Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 tak jak zaznaczyłam maksi idzie na Dt w przyszłą sobotę. Z Mrówą i innymi psami posżłyśmy nad rzekę. A kiedy wróciłyśmy..patrzę..a tu taki widoczek.... Mrówa głaszcząca Maksi. Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Hala']tak jak zaznaczyłam maksi idzie na Dt w przyszłą sobotę. Z Mrówą i innymi psami posżłyśmy nad rzekę. A kiedy wróciłyśmy..patrzę..a tu taki widoczek.... Mrówa głaszcząca Maksi. A maksi jak zwykle w "dołku":evil_lol: Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 z etgo co mówiła Mrówa to chyba 12 za dobe. Przypominam też, że maksi nie ma żadnych aktualnych szczepień, tylko na wściekliznę. Oczywiście , nie jest to potrzeba pierwszego rzuty. Agusia..a ogólnie ile ma Maksi w sskarpecie? Bo ja zaczynam się bać, czy wydobędziemy tą kasę. A Mrówa nie może zostać z psem bez pieniędzy, bo to nie bedzie w porządku. Ja swoją część będę dawać bezpośrednio Mrówie do ręki. To chyba najprostsza forma. Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 a to ostatnie zdjecie jakie posiadam z dnia dzisiejszego. Jutro znowu spotkanie, moze będzie lepiej Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Masz całkowitą rację i ja mogę obiecać ze swojej strony, że na pewno mrówy i Maksi nie zostawię samych. Nawet, jeśli będzie trzeba założę z własnych, a potem będę zbierać rachunki na AFN. Trudno nie dopatrzyłam tej sprawy i muszę ponosić konsekwencje!!! A Maksi zasługuje na pomoc i tyle ludzi zechciało jej pomóc, w skarpecie ma ponad 800 zł. Szczepienia są ważne i coś na kleszcze też, bo jakby ktoś ją chciał wziąć na stałe - to to musi być. A za 10 dni trzeba 120 zł, jedzonko w tym jest, czy trzeba jakieś zamówić? Quote
Hala Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Mrówa zabiera Maksi w przyszłą sobotę. A dzisiaj też była, ale z Maksi chyba nie zrobiła dużych postępów. Maksi się zaparła i koniec. Quote
agusiazet Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Biedna sunia, chyba faktycznie skojarzyła człowieka z mantem od psów i teraz woli nie ryzykować! Wyciągać ją jak najszybciej!!! Quote
Hala Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Zanim Mrówa przyjechała, ja kręciłam się za Maksi... Jednak weszła do budy z dachem nieotwieranym i nic nie mogłam. Zajrzłam do niej i wyciągnęłam ręce jak najdalej do niej, aby ją głaskać. Niestety dotykałam tylko jej ogona. Maksi przytuliła się wręcz do ściany, aby być najdalej ode mnie. Widziałam, że się boi. Dlatego dałam jej spokój. Trzeba ten tydzień przeczekać. Mrówa zabierze ją i wtedy będą mogły sobie razem pracować. Quote
agusiazet Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Ludziska, jak my sie tej mrówie odwdzięczymy???? Przecież dziewczyna ratuje dupcię naszej kochanej Maksi!! Mróweczko jesteś kochana, ktoś nad nami Cię wynagrodzi za serce, cierpliwość i chęć pomocy!!! Quote
Agnie Koty Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tak, Maksi potrzebuje stałego kontaktu z czlowiekiem. A Mrówa jest po prostu kochana i tyle. Jakby to powiedziała moja mama, "dobry dzieciak z niej":evil_lol: Quote
agusiazet Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Mróweczko, dobre dziecko, many nadzieję, że to co dasz Maksi zaprocentuje stokrotnie!!! Quote
Hala Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Agusia...ja tak myślę, że powinnaś z Mrówą telefonicznie pogadać o tej kasie, co zgromadzono dla Maksi. Bo Mówa mało co ma dostęp do kompa i netu. A jakoś trzeba o tych pieniążkach pogadać. Żeby Mrówa wiedziała na czym stoi. Quote
agusiazet Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Pogadać mogę, tylko, co jej powiem nowego, że jest, ale jej nie ma - nie przepraszam jest u mnie 30 zł od Agi76. Napisz mi jej telefon, może się przyda! Quote
agusiazet Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Maksi, to chyba nie ten rozmiar budy dla Ciebie!!! Quote
Hala Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 chyba masz rację..ale ona zobaczyła,że ja ją obserwuję, to czmychnęła do pierwszej lepszej... :evil_lol: Quote
agusiazet Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No i jak tu nie chcieć tego trzmychacza wyciągnąć ze schronu!!! Quote
Hala Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Maksi pokaż się...jutro juz tu zajrzy Mrówa...ty ja tak bardzo kochasz.... :evil_lol: Quote
anula1959 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Maksi jest śliczna, napewno się zsocjalizuje tylko trzeba ją wyciągnąc , macie rację. Słuchajcie , na co maja być te rachunki tylko na karmę czy może być jeszcze coś? Quote
Hala Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Anula, nalepiej zapytaj Agusi na PW, ona najlepiej wie. Ale moim zdaniem to jest jakiś chory pomysł, że musimy teraz jakimiś dziwnymi drogami wyciągać kasę na własnego psa...zebraną w tym celu aby go ratować. Quote
anula1959 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Hala napisał(a):Anula, nalepiej zapytaj Agusi na PW, ona najlepiej wie. Ale moim zdaniem to jest jakiś chory pomysł, że musimy teraz jakimiś dziwnymi drogami wyciągać kasę na własnego psa...zebraną w tym celu aby go ratować. Też tak myślę . Wyraziłam swoje zdanie na ten temat kilka stron wcześniej. Do Agusizet oczywiście napiszę. Quote
Recommended Posts