Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']kochane jesteście...nie zostawiajcie teraz Mrówy! :placz:

[FONT=Georgia]W żadnym wypadku, tym bardziej, że jutro zabiera Maksi ze schroniska. Teraz to już obowiązkowo trzeba wspólnymi siłami doprowadzić sprawę do szczęśliwego końca.

[/FONT]

Posted

Hala, wszystko będzie dobrze, ja na pewno dostanę rachunek na ok. 500 zł za hotelik i to będzie dla Maksi. Jeśli nie uda się szybko znaleźć domku, wakacje w hoteliku Maksi ma zapewnione!!!

Posted

Agusia...przepreaszam, że trochę się denerwuję. Jednak wiesz...nakręciłąm sprawę i nie chcę, aby dziewczyna została na lodzie.

Posted

no Maksi na razie jeszcze w schronie...ale wszystko pod kontrolą.

Jednak powiem wam coś, co mnie kompletnie zaskoczyło.
Przyszłam do schronu i jak zwykle wchodzę na wybieg...

Idę sobie i patrzę że Maksi jak zwykle w dołku. No ale co mi tam, chociaż spóbuję podejsć. Jak siespodziewałam maksi wstała i poszła w kierunku jednej z bud. Ale za nią poszłam.
Jednak Maksi nie weszła do budy! Ona pod nią usiadła i poczekała na mnie!
Podeszłam, ukucnęłam przy niej i zaczęłam głaskać!!
To był nasz pierwszy taki kontakt. Byłam tak zaskoczona, że dałam jej całyska w nochal. Przyjęła to z rozanieloną miną.

Posted

witam wszystkich,
maksi zabiore dopiero w tym tygodniu, mam jutro pogrzeb w rodzinie, bardzo bliskiej osoby, jezeli ktos chcialby wytlumaczenia dlaczego przesuniete zostalo zabranie maksi chetnei udsziele na pw. przepraszam jeszcze raz wszystkich ale podlamalam sie troche.

Posted

[quote name='mrowa23']witam wszystkich,
maksi zabiore dopiero w tym tygodniu, mam jutro pogrzeb w rodzinie, bardzo bliskiej osoby, jezeli ktos chcialby wytlumaczenia dlaczego przesuniete zostalo zabranie maksi chetnei udsziele na pw. przepraszam jeszcze raz wszystkich ale podlamalam sie troche.

[FONT=Georgia]Bardzo mi przykro, trzymaj się jakoś - przesyłam ciepłe uściski :calus: Maksi poczeka.[/FONT]

Posted

[quote name='mrowa23']witam wszystkich,
maksi zabiore dopiero w tym tygodniu, mam jutro pogrzeb w rodzinie, bardzo bliskiej osoby, jezeli ktos chcialby wytlumaczenia dlaczego przesuniete zostalo zabranie maksi chetnei udsziele na pw. przepraszam jeszcze raz wszystkich ale podlamalam sie troche.[/quote]

Doroto, bardzo nam przykro z powodu smutnych wieści, nie daj się, życie jest jakie jest i musisz trzymać się i iść dalej. Najserdeczniejsze wyrazy współczucia!