Hala Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 no właśnie..nie lubię jak Mrówa tak znika.... :razz: Quote
agusiazet Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Maksiu, na dobranoc podrzucam Cię na pierwszą. Quote
Hala Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 mamnadzieję, że jutro będą wieści.... :oops: Quote
mrowa23 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no wiec relacja bedzie skromna byla do kitu... maksi miala humor jakby sie nie wyspala to pewnie wina tego ze pogoda jest makabryczna od paru dni i sama lykam przeciwbolowe.... maksi nawet na mnie nawarczala ostrzegawczo podnoszac warge w stylu "odwal sie " no to dalam jej spokoj i wzielam barona na spacer, baron tez mial zly dzien...maksi wpakowala sie do budy bez podnoszonego dachu i ni hu hu jej wyciagnac... decyzja zapadla maksi bedzie wyciagana na dt najponiej 15-16, juz jej mowilam ze ze mna to nei przelewki i dogo kibicuje jej poprawie stanu psychicznego wiec nie ma mowy zeby sie foszyla...podniosla tylko wargi i zamruczala;) w tym tygodniu okaze sie kiedy pojade sesja mi sie zaczela i latam jak z pieprzem zeby pozaliczac te *******y... teraz prosba ludzie....bo hotelik jest bez faktury a zeby wyplacili z afn musi byc faktura faktura moze byc na jedzenie weta itp czy ktos bedzie kupowal karme teraz? to moze by wzial na fakture afn-owska ja tez wezme tak zeby byla suma za hotelik na miesiac w razie gdyby maksi byla tam krocej suma zostanie zwrocona o to nie trzeba sie bac Quote
agusiazet Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Mrowa, ja bedę robić zakupy w Krakvecie , tylko nie wiem, czy oni przysylają faktury. Można za dom tymczasowy dostać pieniądze na postawie uchwały czy coś takiego zarządu, napisze zapytanie i się dowiem. Quote
mrowa23 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 ooo bo ja odpowiedzi na zapytanie odnosnie paliwa jeszcze nie dostalam ;) j a bede kupowala teraz karme dla mojego bobasa to pewnie kolo 200 zl bedzie... Quote
mrowa23 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 pewnie ze zaczyna sie dziac, ciotka mrowa jak ma zaplecze w postaci cioteczek z dogo to nie podaruje Maksi chocby klapala na mnie zebami :diabloti: maksi swoja droga przypomina sie wszystkim i mam nadzieje ze nasza mala myszka juz sie pakuje do dt :diabloti: Quote
Hala Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 No Mrówa...masz nasze wsparcie! Pomożemy z Maksi. Tylko musisz powiedzieć, kiedy będzie gotowa do ogłaszania i jak idą postępy! Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Niestety AFN nie wypłaci pieniędzy bez rachunków! Quote
mrowa23 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 to pozostaje kupowac karmy itd na rachunek....troche upierdliwe to bedzie ale damy rade prawda ?;) tylko proponowalabym zeby osoby ktore moga cos albo beda cos kupowaly zeby sie zglosily zeby nie bylo sytuacji ze kazdy wezmiena fakture i nagle pieniedzy bedzie za duzo ;) Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ale to dziwne, bo jak czytałam kiedyś wątek AFN-u, to tam wyraźnie pisało, że na podstawie uchwały zarządu można kasę przelewac na platne DT. Oto ten akapit: Dla domków tymczasowych : Osobom, które mają pod opieką zwierzaki posiadające na naszym koncie "skarpetki" jeżeli nie mogą potwierdzić fakturami tej opieki, będziemy przekazywać darowizny, zatwierdzane uchwałami Zarządu. Jednocześnie będziecie otrzymywać pisemne informacje, że w konkretnym dniu została Wam przekazana kwota, która ma byc wykorzystana na utrzymanie i np. leczenie konkretnego zwierzaka. Tym sposobem rozwiązany zostanie problem nurtujących sporą grupę osób. Quote
mrowa23 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 ooo...czyli jednak powinno dac rade....a kto ci odpisal ze nie mozna? Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Odpisała mi GreenEvil - a przecież od początku to były pieniądze na ten cel!! Wniosłam już protest!!! Quote
anula1959 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Odpisała mi GreenEvil - a przecież od początku to były pieniądze na ten cel!! Wniosłam już protest!!! No właśnie dlatego ja nie lubię płacić na AFN , bo potem te pieniądze trudno wydostać . Wolę płacić na konta prywatne. Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 anula1959 napisał(a):No właśnie dlatego ja nie lubię płacić na AFN , bo potem te pieniądze trudno wydostać . Wolę płacić na konta prywatne. Ale przeczytałam ten zapis i dlatego tylko prosiłam o wpłaty na AFN, zeby było jasne, ile, od kogo itp. Quote
agusiazet Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 mrowa23 napisał(a):pomoc ci jakos w walce? Pewnie, wpisz protest na wątku do gadania!!! Quote
Recommended Posts