agusiazet Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Petycję podpisałam! Halu, co z Maksi, ja za tydzień wyjeżdżam i na prawdę nie wiem, co robić!!! Nie będzie mnie grubo ponad miesiąc w Polsce i choć będę miała dostęp do netu, to niewiele będę mogła pomóc. nie wiem, czy brać kolejną fakturę na odzyskanie pieniędzy ze skarpety Maksi, a byłaby spora, bo za hotelik mojego psa! czy załatwiać Maksi miejsce w hoteliku Kubuś z dowozem, miałaby miejsce na miesiąc (bo tyle jest pieniędzy) i reszta poszłaby na dowóz. Ale nie wiem, czy mają jeszcze miejsce! Halu jesteś na miejscu i choć masz dwie huskie, pomyśl o Maksi!!! Quote
Hala Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 dzwoniłam wczoraj do Mrówy..nie odbiera. :shake: Quote
agusiazet Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Myśl, myśl, bo niedługo ze mnie żadnego pożytku nie będzie!!! Quote
agusiazet Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 a tymczasem jeszcze podniosę!! Ciotki, mamy pieniądze potrzebny dom tymczasowy z resocjalizacją, blisko Obornik. Kto nam może pomóc!!! Quote
agusiazet Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Mrówa odezwij się!!! To pilne, musisz się zdeklarować, czy pomagasz Maksi, czy nie, bo nie wiemy na czym stoimy!!! Quote
Hala Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 no ja tez nie wiem. dzwoniłam do niej kilka razy..ale wciaż sekretarka się włącza :roll: Quote
Hala Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 TO JA POWIEM TAK...mRÓWA NIE ODBIERA. A pomysłu żadnego nie mam. Do siebie nie zabiorę. Mogłabym dopiero pertraktować z TZem po wydaniu tych moich haszczków. prędzej ja nic nie wymyślę. Czyli wg mnie..Maksi zostaje w schronie. Chyba że ktoś ma jakiś pomysł. Wyciąganie jej do hotelu za grubą kasę nie ma wg mnie sensu. Bo to ani z nia nikt nie popracuje, więc korzysci żadnych oprócz braku kasy nie będzie. Quote
agusiazet Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 No, nie wiem, czy wyciąganie do hotelu nie ma sensu. Ja napisałam do Mrówy PW i e-mail zero odpowiedzi. Trochę to nieładnie! Napiszę smsa. Quote
Hala Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Aga!! do mnie?? Ja nic nie dostałam! Kiedy napisałaś?? No coś.Ty ja bym odpisała.... :-o Quote
Hala Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Przejrzałam jeszcze raz skrzynkę odbiorczą..mam list od Ciebie ale tylko z 10 czerwca... :razz: Quote
agusiazet Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Halu, kochana przepraszam, to było o Mrówie, ale z Twoim imieniem, już poprawiała i jeszcze raz wybacz:oops: Niestety nie odpisuje, SMS-a też wysłałam. Czysta grzeczność nakazywałaby odpisać, jeśli tylko czyta te wiadomości, a tego nie wiem! Mrówo, trzymasz nas w niepewności już dość długo, powinnaś się odezwać - proszę!!! Quote
Hala Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Ale mnie Agniszko wystraszyłaś... :cool3: A przekopałam i pocztę i PW i telefon. :loveu: Quote
agusiazet Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Mrówa odpisała na SMS-a, że uporządkuje swoje sprawy i Maksi wyciągnie w sobotę lub poniedziałek. Musimy jeszcze czekać, w końcu się uda! Quote
agusiazet Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Malsiulku, dobranoc, mam nadzieję, że to już niedługo! Quote
agusiazet Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czekamy na mrówę, innego wyjścia na razie nie ma! Quote
Aga76 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czekamy i wierzymy, że los się niebawem uśmiechnie do Maksi... Quote
mrowa23 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 jestem jestem przepraszam nie mialam ani neta ani sieci uroki wsi, wiem ze macie ochote nei pozabijac ale niestety priorytety byly inne juz pisze sprawozdzanie z konta lacznie jest ponad 200 zl 30 na hotelik i dostalam dwa zwroty za faktury pieniadze sa i na pewno ich nie zawlaszcze sobie,prosze o wyrozumialosc jedynie, w czwartek jade do schronu zobaczyc co i jak sie tam dzieje bo tez dawno mnie tam nie bylo dziewcyzny ze schronu mowily ze sprawa sie nie pogorszyla a maksi jest ani na tak ani na nie wiec nic nei uleglo zmianie poki co z jej zachowaniem. odpisalam na sms-a adze ze biore maksi jezeli chcecie inaczej oczywiscie problemow ni ebede robila bo wiem ze zaufanie zubozalo do mnie niestety tak to bywa w zyciu ze sa rozne sytuacje. jezeli cierpliowsci wam starczy i podejmiecie decyzje ze mam brac maksi to biore ja. Quote
Aga76 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Mróweczko to dla ciebie na pocieszenie. Oj Maksi może w czwartek będziesz mieć Gościa... Quote
Recommended Posts