Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anula1959 napisał(a):
Maksi jest śliczna, napewno się zsocjalizuje tylko trzeba ją wyciągnąc , macie rację. Słuchajcie , na co maja być te rachunki tylko na karmę czy może być jeszcze coś?

Powiem szczerze nie wiem, myślę, że wszystko związane z zwierzętami, łącznie z usługami weterynaryjnymi. Zapytam na wątku AFN-u do gadania.

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja nie chce być niemiła..ale to przestajemi się podobać...pieniążki zebrane od dobrych ludzi, co chcieli pomó..a ja zaczynam się bać, czy Mrówa aby będzie miała za co opłacać hotel dla Maksi.

A Maksi przecież tego potrzebuje.

Posted

jestem juz jestem no wiec tak jak kochana cioteczka hala pisala, maksi sie cofa w sobie choc z drugiej strony jak na wybiegu lezy to moge podejsc i poglasakac ale jak w budzie to juz mnie pare razy zebiskami chwycila ostrzegawczo:roll: w ta sobote ja biore juz, jutro jade po zakupy dla moich psiakow to troche bedzie na fakturce no i do weta na przyciecie pazurow pojade to tez fakture wezme :p damy rade :)
pieniazki mozna wplacac z 2 maksymalnie 3 dniowym opoznieniem do hoteliku- zawsze cos...a nei ciotka mrowa jest kochana tylko wy :)podejrzewam ze w obecnej chwili maksi kocha wszystkich poza mna :evil_lol:bo ja wredna mala mrowa od 1,5 tyg jej powtarzam ze fochy moze stroic ale ja i tak jej nei daruje i ja zabiore stad :lol:

Posted

Mrówko to najpredzej po wyjsciu Maksi ze schronu weź ją na szczepienia wirusówek i bierz rachunek na AFN, chyba, że nie możesz założyć z własnej kasy, to ja Ci prześlę to co mam dla Maksi na moim koncie!!!

Posted

no ja myślę, że jak Maksi wyjdzie to i tak jak najprędzej wyślij to co masz.
Przecież one nie moga liczyć tylko na darowizny ewnetualne...a le na stały dochód.

Posted

ok ja postaram sie co moge zrobic, prosilamjuz hale zeby w razie gdybym z netem miala klopoty to za mnei tutaj zdawala relacje, z pieniazkami u mnie cienko zazwyczaj ale postaram sie to zalatwic, ja mysle ze maksi do weta zabiore gdzies tak kolo sr, chyba ze poszlabym od razu po wyciagnieciu jej do weta kolo schroniska...

Posted

Jest jeszcze 37 zł od Beamichy, ale jeszcze nie u mnie, byłoby 67 zł. Ja mam mieć dzisiaj, jutro rachunek z Krakvetu na ok 80 zł i bedę zamawiać swojemu żarcie i witaminy, też wezmę rachunek, pewnie na ponad 100 zł. Więc troszkę uzbieram i od razu mogę przesyłać!!! Tylko poproszę na PW dane osoby do przelewów i nr konta!!!

Posted

zgłaszam sie - obiecałam wplate na Maksi wiec wplace, prosze o konkrety konta na jakie wplacac na priv.
przepraszam za zwłoke ale nie było mnie na dogo długo... doby mi nie starcza na wszystko...:oops:

Posted

Aggie, dane wyślę na PW, czy nie masz możliwości na zdobycie faktury na rzeczy dla zwierząt do AFN-u, to teraz największa pomoc dla nas, bo wydobędziemy wtedy pieniądze ze skarpety Maksi!!!

Posted

Jestem ciekawa jak to wszystko pójdzie. Mówią, że schroniskowe psy poza schroniskiem tak odżywają i robią takie postępy, że nawet ciężko uwierzyć. Chcałabym, żeby i z Maksią tak było!!!

Posted

ja w to wierzę..że Maksi okaże się fajna dziewczyna...

Jak jużbędzie u mrówy...to jak tylko ona uzna, że można, to wystawiamy dziewczynke na allegro. :multi:

Posted

agusiazet - masz na myśli faktury wystawionej za jakies psie rzeczy na AFN , z ich danymi? a co ma byc w tytule faktury - po prostu jakiś zakup psi?
szkoda że nie wiedziałam wczesniej - moze bym wzięła - ja dosc droga karmę kupuje, ale nabyłam niedawno...
znajomosci to nie mam zeby np wrocic po fakture, poza tym to juz ponad 7 dni