agusiazet Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Sprawdziłam, AFN zrobił przelewy na konto mrówy na ok. 200 zł. Quote
agusiazet Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Mrówo, przepraszm Cię bardzo za nachalność, ale odezwij się - naoisz tylko, czy pomożesz Maksi, bo ja już nie wiem co robić!!! Quote
agusiazet Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dziewczyny doradźcie coś, czy czekać aż Mrówka odezwie się, czy próbować coś szukać? Tylko, czy ktoś zechce sukę do resocjalizacji!? Ja nie mogę patrzeć na te zdjęcia, dla mnie to okropnie nieszczęśliwy pies, inne jakoś tak przygnębiająco nie wyglądają!!! może ja przewrażliwiona jestem?:shake: Quote
Aga76 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 agusiazet napisał(a):Dziewczyny doradźcie coś, czy czekać aż Mrówka odezwie się, czy próbować coś szukać? Tylko, czy ktoś zechce sukę do resocjalizacji!? Ja nie mogę patrzeć na te zdjęcia, dla mnie to okropnie nieszczęśliwy pies, inne jakoś tak przygnębiająco nie wyglądają!!! może ja przewrażliwiona jestem?:shake: Myślę, że przewrażliwiona nie jesteś, po prostu czekanie jest trudne. Mam nadzieję, że Mrówa będzie miała w sobie siłę i chęci na powrót. Quote
agusiazet Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Halu, to nie rzecz zaufania, bo ja też mam zaufanie do tej kochanej osóbki, bo już tyle dla Maksi robiła, tylko czasu, a on biegnie nie ubłagalnie, ja już niedługo wyjeżdżam i nie wiem, na czym stoimy! Czy zbierać jeszcze kasę, czy szukać transportu i inne takie tam! A jestem za daleko, żeby coś móc pomóc!!! Chyba zbyt niecierpliwa jestem! Mrówo, przepraszam! Quote
Hala Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 słuchajcie..to ja jutro zadzwoniędo Mrówy i postaram siędelikatnie zapytać. Choć przyznaję że mi niezręcznie. :shake: Quote
Aga76 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Maksi Maksi... Hala, zdecydyjesz się na telefon do Mrówy, czy jeszcze poczekamy? Quote
Hala Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 zdecyduję..ale na taki bardzo delikatny..w stylu cześć jak leci. Chociaż w obecnej sytuacji to głupi tekst :razz: Quote
Aga76 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Hala napisał(a):zdecyduję..ale na taki bardzo delikatny..w stylu cześć jak leci. Chociaż w obecnej sytuacji to głupi tekst :razz: W takiej sytuacji chyba wszystko brzmi niezręcznie, może przekaż jej pozdrowienia od nas, takie zwyczajne, że myślimy o niej ciepło... Quote
agusiazet Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Może poczekajmy jeszcze do końca tygodnia. Może Mrówa sama zdecyduje się tutaj wrócić, choć z drugiej strony! Quote
agusiazet Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Halu, i mrówa i Maksi są ważne!!! Dlatego trudno zadecydować, co robić! Quote
agusiazet Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Halu, może jednak zadzwoń i nawet zrzuć winę na nas i spytaj się, czy wyciągnie Maksi, bo naprawdę szkoda czasu. Może poda adres do tego tymczasu i jakiś transport zorganizujemy! Są pieniążki, chyba szkoda tak czekać! Quote
solito Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Wszyscy którzy tu zaglądają, podpiszcie, brakuje prawie 13,000 podpisów... http://www.dogmeattrade.com/ __________________ Quote
Recommended Posts