agusiazet Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Dzień dobry Maksi w ten piękny, świąteczny dzień! Quote
Hala Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 No Maksiula...szykuj się...jutro Mrówa do ciebie nadciąga... :evil_lol: Lepiej miej dobry humorek Quote
Aga76 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='agusiazet']Aga76, to ja Ci pośle w PW dane moje i nr konta, a rozliczenia za Maksi, kto wpłacił i ile (do sprawdzenia) będę umieszczać na tym wątku! [FONT=Georgia]Ok, czekam na dane do przelewu[/FONT] :loveu: Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Aga76 Twoje wsparcie dla Maksi już jest na moim koncie, dzięki pięknie. Rozliczenie: 2007-06-08 dla Maksi 30 zł. Może te pieniążki przelać mrówie, żeby miała na dojazdy? Czy może trzymać na ten tymczas? Bo nie wiadomo, kiedy otrzymamy te z AFN-u. Ja dostanę jeden rachunek z Krakvetu na niecałe 80 zł. Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Razem z Mrówą byłyśmy dziś w schronie... Ponieważ Mrówa ma problemy z dostępem do netu, to ja pozwolę sobie tu zrelacjonować dzisiejsze sptkanie pań...znaczy Mrówy i Maksi. Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 A kiedy relacja będzie i czy wiesz coś na temat pójścia do DT? Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 już, już... bo ja tu masę zdjec obrabiam.... Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 kiedy przyjechałam do schroniska..na wybiegu była już Mrówa...Stała przy budzie. Buda miała dach otwarty..a w niej leżała Maksi.... Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 I co, i co???? hala nie trzymaj nas w niepewności!!!:diabloti: Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Mrówa powiedziała, że maksi dziś również stroi fochy i nie chce dać się dotknąć, tylko kłapie zębami... Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 pochyliłam się nad Maksi i delikatnie głaskałam jej dupsko... Jednak gdy stawałam sięzbyt śmiałą, słyszałam cichutkie warczenie. Dlatego zostawiłyśmy maksi w spokoju. Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Czyli ona sie nie oswaja, bo mrówa jest za rzadko! To nie jest wymówka, to czysta prawda i rozumiem, że nie da się częściej! Czy ten DT płatny wypali, moim zdaniem to jedyne wyjście!!! Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Hala']Mrówa powiedziała, że maksi dziś również stroi fochy i nie chce dać się dotknąć, tylko kłapie zębami... Ale muszę przyznać, Maksi po czesaniu i kąpieli wygląda całkiem, całkiem!!! Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Z tego co sięorientujemy, Maksi znowu dostała po tyłku od innych psow. I jak domniema Mrówa...Maksi zaczyna kojarzyć bliskość ludzi z łomotem od innych psów. Dlatego zaczyna nas unikać. Quote
Hala Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 MrÓwa zabiera Maksi w przyszłą sobotę. Bo stwierdziła, że to nie ma sensu jednak ją tu trzymać. Psy i tak ją gnębią. I wszystko co Mrówa zypracowała, to się teraz po tych psich atakach na maksi znowu cofnęło. Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Biedna, niechby już poszła do tego DT, przecieą cóż ona winna, że postanowiono ją ratować. Halu wiesz coś o tym? Quote
agusiazet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Hala napisał(a):MrÓwa zabiera Maksi w przyszłą sobotę. Bo stwierdziła, że to nie ma sensu jednak ją tu trzymać. Psy i tak ją gnębią. I wszystko co Mrówa zypracowała, to się teraz po tych psich atakach na maksi znowu cofnęło. To super, chyba od razu tak powinno być, ale cóż warto było spróbować. Ja mam 30 zł od Agi76 i fakturę w poniedziałek na ok. 80 zł, Fona też obiecała mi jedną nie wiem na ile. Na początek, nie pamiętam, ile dzień ma kosztować, ale chyba coś ok. 10 zł. Może na początek będzie!!! Quote
Recommended Posts