agusiazet Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 anula1959 napisał(a):Maksi jest śliczna, napewno się zsocjalizuje tylko trzeba ją wyciągnąc , macie rację. Słuchajcie , na co maja być te rachunki tylko na karmę czy może być jeszcze coś? Powiem szczerze nie wiem, myślę, że wszystko związane z zwierzętami, łącznie z usługami weterynaryjnymi. Zapytam na wątku AFN-u do gadania. Quote
Hala Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 ja nie chce być niemiła..ale to przestajemi się podobać...pieniążki zebrane od dobrych ludzi, co chcieli pomó..a ja zaczynam się bać, czy Mrówa aby będzie miała za co opłacać hotel dla Maksi. A Maksi przecież tego potrzebuje. Quote
agusiazet Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Będzie miała, będzie, jakoś uzbieramy faktury!!! Quote
mrowa23 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 jestem juz jestem no wiec tak jak kochana cioteczka hala pisala, maksi sie cofa w sobie choc z drugiej strony jak na wybiegu lezy to moge podejsc i poglasakac ale jak w budzie to juz mnie pare razy zebiskami chwycila ostrzegawczo:roll: w ta sobote ja biore juz, jutro jade po zakupy dla moich psiakow to troche bedzie na fakturce no i do weta na przyciecie pazurow pojade to tez fakture wezme :p damy rade :) pieniazki mozna wplacac z 2 maksymalnie 3 dniowym opoznieniem do hoteliku- zawsze cos...a nei ciotka mrowa jest kochana tylko wy :)podejrzewam ze w obecnej chwili maksi kocha wszystkich poza mna :evil_lol:bo ja wredna mala mrowa od 1,5 tyg jej powtarzam ze fochy moze stroic ale ja i tak jej nei daruje i ja zabiore stad :lol: Quote
Hala Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Mrówa...zabieraj..zabieraj...ona na to zasługuje... a o allegro poproszę Yonę albo Terrę. One maa największe doswiadczenie. Quote
agusiazet Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Mrówko to najpredzej po wyjsciu Maksi ze schronu weź ją na szczepienia wirusówek i bierz rachunek na AFN, chyba, że nie możesz założyć z własnej kasy, to ja Ci prześlę to co mam dla Maksi na moim koncie!!! Quote
Hala Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 no ja myślę, że jak Maksi wyjdzie to i tak jak najprędzej wyślij to co masz. Przecież one nie moga liczyć tylko na darowizny ewnetualne...a le na stały dochód. Quote
mrowa23 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ok ja postaram sie co moge zrobic, prosilamjuz hale zeby w razie gdybym z netem miala klopoty to za mnei tutaj zdawala relacje, z pieniazkami u mnie cienko zazwyczaj ale postaram sie to zalatwic, ja mysle ze maksi do weta zabiore gdzies tak kolo sr, chyba ze poszlabym od razu po wyciagnieciu jej do weta kolo schroniska... Quote
Hala Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 ciekawe co sobie myśli Maksi. :loveu: :diabloti: :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hehe jak mnie widzi?to ja nei odwaze sie zacytowac :diabloti: Quote
Agnie Koty Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Maksi mysli tak "O rany, czego ci ludzie ode mnie chcą...":evil_lol: Quote
agusiazet Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jest jeszcze 37 zł od Beamichy, ale jeszcze nie u mnie, byłoby 67 zł. Ja mam mieć dzisiaj, jutro rachunek z Krakvetu na ok 80 zł i bedę zamawiać swojemu żarcie i witaminy, też wezmę rachunek, pewnie na ponad 100 zł. Więc troszkę uzbieram i od razu mogę przesyłać!!! Tylko poproszę na PW dane osoby do przelewów i nr konta!!! Quote
mrowa23 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 uda sie uda my nei damy sie tak latwo pokonac :evil_lol: Quote
agusiazet Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Mrówa PW dostałam, najpóźniej w piątek zrobię przelew, ale wolałabym wcześniej, żeby dotarło na Twoje konto!!! Quote
Aggie Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 zgłaszam sie - obiecałam wplate na Maksi wiec wplace, prosze o konkrety konta na jakie wplacac na priv. przepraszam za zwłoke ale nie było mnie na dogo długo... doby mi nie starcza na wszystko...:oops: Quote
agusiazet Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Aggie, dane wyślę na PW, czy nie masz możliwości na zdobycie faktury na rzeczy dla zwierząt do AFN-u, to teraz największa pomoc dla nas, bo wydobędziemy wtedy pieniądze ze skarpety Maksi!!! Quote
agusiazet Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jestem ciekawa jak to wszystko pójdzie. Mówią, że schroniskowe psy poza schroniskiem tak odżywają i robią takie postępy, że nawet ciężko uwierzyć. Chcałabym, żeby i z Maksią tak było!!! Quote
mrowa23 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 na pewno bedzie, jak juz nei bedzie obok dzeny i dede obszczekujacych to sie pozbiera raz dwa malutka :) Quote
Hala Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 ja w to wierzę..że Maksi okaże się fajna dziewczyna... Jak jużbędzie u mrówy...to jak tylko ona uzna, że można, to wystawiamy dziewczynke na allegro. :multi: Quote
Aggie Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 agusiazet - masz na myśli faktury wystawionej za jakies psie rzeczy na AFN , z ich danymi? a co ma byc w tytule faktury - po prostu jakiś zakup psi? szkoda że nie wiedziałam wczesniej - moze bym wzięła - ja dosc droga karmę kupuje, ale nabyłam niedawno... znajomosci to nie mam zeby np wrocic po fakture, poza tym to juz ponad 7 dni Quote
Hala Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Maksi ma w skarpecie sporo kasy..a nie mamy jak jej wyciągnąć. A już teraz w sobotę wychodzi ze schronu. Quote
Recommended Posts