tobie nasza nadzieja! Quote
Aga76 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Może dziś Mrówa napisze co słychać u Maksi... Dzień dobry :lol: Quote
agusiazet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Aga76, najwcześniej w sobotę, a ja już w poniedziałek wyjeżdżam i tak się martwię, jak to będzie z Maksi!!! Quote
Aga76 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 agusiazet napisał(a):Aga76, najwcześniej w sobotę, a ja już w poniedziałek wyjeżdżam i tak się martwię, jak to będzie z Maksi!!! Troszkę czasu zabrakło, żeby spokojnie sprawy omówić i załatwić jak trzeba, żebyś spokojnie mogła się "urlopować". Quote
agusiazet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Będę zaglądać, ale gdzieś dopiero 12 lipca, bo tak to ciągle jazdy! Quote
Aga76 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Jeśli Maksi wyjdzie ze schorniska to najważniejsze będą pieniążki, żeby Mrówa mogła zapłacić za jej pobyt. Lipcową wpłatę przeleję najwyżej bezpośrednio na konto Mrówy. Quote
agusiazet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Będę mieć rachunek na ok. 500 zł w niedzielę z hoteliku do którego oddaję mojego Sonego, więc w poniedziałek rano wyślę poleconym, priorytetem o zwrot na konto mrówy! Quote
Aga76 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 agusiazet napisał(a):Będę mieć rachunek na ok. 500 zł w niedzielę z hoteliku do którego oddaję mojego Sonego, więc w poniedziałek rano wyślę poleconym, priorytetem o zwrot na konto mrówy! To pobyt lipcowy w hoteliku byłby opłacony na 100% i nawet na kawałek sierpnia też starczyłoby pieniążków :loveu: Quote
agusiazet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Byłoby ponad 700 zł, co daje - po 12 zł dzień - 60 dni, czyli dwa miesiące. jak tylko mrówa da znać, że Maksi nadaje się już do adopcji ogłaszam ją w Allegro i mysśę, że szybko się komuś spodoba!!! Quote
Aga76 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Suuper, ewentualnie dośle się pieniądze na szczepienie czy inne potrzebne sprawy/rzeczy Zaplecze przygotowane :loveu: Quote
Hala Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 czy są wieści od Mrówy? Ja własnie z krótkiego urlopu wróciłam... Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni już w sobotę!!! Quote
agusiazet Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ale może też dopiero w poniedziałek. Bardzo pilnie potrzebny transport dla psiej mamy i dzieci na trasie Lublin - Warszawa na najbliższą niedzielę!!! POMOCY!!! Quote
Hala Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Z transportem w tych okolicach nic nie pomogę. Kto wie jak właczyć emotioikonki!! Nie wiem dlaczego nie może sobie żadnej dołozyć do tekstu. Quote
agusiazet Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ciekawe, czy to już, czy dopiero w poniedziałek!!!??? Quote
agusiazet Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cisza, niestety!!! Nie lubię nie wiedzieć na czym się stoi!!! Quote
mrowa23 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 nie nie to nie ten dzien jeszcze, przepraszam ale dostep do neta mam bardzo ograniczony, dzisiaj bylam ale ze moglam wpasc tylko na chwilke to gadalam z maksi przez plot, a ta menda spoleczna wdala sie w mafie i wraz z kozakiem i paroma innymi psiakami obszczekuje beszczelnei inne psiaki, dzeny ktora halasowala zawsze kolo maksi juz nie ma takze maksi wypreza ogon do gory i lata kolo atosa- dosc sporego psiaka, i obszczekuje go :mad: Quote
Recommended Posts