Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Petycję podpisałam!

Halu, co z Maksi, ja za tydzień wyjeżdżam i na prawdę nie wiem, co robić!!! Nie będzie mnie grubo ponad miesiąc w Polsce i choć będę miała dostęp do netu, to niewiele będę mogła pomóc. nie wiem, czy brać kolejną fakturę na odzyskanie pieniędzy ze skarpety Maksi, a byłaby spora, bo za hotelik mojego psa! czy załatwiać Maksi miejsce w hoteliku Kubuś z dowozem, miałaby miejsce na miesiąc (bo tyle jest pieniędzy) i reszta poszłaby na dowóz. Ale nie wiem, czy mają jeszcze miejsce! Halu jesteś na miejscu i choć masz dwie huskie, pomyśl o Maksi!!!

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TO JA POWIEM TAK...mRÓWA NIE ODBIERA.
A pomysłu żadnego nie mam. Do siebie nie zabiorę. Mogłabym dopiero pertraktować z TZem po wydaniu tych moich haszczków. prędzej ja nic nie wymyślę.
Czyli wg mnie..Maksi zostaje w schronie. Chyba że ktoś ma jakiś pomysł.
Wyciąganie jej do hotelu za grubą kasę nie ma wg mnie sensu. Bo to ani z nia nikt nie popracuje, więc korzysci żadnych oprócz braku kasy nie będzie.

Posted

Halu, kochana przepraszam, to było o Mrówie, ale z Twoim imieniem, już poprawiała i jeszcze raz wybacz:oops: Niestety nie odpisuje, SMS-a też wysłałam. Czysta grzeczność nakazywałaby odpisać, jeśli tylko czyta te wiadomości, a tego nie wiem! Mrówo, trzymasz nas w niepewności już dość długo, powinnaś się odezwać - proszę!!!

Posted

jestem jestem przepraszam nie mialam ani neta ani sieci uroki wsi, wiem ze macie ochote nei pozabijac ale niestety priorytety byly inne juz pisze sprawozdzanie z konta lacznie jest ponad 200 zl 30 na hotelik i dostalam dwa zwroty za faktury pieniadze sa i na pewno ich nie zawlaszcze sobie,prosze o wyrozumialosc jedynie,
w czwartek jade do schronu zobaczyc co i jak sie tam dzieje bo tez dawno mnie tam nie bylo dziewcyzny ze schronu mowily ze sprawa sie nie pogorszyla a maksi jest ani na tak ani na nie wiec nic nei uleglo zmianie poki co z jej zachowaniem. odpisalam na sms-a adze ze biore maksi jezeli chcecie inaczej oczywiscie problemow ni ebede robila bo wiem ze zaufanie zubozalo do mnie niestety tak to bywa w zyciu ze sa rozne sytuacje. jezeli cierpliowsci wam starczy i podejmiecie decyzje ze mam brac maksi to biore ja.