Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak jak zaznaczyłam maksi idzie na Dt w przyszłą sobotę.

Z Mrówą i innymi psami posżłyśmy nad rzekę. A kiedy wróciłyśmy..patrzę..a tu taki widoczek....
Mrówa głaszcząca Maksi.

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hala']tak jak zaznaczyłam maksi idzie na Dt w przyszłą sobotę.

Z Mrówą i innymi psami posżłyśmy nad rzekę. A kiedy wróciłyśmy..patrzę..a tu taki widoczek....
Mrówa głaszcząca Maksi.

A maksi jak zwykle w "dołku":evil_lol:

Posted

z etgo co mówiła Mrówa to chyba 12 za dobe.

Przypominam też, że maksi nie ma żadnych aktualnych szczepień, tylko na wściekliznę.
Oczywiście , nie jest to potrzeba pierwszego rzuty.
Agusia..a ogólnie ile ma Maksi w sskarpecie?
Bo ja zaczynam się bać, czy wydobędziemy tą kasę.
A Mrówa nie może zostać z psem bez pieniędzy, bo to nie bedzie w porządku.
Ja swoją część będę dawać bezpośrednio Mrówie do ręki. To chyba najprostsza forma.

Posted

Masz całkowitą rację i ja mogę obiecać ze swojej strony, że na pewno mrówy i Maksi nie zostawię samych. Nawet, jeśli będzie trzeba założę z własnych, a potem będę zbierać rachunki na AFN. Trudno nie dopatrzyłam tej sprawy i muszę ponosić konsekwencje!!! A Maksi zasługuje na pomoc i tyle ludzi zechciało jej pomóc, w skarpecie ma ponad 800 zł. Szczepienia są ważne i coś na kleszcze też, bo jakby ktoś ją chciał wziąć na stałe - to to musi być. A za 10 dni trzeba 120 zł, jedzonko w tym jest, czy trzeba jakieś zamówić?

Posted

Mrówa zabiera Maksi w przyszłą sobotę.

A dzisiaj też była, ale z Maksi chyba nie zrobiła dużych postępów.
Maksi się zaparła i koniec.

Posted

Zanim Mrówa przyjechała, ja kręciłam się za Maksi...

Jednak weszła do budy z dachem nieotwieranym i nic nie mogłam. Zajrzłam do niej i wyciągnęłam ręce jak najdalej do niej, aby ją głaskać. Niestety dotykałam tylko jej ogona.
Maksi przytuliła się wręcz do ściany, aby być najdalej ode mnie. Widziałam, że się boi. Dlatego dałam jej spokój.

Trzeba ten tydzień przeczekać. Mrówa zabierze ją i wtedy będą mogły sobie razem pracować.

Posted

Ludziska, jak my sie tej mrówie odwdzięczymy???? Przecież dziewczyna ratuje dupcię naszej kochanej Maksi!! Mróweczko jesteś kochana, ktoś nad nami Cię wynagrodzi za serce, cierpliwość i chęć pomocy!!!

Posted

Agusia...ja tak myślę, że powinnaś z Mrówą telefonicznie pogadać o tej kasie, co zgromadzono dla Maksi.
Bo Mówa mało co ma dostęp do kompa i netu.
A jakoś trzeba o tych pieniążkach pogadać. Żeby Mrówa wiedziała na czym stoi.

Posted

Maksi jest śliczna, napewno się zsocjalizuje tylko trzeba ją wyciągnąc , macie rację. Słuchajcie , na co maja być te rachunki tylko na karmę czy może być jeszcze coś?

Posted

Anula, nalepiej zapytaj Agusi na PW, ona najlepiej wie. Ale moim zdaniem to jest jakiś chory pomysł, że musimy teraz jakimiś dziwnymi drogami wyciągać kasę na własnego psa...zebraną w tym celu aby go ratować.

Posted

Hala napisał(a):
Anula, nalepiej zapytaj Agusi na PW, ona najlepiej wie. Ale moim zdaniem to jest jakiś chory pomysł, że musimy teraz jakimiś dziwnymi drogami wyciągać kasę na własnego psa...zebraną w tym celu aby go ratować.

Też tak myślę . Wyraziłam swoje zdanie na ten temat kilka stron wcześniej. Do Agusizet oczywiście napiszę.