agusiazet Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 No to ja już nie wiem, co robić!!! Zmień chociaż tytuł wątku, że poszukujemy osoby, która za pieniądze zresocjalizuje Maksi!!! Chociaż nie wiem, czy taka szansa się zdarzy!! Prędzej Maksi zagryzą! Niestety, taka jest prawda!!:(:(:(: Quote
Tola Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Gdzie sie czlowiek nie obejrzy tam nowe psie tragedie:-( tak mi szkoda tych psow. Nie wiem co poradzic. W takiej samej sytuacji jest Sam ze schroniska w Lodzi, on ze strachu nie wychodzi w ogole z budy:-( Trzymam za lepsze dni Maksi. Moze wyjdzie cos z jakims tymczasem? Quote
agusiazet Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Jeśli nie my - to nikt. Hala zmień temat wątku na bardziej wzruszający, drastyczny i napisz, że dom tymczasowy,płatny, ale z resocjalizacją suki!!! Napisz może, tak ja w banerku BOJĘ SIĘ - RATUJ MNIE!!! Może trafi na wątek ktoś, kto ma warunki do wzięcia suni i zechce to zrobić!!! Quote
solito Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 A ja nie widzę zmienionego tytułu...:shake: Prosimy o DT dla Maksi!!! Quote
agusiazet Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Napisz dokładnie w tytule, że szukamy płatnego domu tymczasowego z resocjalizacją suki, bo inaczej nikt tu nie zaglądnie!!! Quote
agusiazet Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ja nie mam pomysłu jak pomóc Maksi. Stawiam tylko na Halę, że zjedna sobie sunię, jak co tydzień będzie ją odwiedzać i oswajać. Ale, czy Hala tego chce? Quote
agusiazet Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Niestety, Halu, ja nigdy nie miałam do czynienia z psem dzikuskiem. Myślę, że ważna jest cierpliwość. A smakołyk - coś co ładnie pachnie, może kiełbasa wiejska, swojska, czy jak ją nazywają! Może jednak byłoby jej lepiej w "boksach dla wybrańców" pana kierownika? Quote
agusiazet Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Jesteś na miejscu, wiesz lepiej. Mam nadzieję, że za jakiś czas choć troszkę uda się ją obłaskawić!!! A i troszkę pieniążków się uzbiera!!! Quote
agusiazet Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Nie nie ma, ale jak wpłyną pieniążki to ona pewnie założy się sama, albo trzeba o to prosić moderatorów. To jest w dziale akcje na rzecz pomocy bezdomnym, schroniskom, chyba pod bazarkiem!!! Quote
agusiazet Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Halu, skontaktowałam się z mrówą z Dogo i oto jej odpowiedź: sprobuje znalezc jej watek bo potrzebowalabym takich informacji jak: -stosunek do innych psow -stosunek do kotow -opis zachowan przy ludziach, czy np boi sie tylko gwaltownych ruchow czy jak tylko pojawia sie czlowiek na horyzoncie byc moze mialabym cos ale niestety platny postaram sie dogadac :) pozdrawiam mrowa Jeśli możesz napisz do niej na PW z informacjami o które prosi!!! Quote
mrowa23 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 dotarlam i przebrnelam matko boska ludzie nie goni i nie zapedza sie psa nie ufajacego ludziom to poglebia jego stan!!! a teraz juz nerwy mi opadly wiec mozna dalej byc moze bedzie tymczas ale....platny... sama bym resocjalizowala suke na wpol z moim znajomym- trenerem, koszt jaki on bierze to jest 20 zl za dzien starguje troche mam nadzieje do 10 ale nie wiem czy 15 nie bedzie, ile jest pieniedzy? bo nei wezme psa tylko po to zeby miec go na utrzymaniu- niestety portfel pusty. moge najpierw odwiedzac ja w schronie tylko nie iwem jeszcze za co dojade bo mi sie sesja zaczela i wszystko idzie na materialy do wykonywania projektow..... juz wiem ze malych psow sie boi a duzych? jak goni ja maly pies i podgryza to ona sie odcina jemu czy w ogole nie reaguje? ja dzisiaj do 11 jestem na necie potem wyjezdzam na weekend, jezeli cos to mozna mnie na komorke lapac ale to raczej sms-em bo zasieg do kitu mam i moge nei odebrac telefonu 506 122 690 prosilabym jeszcze jej nr schroniskowy moze uda mi sie wpasc w sobote albo niedziele i obejrzec ja dokladnie na wlasne oczy Quote
agusiazet Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ja deklaruję od siebie wpłatę od ręki 200 zł i to co się uda zarobić na bazarku, pewnie bedzie ok. 80 zł. Mam też rzeczy na następny bazarek, więc pewnie coś się jeszcze uzbiera! A i karmę mogę kupić w Krakvecie i przeslą pod podany adres, byle nie była horrendalnie droga!!! Powysyłam też maile do ludzi z Dogo, może ktoś się jeszcze dołoży! To ponoć był calkiem fajny pies, lubiący dzieci, a teraz dzikus, wystraszony i bojący się własnego cienia! A młoda jest, więc trzeba jej pomóc! Quote
mrowa23 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 to 200 zl jest jednorazowe? czy jest szansa w razie czego na stale wplaty comiesieczne - nie wiem ile zajmie jej resocjalizacja Quote
agusiazet Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Tak, jednorazowo. Nie wiem, czy na stałe wpłaty jest szansa, ja ze swojej strony 50 zł mogę zadeklarować miesięcznie + dochód z bazarków! Czy ktoś może się dołożyć, prosimy pięknie w imieniu własnym i Maksi!!! Quote
Anecioreczek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Hopaj Maksia!:placz: Bardzo chciałabym pomoc ale narazie niema jak:placz: Quote
Agnie Koty Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 zapraszam na bazarek Maksi! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5309186#post5309186 Quote
agat21 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Agusiazet, dzieki za priva. Pieniądze dla Maksi pójdą dzisiaj. Niewiele, ale razem do kupy na pewno coś się uzbiera. Maksi, trzymaj się psinko! Quote
agusiazet Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 agat21, jesteś wielka, serdecznie dziękujemy!!!! Quote
Recommended Posts