Aga76 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Georgia]W poniedziałek na koncie mrówy będą pieniądze na opłatę schroniskową.[/FONT] Quote
Hala Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 kochane jesteście...nie zostawiajcie teraz Mrówy! :placz: Quote
Aga76 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Hala']kochane jesteście...nie zostawiajcie teraz Mrówy! :placz: [FONT=Georgia]W żadnym wypadku, tym bardziej, że jutro zabiera Maksi ze schroniska. Teraz to już obowiązkowo trzeba wspólnymi siłami doprowadzić sprawę do szczęśliwego końca. [/FONT] Quote
agusiazet Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Hala, wszystko będzie dobrze, ja na pewno dostanę rachunek na ok. 500 zł za hotelik i to będzie dla Maksi. Jeśli nie uda się szybko znaleźć domku, wakacje w hoteliku Maksi ma zapewnione!!! Quote
Hala Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Agusia...przepreaszam, że trochę się denerwuję. Jednak wiesz...nakręciłąm sprawę i nie chcę, aby dziewczyna została na lodzie. Quote
agusiazet Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jasne. Ten wielki dzień to już jutro, proszę o relacje i zdjęcia w miarę szybko, bo chyba umrę z ciekawości, jak poszło!!! Quote
agusiazet Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Maksi To Już Dzisiaj, Trzymamy Kciuki Za Powodzenie Akcji!!! Quote
Aga76 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Georgia]Maksi, od dziś będzie już tylko lepiej[/FONT] :happy1: [FONT=Georgia]Powodzenia.[/FONT] Quote
agusiazet Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No, niestety na razie nic z tego. Musimy poczekać! Quote
Aga76 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='agusiazet']No, niestety na razie nic z tego. Musimy poczekać! [FONT=Georgia]Co się dziś stało?[/FONT] Quote
agusiazet Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Z Maksi nic, mam nadzieję, że jeszcze wszystko się ułoży! Na razie musimy poczekać!!! Quote
Hala Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 no Maksi na razie jeszcze w schronie...ale wszystko pod kontrolą. Jednak powiem wam coś, co mnie kompletnie zaskoczyło. Przyszłam do schronu i jak zwykle wchodzę na wybieg... Idę sobie i patrzę że Maksi jak zwykle w dołku. No ale co mi tam, chociaż spóbuję podejsć. Jak siespodziewałam maksi wstała i poszła w kierunku jednej z bud. Ale za nią poszłam. Jednak Maksi nie weszła do budy! Ona pod nią usiadła i poczekała na mnie! Podeszłam, ukucnęłam przy niej i zaczęłam głaskać!! To był nasz pierwszy taki kontakt. Byłam tak zaskoczona, że dałam jej całyska w nochal. Przyjęła to z rozanieloną miną. Quote
Aga76 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT=Georgia]Przynajmniej Maksi dostała całusa w nochalka :calus:[/FONT] Quote
agusiazet Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 I jeszcze wszystko się ułoży super dla Maksi! Quote
agusiazet Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Maksiulka na pierwszą, na pewno wszystko się pięknie ułoży!!! Quote
mrowa23 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 witam wszystkich, maksi zabiore dopiero w tym tygodniu, mam jutro pogrzeb w rodzinie, bardzo bliskiej osoby, jezeli ktos chcialby wytlumaczenia dlaczego przesuniete zostalo zabranie maksi chetnei udsziele na pw. przepraszam jeszcze raz wszystkich ale podlamalam sie troche. Quote
Aga76 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='mrowa23']witam wszystkich, maksi zabiore dopiero w tym tygodniu, mam jutro pogrzeb w rodzinie, bardzo bliskiej osoby, jezeli ktos chcialby wytlumaczenia dlaczego przesuniete zostalo zabranie maksi chetnei udsziele na pw. przepraszam jeszcze raz wszystkich ale podlamalam sie troche. [FONT=Georgia]Bardzo mi przykro, trzymaj się jakoś - przesyłam ciepłe uściski :calus: Maksi poczeka.[/FONT] Quote
agusiazet Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='mrowa23']witam wszystkich, maksi zabiore dopiero w tym tygodniu, mam jutro pogrzeb w rodzinie, bardzo bliskiej osoby, jezeli ktos chcialby wytlumaczenia dlaczego przesuniete zostalo zabranie maksi chetnei udsziele na pw. przepraszam jeszcze raz wszystkich ale podlamalam sie troche.[/quote] Doroto, bardzo nam przykro z powodu smutnych wieści, nie daj się, życie jest jakie jest i musisz trzymać się i iść dalej. Najserdeczniejsze wyrazy współczucia! Quote
Czaka Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Trzymaj się mrowa 23 , jesteśmy z Tobą! :glaszcze: Quote
Hala Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Dorota...są rzeczy ważne i ważniejsze... My z Maksi cierpliwie na Ciebie poczekamy. Quote
Recommended Posts